Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ce bine imi pare Silviu :bravo: inseamna ca se va insanatosi :bravo: ! Da-i ou fiert sa se intareasca ! Acum ca se simte mai bine sigur tetracilina va avea efect! :k:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Ce bine imi pare Silviu :bravo: inseamna ca se va insanatosi :bravo: ! Da-i ou fiert sa se intareasca ! Acum ca se simte mai bine sigur tetracilina va avea efect! :k:
Am si eu o intrabare.Am pus chiar acum niste seminte de grau la germinat.Credeti ca e nevoie sa ma trezesc la noapte sa le clatesc ca sa nu se mucegaiasca sau le mai clatesc pe la 23:00 si dupaia maine dimineata la 6:00?
Offf imi pare rau Iusty sper sa ii treaca repede si sa nu o mai doara.
Perusica mea a facut al patrulea out
si COCO a noastra are 4 ouata :k:
Ma bucur anka sper sa reuseasca toate :k:
Tie pe cat ar trebui sa iti iasa puisorii Anca?
primul ou la depus pe 20 decembrie nu am calculat cand trebuie sa iasa puii pt ca nu a terminat de facut outele, abia are 4
Pai dacav primul ou kla depus pe 20 dec ar trebui sa aiba 5 oute nu 4 ca a mea a depus primul ou in 22 dec si are tot 4 :wow:
Silviu ai orez acasa presupun.....fierbe cateva boabe cateva minute si din apa pune-le in apa de baut.Si ceaiul de menta e pentru diaree.Sper ca maine sa te simti mai bine sa le iei si lor medicamente.
Pai dacav primul ou kla depus pe 20 dec ar trebui sa aiba 5 oute nu 4 ca a mea a depus primul ou in 22 dec si are tot 4 :wow:
Anca are rosella.
ooo scuze am crezut ca e vorba tot de perusi imi pare rau de greseala :rusine:
va doresc sa va iasa toti puii din outze si sa fie sanatosi toata viata lor.imi pare asa de rau ca nu am si eu pui :cry: dar pana voi avea un pui ma bucur de peruseii mei.
si...felicitari tuturor perusilor care au puisori! :merci:
Da ii iau tetraciclina, mi-a recomandat-o Dany doar ca nu mai vroiam sa il mai chinui cu medicamente, cred ca din suparare am vrut sa renunt. Sper sa ii treaca cu tetraciclina, Doamne-ajuta.
Ti-am recomandat-o NUMAI daca esti sigur ca are pisticoza.
Incep prin a va spune salutari tuturor , si am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati . Astazi e o saptamana de cand mi-am cumparat un perus mic si dragut . Cei de la magazin au zis ca e fetita , dar au fost pe la mine oameni care au , sau au avut perusi au zis ca e mascul dupa comportament si dupa nas , ca cica la pui de masculi cand sunt mici au roz spre mov adica ceva in genu cum are a mea , si am facut si un test cu o plansa din aia in care explica genul dupa fiecare culoare a nasului , si mai mult imi pare ca e baietel dupa ce am vazut pe plansa aia . Este un perus tare vioi , jucaus imi canta tot timpu e tare dragut , dar as vrea sa ma lamuriti ce e dupa parerea voastra , e femela cu adevarat sau mascul, ca eu o alint cu "ea" , ii spun "frumoasa , bolunduca mica , ce faci tu , scumpa mea" si din astea la modul feminin , si ar fi aiurea sa ii spun in continuare asa daca e baietel . Un mic sfat va rog ...
Multumesc pentru ajutor , si sper si eu sa imi traiasca cat mai multi ani , ca nu il am numai de o saptamana si deja simt ca incep sa il iubesc
Bu venit ,sa-ti traiasca frumuselul.E si el o jucarie ...... :pup:
Este cu siguranta mascul, un baietel de 5 luni cam asa, sa iti traiasca si bun venit suporterbaimarean.
Baiat e dar nu ai nimerit-o cu lunile, nu are mai mult de 3 luni. :heart:]
sa-ti traiasca, ce culori superbe are. :heart:
Da intradevar culorile sunt superbe , mersi pt complimente , cand l-am vazut prima data m-am si decis sa il iau pe el asa mult mia placut , si in plus pe langa ca e asa colorat , e si bolunduc
) face tumbe , se da peste cap
) si multe altele , si incet se imprieteneste cu mine imi urca pe deget incet , dar inca mai are un pic din frica aia , pana se acomodeaza de tot cu mine , ca nu il am decat de o saptamana , si mnah ...
Chiar este foarte frumos! :heart: e baietzel si are maxim 3 luni :heart: Se va obisnui repede cu tine pt ca e puiutz mic
bun venit suporter si sa-ti traiasca scumpetea de perus.
Da intradevar culorile sunt superbe , mersi pt complimente
, cand l-am vazut prima data m-am si decis sa il iau pe el asa mult mia placut , si in plus pe langa ca e asa colorat , e si bolunduc
) face tumbe , se da peste cap
) si multe altele , si incet se imprieteneste cu mine imi urca pe deget incet , dar inca mai are un pic din frica aia , pana se acomodeaza de tot cu mine , ca nu il am decat de o saptamana , si mnah ...
Asa face si Candy, fetita mea.
Se agata de colivie isi baga capu' printre craci si in clipa urmatoare o vad cu burta in sus.
Foarte frumosi si interesanti sunt perusii astia :d merita de avut :heart: numai ca acum ca am aflat ca e baietel vine alta problema , i-am pus numele Tweety , si e cam nume de fetita da ma tem ca asa o sa il las ca m-am obisnuit sa il strig asa
Aii ce m-am indragostit de chichineatza ta... :heart: :heart: Mi-l dai mie? Nu conteaza daca vrei sau nu, ti-l fur... :heart: :heart:
ti-l imprumut sa te joci de vrei mai mult nu
.... acuma vorbind la modul serios chiar incepe sa-mi fie drag ca ochii din cap , nu as suporta o despartire de el
foarte tare m-am atasat de el
Stiuuuu... :heart: :heart: se strecoara asa usor pe sub pielea ta... :heart: .
Tweety mi se pare un nume destul ok si pt un baiat.
Nu-l pastra doar pt tine, mai pune poze. :heart:
Uite inca cateva in ipostaze mai comice :d
Pfff...parca ar fi Candy, asa tzacanita e si asta a mea.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus