Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
E mai bun cei din flori gasesti la plafarm ... nu stiu cat dezinfecteaza clorul eu stiu ca e mai bun detergentul de vase si spirtul...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
E mai bun cei din flori gasesti la plafarm ... nu stiu cat dezinfecteaza clorul eu stiu ca e mai bun detergentul de vase si spirtul...
Eu stiu de otet.
Eu spal colivia cu fairy si apa fierbinte....
Stiti cumva daca aluminiul le dauneaza perusilor?
Vai cat ati scris in lipsa mea a trebuit sa citesc cateva pagini . Perusii mei sunt bine femela sta toata ziua si noaptea pe oute si pe seara va veni al patrulea ou pe lume
. Va doresc sanatate voua si animalutelor voastre !!!
Vai cat ati scris in lipsa mea a trebuit sa citesc cateva pagini
. Perusii mei sunt bine femela sta toata ziua si noaptea pe oute si pe seara va veni al patrulea ou pe lume
. Va doresc sanatate voua si animalutelor voastre !!!
Sa faca cat mai multe oute si puiuti si sa fie sanatosi si frumosi!!!!
Multumesc
Sa ai parte pe cat mai mult puiuti... e prima data cand ai pui Estera?
Da e prima data cand fac sper sa iasa baram unul sa vad si eu pe viu unpuiut
Multa bafta atunci ...
Mersi
Tinem pumnii Estera,sa iasa totul bine. :pup:
Multumesc Suana , vad ca sunteti alaturi de mine toti ca o familie. Va multumesc tuturor!!!
Adaugat: 28-12-2009 14:17
Astazi le-am pus perusilor morcov ras amestecat cu putin gris si coaja de ou sfaramata si masculul nu se atinge de ea sa mearga sa hraneasca femela :wow: credeti ca nu-i place sau de ce nu mananca?
le-ai mai pus vreodata morcov?pentru ei e ceva nou si de aceea nu mananca.
Offf, Norisorul meu alb a cazut si s-a lovit la aripioara :cry: ..acuma si-o tine lasata, dar e vioaie, roade din osul de sepie, se curata si acuma sta cu cioculetul in pene! Dar nu mai pot :cry: ...mai intai Angel :heart: , apoi Bellita mea :heart: , parca le-ar dori cineva raul pasaroilor mei :cry: ! O sa spun o rugaciune pt. ei si sper ca de acum incolo totul o sa fie bine!
Oooo,micuta de ea.....S-a lovit tare?PAi cum a cazut?Lasa ca-i trece repede,chiar daca o doare putin acum,bine ca nu s-a rupt. :cry:
Pai nu stiu cum a cazut, eram la calculator si apoi vad ca lipseste si am cautata peste tot si am gasit-o sub vitrina si am scos-o de acolo usor, apoi a zburat! Zboara bine, isi foloseste aripa! Cred ca o doare putin dar in rest nu are nimic, acuma se cearta cu Cipyloi :heart: !
Offf imi pare rau Iusty sper sa ii treaca repede si sa nu o mai doara.
Perusica mea a facut al patrulea out
Multumesc Iusty
Estera abioa astept sa-ti vad puiutii. :heart:
Iusty ma bucur ca Norisor e mai bine. :heart:
Pai acuma ea sta pe colivie si motaie :nani: ...e normal ca perusii sa mai traga cate un somnulet la 18:45 ? Si Popica doarme langa ea
! Sunt asa de haioase! Iar Cipy cu Angel se fugaresc
! Show, ce sa mai zic :bravo: !
Si eu abia astept dar dupa calculele mele primul puiut ar trebui sa iasa prin 12 ianuarie deci mai este putin. Oricum cred ca va mai face un out sau poate si mai multe .
Nu o tine pe jos, o tine putin lasata ...dar cred ca i s-au deranjat penele
..fix acuma s-a intins si o aripa e mai mare ca cealalta
...si daca o ating pe aripa nu si-o retrage, doar si-ar fi retras-o nu-i asa
? Deci cel mai probabil mi-am facut griji degeaba :rusine:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus