3,027 03-01-2010 14:49
Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Da , se poate , ca de obicei cand vorbim in casa mai multi , atunci incepe si el sa faca sunetele alea apoi le imbarliga acolo cum stie el mai bine , numa nah ma speriasem sa nu fi patit ceva si de aia am intrebat ... mersi de raspunsuri :sanatate:
3,028 03-01-2010 15:21
Happy New Year! Bine v-am regasit in noul an. Iusty, multumesc mult pentru faptul ca mi-ai inclus zgailbele in colaj. Si-ti multumesc ca ai facut un gest asa de frumos! :pup:
3,029 03-01-2010 15:26 (edited by Iusty 03-01-2010 15:32)
Cu cea mai mare placere :pup: ...pacat ca n-am gasit o pozica cu toti nebuneii tai :rusine: ...dar e tare frumos Paulie pe acolo :heart: !
3,030 03-01-2010 15:31
E Paulie. Iusty, am una cu toata gascha, dar e veche. E de cand traia Mimi, si nu-ai aveam ce ceilati nebunatici. Acum o poza de grup e greu de facut. Se gaseste vreunul care sa faca altceva decat sa stea la poza.
Dar, just for the record, am sa incerc sa le fac una. Sa-i am si eu la gramada pe toti.
Oricum, multumesc mult, poza mi-e tare draga. :pup:
3,032 03-01-2010 15:36
Vezi tu, sunt si smecheri. Mai ales Elfocul. Cum te vede ca te-ai pregatit, te lasa sa te apropii si cand zici ca-i gata poza, isi ia zborul. Crezi ca nu-mi cunosc marfa? Mereu face asa. Si el si Axi. Sunt niste smecheri si jumatate. :heart:
3,034 03-01-2010 17:35 (edited by annymary40 03-01-2010 17:46)
:wis: Am dubii cu Alice a mea de cateva zile a inceput sa i se albastreasca ceromul si inainte eu credeam ca e fetita pentru ca avea ceromul alb...mentionez ca e albino. Acum am 4 baieti si o fata iar arintii vor sa schimbam unul dintre baieti cu o fetita .... :cry:. O sa incerc sa ii fac poze sa va dati cu parerea. Totusi are comportament de mascul , canta toata ziua...... :wis:
regurgiteaza...doar ca problema e ca nu sta la pozat. Mi-ar parea rau sa o dau,il dau..pe ea sau el.
3,035 03-01-2010 17:44
:wis: Am dubii cu Alice a mea de cateva zile a inceput sa i se albastreasca ceromul si inainte eu credeam ca e fetita pentru ca avea ceromul alb...mentionez ca e albino.
Acum am 4 baieti si o fata iar arintii vor sa schimbam unul dintre baieti cu o fetita .... :cry:. O sa incerc sa ii fac poze sa va dati cu parerea. Totusi are comportament de mascul , canta toata ziua...... :wis:
pune o poza si iti spun ce e!!
3,036 03-01-2010 17:53
Am pus o poza doar ca nu este ea in poza, are ceromul exact ca cel din poza. Si are 10 luni. Nu pot sa ii fac o poza pentru ca nu sta , zboara de colo, colo.
3,037 03-01-2010 17:56
E baietzel
3,038 03-01-2010 17:59 (edited by annymary40 03-01-2010 17:59)
Da si eu eram sigura ca e baietel si o sa imi para foarte rau ca va trebui sa il dam in schimbul unei fetite. Mi-ar placea sa il pastrez si sa mai cumpar o fetita dar nu se poate. Sambata urmatoare va avea loc schimbul. Multuesc pentru raspuns.
3,039 03-01-2010 18:01
Nici nu mai trebuie sa ne pui poza atata timp cat regurgiteaza si canta...este logic :rusine: ! Off, mi-ar parea si mie rau sa-ti dai vreun perusel !
3,040 03-01-2010 18:01
Sigur e baiat.Dar mi se pare suspect de ce tocmai la 10 luni a inceput sa se albastreasca ca trebuia mai devreme.
3,041 03-01-2010 18:13
Suspect? Nu e nimic supect, e lutino sau ma rog, are trasatuiri de lutino, si Snowy al meu tot 10 luni are, si tot trasaturi de lutino, am observat ca i se albastreset nasul pt ca intra in calduri, Clar asta e, e prima data cand il vad p Snowy cu nasucul bleu total. :wow: Imi placea mai mult cand il avea roz, parca era mai copil. :rusine:
3,042 03-01-2010 18:14
Anny imi pare rau ca e baietel si va trebui sa il dai
3,043 03-01-2010 18:48 (edited by annymary40 03-01-2010 18:51)
Il dau doar pentru ca am 4 baieti si o fata cum am mai spus. Saraca fata , inainte toti se tineau dupa ea dara cum ea ii bate pe toti mai putin pe Rocky pentru ca el e sotiorul ei. :heart: O sa iau o fetita ca sa impac cat de cat situatia. Dar imi pare nespus de rau pentru cel pe care il dau pentru ca il aveam de 10 luni si l-am iubit nespus de mult. Sa va traiasca pasaroii !! :pup: O sa intreb p?e forumuri si poate gasesc pe cineva care ar vrea sa faca acest schimb pentru ca nu as vrea sa ajunga la pet-shop si totusi sa ajunga la cineva care sa il iubeasca asa cum a fost iubit si alintat ca acasa.
3,044 03-01-2010 19:07
Daca ai fi din Brasov sau mai aproape mai ca ti l-as lua eu la cat de frumos e....
3,045 03-01-2010 20:03
Of nu stu ce e cu mimi e mai rau ca de obicei sta mai nemiscata nu bea apa,cand se duce sa manance adoarme cu capul in hranitoare,cateodata mai adoarme cu capu sprijinit de peretele coliviei,nu mai zboara deloc cand ii dau drumul din colivie cade direct pe jos,doar isi desface aripile,coada o tine neobisnuit de inclinata.Odata am vazut ca a adormit cu capul in adapatoare nu stiu, ce are? ce sa-i fac?
Motatul e mult mai activ,mai vesel de cand l-am despartit de mimi,canta mai tot timpul mimi sta zburlita rau de cand era cu motatul in colivie,mai nou am vzut ca are si dearee,tine coada mult in fata si inclinata spre stanga...va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac si la vet nu pot sa merg
3,046 03-01-2010 20:08
Exact aceleasi simptome le avea si perusa mea si cineva ma sfatuit sa ii dau tetraciclina si ia trecut si acum nu mai are nimic incearca daca vrei poate o sa-i treaca
3,047 03-01-2010 20:09
Am uitat sa mentionez.Cand o iau in mana sa-si faca exercitiile de zbor fara sa ii fac nimic incepe sa tipe foarte tare cu ciocul deschis tare
of va rog ajutati-ma
3,048 03-01-2010 20:12
Si a mea cand o prindeam sa ii dau medicamentele tot asa tipa foarte tare cred ca din cauza bolii.
3,049 03-01-2010 21:16
Of nu stu ce e cu mimi e mai rau ca de obicei sta mai nemiscata nu bea apa,cand se duce sa manance adoarme cu capul in hranitoare,cateodata mai adoarme cu capu sprijinit de peretele coliviei,nu mai zboara deloc cand ii dau drumul din colivie cade direct pe jos,doar isi desface aripile,coada o tine neobisnuit de inclinata.Odata am vazut ca a adormit cu capul in adapatoare
nu stiu, ce are? ce sa-i fac?
Motatul e mult mai activ,mai vesel de cand l-am despartit de mimi,canta mai tot timpulmimi sta zburlita rau de cand era cu motatul in colivie,mai nou am vzut ca are si dearee,tine coada mult in fata si inclinata spre stanga...va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac si la vet nu pot sa merg
Of, Mony. Eu zic 2 picaturi de antibiotic pe zi si doua picaturi de vitamine, date pe cioc. Nu mai mult de 3 zile. Si in loc de apa, ceai de menta. Evident, mai exista varianta sa mergi la vet. Succes si multa sanatate perushei. Si nu o mai scoate la exercitii de zbor. Las-o o perioada. Da-i drumu, dar nu o fortza sa zboare.
3,050 03-01-2010 22:25
Anyta, daca vrei si ai posibilitatea sa ajungi pana in Brasov as putea sa vorbesc cu tusa mea pt. ca ea tot vrea sa dea un puiut, are 2 si ii tine in aceasi colivie si unul trebuie sa il dea ca sa poata face pereche cu altul pe care il va cumpara.
Astept un raspuns, sunt puiuti au in jur de 3-4 luni, sau mai mult, sunt superbi, unul este mov si unul are spatele galben complet, si burta verde deschis.
Eu as vrea dar nu am cum sa ajung in Brasov mai ales ca acum incepe scoala . Sa-i traiasca puiutii !!
Nu am mai vazut pana acum perusei mov wow.. :wow: