Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
E foarte frumos suporter... sa iti traisca si sa il iubesti mult... :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
E foarte frumos suporter... sa iti traisca si sa il iubesti mult... :pup:
Neaa, avea 2 luni. ![]()
Tweety e f. frumos :heart: ...sa-ti traiasca :pup: !
Norisorul meu pufos nu mananca
...aseara a mancat, dar azi nu am vazut-o, noroc ca a hranit-o Cipy
! Offf, nu stiu ce poate avea, o s-o urmaresc toata ziua :cry: !
Iusty sunt sigura ca nu e nimic grav. :pls: Dar monitorizeaz-o in continuare.
Nici eu nu cred ca are ceva, acuma sta cu ciocul in pene, dar se cearta cu Popica, zboara etc. , dar nu stau linistita daca nu o vad ca mananca
...o sa le pun niste morcov ras si mar, sigur va manca
ii place f. mult!
Superter bine ai venit in familia noastra . Ai o minunatie de perus sa-ti traiasca si sa te bucuri de el :k:
Multumesc la toti pentru complimente :merci: si ma bucur de el , chiar acum ma rad de el ca m-am pus un pic la vorba cu el , si de obicei cand vorbesc cu el ii place sa se "dea mare" si atunci face tumbe mai tare si e comic
si Iusty sper sa nu aiba nimic grav "norisorul" tau ![]()
Foarte frumosi si interesanti sunt perusii astia :d merita de avut :heart: numai ca acum ca am aflat ca e baietel vine alta problema , i-am pus numele Tweety , si e cam nume de fetita
da ma tem ca asa o sa il las ca m-am obisnuit sa il strig asa
Bine ai venit, in primul rand! Cum spunea si Dany, Tweety e un nume frumos si merge si la baietzei. Sincera sa fiu, nu are rost sa-i schimbi numele, mai ales ca acum s-a obisnuit cu el. Spre exemplu eu am primit de la matusa mea un perush verde care se numea Mimi, pentru ca toata lumea credea ca-i fetitza si, in schimb era ditamai baietzelul. Si nu m-am indurat sa-l strig altfel pentru ca raspundea la "Mimi" si incepuse sa-si rosteasca numele. Si crede-ma, a fost un perush exceptional! :heart: Iti doresc din tot sufeltul ca Tweety al tau sa fie sanatos si sa te bucuri din plin de el! Intr-adevar, sunt pasari speciale.
Multumesc suporterbaimarean
...asta-i norisorul meu :heart: ...e o fetita si o cheama Norisor
dupa nume oricine isi da seama ca e cea alba :rusine:
Adaugat: 29-12-2009 13:49
Ceilalti doi sunt Cipy-cel de la oglinda si Popica-cea de langa Norisor ![]()
Frumosi mai sunt! Sa-ti traiasca! Norisor mi se pare mie sau e ca Ina mea, alba toata si cu ochii rosii?
Multumesc ellfie :heart: ! Da, Norisor e alba in totalitate si are ochii rosi :pup: ! Ce e mai interesant e ca atunci cand ii fac poze cu blit, are reflectii albastre
...si la lumina soarelui la fel
!
Sunt frumosi toti 3
, si Norisor , e un ingeras adevarat , fiind alb . elfie nu cred ca o sa ii schimb nici eu numele la al meu mam obisnuit asa cu el , si vorba ta nu are rost .
Iusty ai niste perusi superbi :bravo:
Multumesc ellfie :heart: ! Da, Norisor e alba in totalitate si are ochii rosi :pup: ! Ce e mai interesant e ca atunci cand ii fac poze cu blit, are reflectii albastre
...si la lumina soarelui la fel
!
Si a mea la fel! :bravo: Ce tare! :heart: Avem doua frumuseti, ce pot sa spun! :angel:
am si eu o intrebare : perusii albi au intotdeauna ochii rosii? ![]()
Nu neaparat, adica cei albino da, au ochii mereu ochii. Snowy al meu ii are negri, dar el nu e albino. ![]()
Sunt frumosi toti 3
, si Norisor , e un ingeras adevarat , fiind alb . elfie nu cred ca o sa ii schimb nici eu numele la al meu mam obisnuit asa cu el , si vorba ta nu are rost .
Inca ceva, daca ai sa te ocupi de el, cum mi-ai facut impresia, atunci ai sa ai parte de cei mai frumosi ani din viata ta. Ai sa primesti din partea lui de doua ori mai multa dragoste si crede-ma ca nu vai avea nevoie de nimic mai mult. :heart:
Noi pe Popica am luat-o ca fata..o chema Bella
...apoi am mers la vet, el zicea ca e baiat
...i-am schimbat numele in Popi! Cand pun poze pe un forum, imi zice toata lumea ca Popi e de fapt Popica
...si am numit-o Popica :heart: !
Adaugat: 29-12-2009 14:01
Cei albino au intotdeauna ochii rosii
!
multumesc pentru raspuns :pup: si ca sa vedeti ca nu prea stiu nimik va mai pun o intrebare (promit ca e ultima :merci:) ce e acela tulei?
:rusine:
Cotor al penelor nedezvoltate de pasare; puf care acopera corpul puilor de pasare
Adaugat: 29-12-2009 14:10
Bianca, poti pune intrebari cate vrei
...noi suntem aici ca sa-ti raspundem :k:
Salut.Am pus si eu aseara la ora 18:00 niste seminte de grau la germinat dupa ce leam lasat la umflat vreo 9 ore.azi de dimineata leau dat acele varfuri albe.Acum trebuiesc recoltate sau cand apar partile acelea verzi?Va rog sa imi raspundeti!!!!!
Adaugat: 29-12-2009 14:16
Salut.Am pus si eu aseara la ora 18:00 niste seminte de grau la germinat dupa ce leam lasat la umflat vreo 9 ore.azi de dimineata leau dat acele varfuri albe.Acum trebuiesc recoltate sau cand apar partile acelea verzi?Va rog sa imi raspundeti!!!!!
Nu stie nimeni sa imi dea si mie un raspuns?
Semintele germinate trebuie recoltate ideal atunci cand tulpinile plantelor abia au rasarit, pentru ca atunci cantitatea de nutrienti este maxima
(fragment luat din articolul de pe Latifa)
Pai da am citit si eu dar acele tulpini sunt varfurile care apar prima oara sau cele de apoi de culoare verde?
aha.Deci graul germineaza in 16 ore?
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus