Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
O data !
Printul & Kid :angel: :angel:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
O data !
Multumesc mult Flyaway :pup: ...o sa-l pun la colajul cu nimfe :k: !
Gata colajul cu perusi :bravo: ...sper sa va placa :rusine: ! Daca am uitat pe cineva va rog sa-mi spuneti si editez :k: !
:k: :bravo: Super frumos.Ce idee minunata!!!!MI-a placut colajul de la agapici si uite avem si noi acum :bravo:
Ce mi-ar place tare mult si,poate Latifa ne va ajuta in timp......La semnatura sa putem pune poze si atunci mi-as face un colaj cu animalutele pe care le am
Da suana, buna idee :k:
Adaugat: 02-01-2010 19:58
Alt colaj, l-am uitat pe Silviu si pe Dyenutza :rusine: ! Dupa cum vedeti mai sunt 2 locuri libere, asteptam completari
Vai Iusty e superb colajul !! Multumesc mult ce i-ai pus si pe piticotii mei
.
Estera felicitari pentru cele 5 oute iar despre diaree cred ca e normal pentru ca si a mea avea in timpul acestei perioade. Cred ca are diaree pentru ca s-a chinuit mult cu clocitul si a pierdut destul calciu, cu timpul se reface.
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum pentru ca am fost pleata de Sarbatori. Dar acum am revenit :pls: si mi-am revazut copilasii !!!
P.S Mi-a fost dor de ei dar si de voi.
Alt colaj, l-am uitat pe Silviu si pe Dyenutza :rusine: ! Dupa cum vedeti mai sunt 2 locuri libere, asteptam completari
Arata mai bine celalalt!!!!!
Acum arata :bleah: fara suparare spatiul uratescte colajul
Primu e super te felicit!!
Perusa mea nu a mai facut out cred ca ramane doar cu cele 5 pe care le are deja.
Cand a iesit din cuib am vazut ca are diaree si nu stiu din ce cauza :wow: imi puteti spune daca stici din ce motiv a facut si ce sa ii dau sa ii treaca ca de mancat si baut apa nu am vazut sa o faca.
Fierbei putin orez si dai sa manance sau fai ceai de menta sau musetel si punei in apa.
:k: foarte frumos colaj
Bravooo !!! :sanatate: :bravo: :bravo: :bravo:
Foarte frumos colajul si multumesc pentru sfaturi doar ca femela nu iasa din cuib si nu vad cum ar bea ceaiul :wow:
Asta e cadoul nostru de an nou,cu frumosii nostri :k:
Estera si a mea facea la fel. Mai exact clocea non-stop si iesea rar din cuib si doar atunci facea cate un gainat foarte urias si apos ca si cum ar avea diaree. Eu nu i-am dat nimic dar imediat dupa ce s-a terminat perioada de clocire si-a revenit . Nu cred ca ar trebui sa te alarmezi !! :k:
Va salut , Tweety asta al meu scoate niste sunete ciudate , inafara de acele sunete normale ce le face un perus de obicei adica "clcllc" si "ciiiip" alea normale , scoate niste zgomote tare interesante diferite fata de astea doua normale , oare de ce ??
p.s. : frumos colaju
monixmy nu era mai frumos avatarul tau cu perusii? intreb?
Problema s-a rezolvat
foarte frumos...felicitari
Va salut , Tweety asta al meu scoate niste sunete ciudate , inafara de acele sunete normale ce le face un perus de obicei adica "clcllc" si "ciiiip" alea normale , scoate niste zgomote tare interesante diferite fata de astea doua normale , oare de ce ??
![]()
p.s. : frumos colaju
Poate daca scoate niste suntete mai ciudate incearca sa imite ceva :pls: :bravo: cel putin asa cred.
suporterbaimarean wrote:Va salut , Tweety asta al meu scoate niste sunete ciudate , inafara de acele sunete normale ce le face un perus de obicei adica "clcllc" si "ciiiip" alea normale , scoate niste zgomote tare interesante diferite fata de astea doua normale , oare de ce ??
![]()
p.s. : frumos colajuPoate daca scoate niste suntete mai ciudate incearca sa imite ceva :pls: :bravo: cel putin asa cred.
de aceeasi parere sunt si eu
Multumesc anny mam speriat putin dar acum mam mai linistit
monixmy nu era mai frumos avatarul tau cu perusii? intreb?
Da era,ai dreptate
Cu siguranta incearca sa imite ceva ce a auzit foarte des.... felicitari pentru colaj Iusty
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus