3,076

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Foarte frumos colajul! big_smile Nu am mai intrat de ceva timp pe aici si m-am decis sa va urez la multi ani si toate dorintele sa vi se indeplineasca in acest an!Sa fiti sanatosi ,si voi si peruseii vostri! :pup: :heart:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,077

deci cea albastra e femela...ok am o poza mai buna facuta la lumina naturala cu cea verde cu galben smile e buna ???

- Bianca

3,078

Femela :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,079

NU, nu e buna poza, are rezolutia ff mica!Zii sa faca rost de un aparat foto digital, sa`l imprumute cateva min de la cineva!
Eu in unele poze vad perusul verde, ba mascul, ba femela, ceea ce e confuz! Perusul albastru e femela sigur!...

>>>>Alexandra<<<<

3,080

Asa e OBlonda hmm ...sa stii! In unele poze are ceromul roz si in altele il are de femela hmm ! In poza asta pare femela, dar in altele pare baietel smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

3,081

frantz wrote:
elfie wrote:
frantz wrote:

ce vitamine mi-ati recomanda sa le dau perusilor mei ...si care sunt mai bune ..alea de pus in apa sau cele de pus in mancare?

Mai bune sunt cele pe care le iau din fructele proaspete. wink Sunt bune si cele care s epun in apa si cele care se pun in mancare. Le poti lua Multavitaminico, sunt foarte bune. Iar daca vrei sa le pui in mancare, poti sa le iei de la Vitakraft.

am gasit ceva vitamine la pet shop ...am uitat numele ...e o solutie galbena si costa doar 3,5 lei sticluta...stiti despre ce e vb?...e buna asta?...si le mai dau si fructe si legume...sau nu are rost

Cred ca e vorba de vitamol ... dar nu e foarte recomandat ... incearca sa gasesti de la Padovan Multivitaminco de 200 ml e convenabil si ca pret si cantitate ... 200 ml e vreo 25 lei maxim ....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

3,082

ok iti multumesc

3,083

neutral  s-ar putea sa aiba 2 femele.. dar mai asteptam poze clare. smile

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

3,084

Silviu ce-ti mai fac ceilalti perusi?Sunt mai bine?red ca nu e nevoie sa-ti spunem ca micutul nou venit trebuie tinut departe daca mai prezinta vreun semn de boala,sa nu contacteze si el.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,085

Felicitari, Silviu! Ai vazut ca pana la urma ti-a dat perushul. Si erai asa de mahnit... E o frumusetze! Sa-ti traiasca si asteptam povestioare cu el!

Adriana

3,086

ce frumusel este, sa-ti traiasca smile si sa fie sanatos :heart:

Adaugat: 08-01-2010 13:30

la puiutul de mai sus ma refer  :bravo:    big_smile

Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.  :fluture:   :iepure:

3,087

:bravo: Felicitari ,Silviu !!!Sa -ti traiasca si sa te bucuri de el :pls:
Multumesc mult ca i-ati pus si pe nazdravanii mei in colaj :pup: :pup: :heart: Multumesc!!! :merci:
Voi fi prezenta mai des aici...am avut ceva treaba zilele astea si nu am putut sa intru...Dar acum revin big_smile
Mai astept poze cu ai vostri!!! :pls:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

3,088

Maya mea s-a ingrasat cat o purcica. Cum prinde ocazia cum da iama la semintele de floarea soarelui ale lui Paulie sau ale agapicilor. Am ajuns s-o pandesc si sa o dau la o parte. Ceea ce eu nu inteleg este cum de reuseste sa le desfaca. :wow: Stiu ca nu sunt bune pentru perushi, ca sunt grase, dar tare ma chinui sa nu o las sa manance. :sol:

Adriana

3,089

E foarte frumos Silviu noul venit... sa iti traiasca si sa ai grija de el... :heart:

Adaugat: 08-01-2010 16:56

ELfie din cate stiu eu la perusi nu le fac bine seminele de floarea sorelui pentru ca sunt foarte grase ... probabil ca se chinuie ceva vreme pana reuseste ... :pup:

3,090

E foarte dragutz smile

Adaugat: 08-01-2010 18:32

Sa va pun o poza cu toate outele perusilor mei ca in curand o sa iasa puisorii si sa am poze cu toate outele big_smile

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,091

ella_costan wrote:

ELfie din cate stiu eu la perusi nu le fac bine seminele de floarea sorelui pentru ca sunt foarte grase ... probabil ca se chinuie ceva vreme pana reuseste ... :pup:

Stiu. Tocmai de aceea o pandesc sa nu manace. Dar mai scapa la o samanta, doua. :sol:

Adaugat: 08-01-2010 20:59

Silviu, sa-ti traiasca prushul. E o scumpete! :heart: Ceilalti ce mai fac? S-au fcut bine? Ai grija sa nu ia raceala de la ei. Pupam cioculetze. :pup:

Estera, felicitari pentru outze! Sa dea Domnul sa ai puiutzi sanatosi! Pupam. :pup:

Adriana

3,092

Ma bucur mult ca puiutzii tai se insanatosesc! :bravo:

Adaugat: 08-01-2010 21:26

La noi e jungla animalelor. Fiecare canta pe limba lui si nu numai. Azi Ina facea ca Paulie. :blb:

Adriana

3,093

Ce deragalas e puiutzul :heart:  :heart:  :heart:
I se potrivaste numele :bravo:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

3,094 (edited by annymary40 08-01-2010 21:58)

Foarte frumos puiutul, Silviu !! :bravo: Ma bucur ca ti l-a dat matusa in sfarsit. Rocky al meu a facut raie nu stiu de la ce :cry: :wow: dar stati linistiti ca stiu cu ce sa il tratez si ii se indeparteaza crustele foarte usor. Ceilalti nu au facut inca din fericire. :pls:
Estera pe ce data trebuie sa iasa primul puiut? big_smile  Sa-ti reuseasca toate outele si abia asteptam sa vedem cele 5 ghemotoace.

3,095

de cand vreau sa imi iau un perus chiar daca am mai avut cu ani buni in urma big_smile m-am tot uitat la perusii vostri si parca m-ar tenta , dar nu stiu de unde sa iau din pet shop mie frica sa nu fie bolnav sau eu stiu ce altceva big_smile

imi recomandati voi prin buc un pet sau un crescator serios ? big_smile

3,096

Gaby, poti incerca in Piata Rahova  eu de acolo mi-am luat perusii si sunt perfect sanatosi. Spre deosebire de Rocky pe care l-am luat de la un crescator acum are raie sau Animax-ul din  mall-ul Cotroceni. Succes!! De-abia asteptam sa vedem noul venit. :rusine:

3,097

Silviu e un scump noul tau perus .... :pup:

Estera bafta la puisori si speram sa avem cat de curand puiuti ... :pup:

3,098

gata am cumparat un perus :blb: are numai 2 luni si este foarte bland big_smile il cheama cipy pentru ca cred ca este baietel pun si 2 poze cu el

3,099

Va multumesc tuturor si eu abia astept sa iasa primul puiutz ar trebui sa iasa prin 12-13 dupa calculele mele big_smile.
Gaby este foarte frumos perusul sa-ti traiasca si sper sa te imprietenesti foarte repede cu el :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,100 (edited by gabyosm14 09-01-2010 17:26)

laasa silviu toti gresim big_smile va multumesc si sa va traiasca si voua

colivia in care sta e micuta o sa o schimb cat de repede pot

cred ca am gresit putin azi big_smile adica l-am scos afara nu am mai avut rabdare inca o sapt big_smile