Re: hamsteri pitici
pretul variaza de la 10 la 15 ron
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
pretul variaza de la 10 la 15 ron
in pet shop pretu unui hamster ajunge chiar la 50 ron...exagerat de mult dar adevarat
Woow..cred ca confuzi porcusorul de guineea cu hamsterul ...dar totusi nu m-ar mira daca chiar ar fi un hamster 50 ron
oricum,eu ii ador pe ai tai :heart:
Edit (ca sa nu scriu prea multe mesaje unul dupa altul sau la interval scurt)
da,atunci e extrem de exagerat nasol ..oricum pe aici pe la pet shopuri normale unul e in jur de 10 - 15 ron max 20
PS:can mia poti sa mai pui poze cu ei doi
P.S.S: cum ii cheama ?
cu siguranta nu confund nimic...stiu cum sunt si porcusorii de guineea deaorece prietenul meu a avut 2 fetite ...du-te in sun plaza (piata sudului) si vezi ca este un pet shop acolo...pretul unui campbell este de 49.9ron...exagerat...dar astea sunt preturile din pet shop-uri din pacate:(
Adaugat: 09-02-2011 22:21
ii cheama chip si daily
off ..sunt leiti leiti :heart: sunt superbi sa iti traiasca multi multi ani :heart:
Foarte frumosi,i-ai luat deodata sau nu ?
Si la mine in oras e 14 lei un hamster...dar la alt petshop e 10 lei sau 12,oricum nu mai mult de 14.
da mi i-am laut pe amandoi in aceiasi zii si fara sa fi plecat de acasa ca gandul sa ma intorc cu 2 noi membrii...pur si simplu cand i-am vazut m-am topit:)
Si...uite ca a venit momentul.
Maine am programare cu hamsterul la veterinar,pentru tumoare,deoarece ma trage de deget cand ii dau mana,nu sa ma doara,doar ma trage in continuu,asta face cand il doare.
Il consulta,si daca considera ca trebuie operatie,il opereaza.Stati linistiti,baietii dispun de tot ce trebuie si au experienta,am incredere in ei...Sper sa decurga totul bine,si revin maine cu detalii dupa ce ajung de la veterinar,sa ne tineti pumnii !!!
Rufus
Foarte frumosi,i-ai luat deodata sau nu ?
Si la mine in oras e 14 lei un hamster...dar la alt petshop e 10 lei sau 12,oricum nu mai mult de 14.
La acelasi pret mi-am luat si eu hamsterica.50 de lei un hamster :wow: WOW :wow: ,n-am mai auzit.
la noi in oras un hamster e 5lei si un porcusor ca a lui Octy 15 lei...
sunt ieftini dar sunt tinuti in niste conditii foarte proaste...
2 porccusori intr-un acvariu gol fara nimic in el.
Bianca,foarte frumos Rufus,nu doar el si toate animalutele tale norocoase ca au o stapana foarte iubitoare!
te rog,imi spui de unde i-ai luat pe Teddy si pe Maya? sunt foarte draguti si eu as vrea sa-mi iau un iepuras dar la noi in oras nu se gasesc!
buna
sunt noua pe forum, dar sunt o mare iubitoare de animale.
primul meu hamster a fost KITZY, fetita, cred ca era hamster sirian, ce mi-a murit la 1 an si ceva. nu stiu de ce. seara, cand m-am intors de la serviciu, am gasit-o fara suflare.... am trecut greu peste... acum aprox 2 ani, poate chiar 2 si putin, am infiat 2 orfani pitici, gri, fara coada- fetite: ZUZY si SONY. aseara a murit zuzy...
cu 20 min inainte sa o gasesc moarta se plimba prin cusca, ca de obicei. nu am sesizat nimic neobisnuit la ea in ultima vreme. era energica, sociabila, manca bine, bea apa.... fiecare avea cusca ei........chiar nu stiu..
o mai am pe sony..... ajutati ma sa mi dau seama cu ce am gresit... nu vreau sa o pierd si pe ea...
adapator aveau amandoua, rotita, cusca.. mancau orice le dadeam: morcovi, fructe, paine(favorita lor-le am dat mai rar), mancare speciala varsata..... CHIAR NU STIU DE CE A MURIT ASA DINTR-O DATA.......
pot sa i dau cartofi fierti? am citit intr-un articol ca da dar experienta are ultimul cuvant.
Buna,si bine ai venit
daca aveau deja 2 ani erau cam batranei...deci posibil sa fi murit de batranete ...
eu cartofi nu am incercat sa le dau deci nu stiu ce sa iti spun
ma gandeam eu ca sunt ele batranioare, dar nu pareau. cel putin zuzy parca avea elice la codita, asa era de rapida.
acum am observat ca sony are urme de sange la o ureche.... pun si o poza... tocmai le-am facut. am vrut sa ma laud si eu putin cu babuta mea si.... alta pb!
am vazut ca se scarpina la ureche, nu foarte des. acum am urmarit-o. curat are, asternutul nu e parfumat...
nu prea se vede in poze,daca are eu zic sa mergi la medic,probabil ca ii va da cu ceva la urechiusa
inca o poza... nu prea se vede dar in realitate e vizibil.parca are blanu un pic ciufulita intre urechi.
o sa sun imediat pe cineva sa vad cand poate sa o vada. eu stau in buzias, timis, si nu sunt cabinete.daca nu rezolv aici o sa merg la timisoara. voiam sa ma ajutati cu o solutie de moment, pana ajung la medic.
mi e tare teama sa n-o pierd si pe ea chiar daca e babuta...
multumesc
nu stiu ...nu stiu daca la hamsteri merge dat cu betadine ..asa ca nu vreau sa zic ceva ce i-ar putea face rau.
Eu zic sa suni un medic chiar si din Buc,doar il suni si il intrebi cu ce o poti da pe moment
Bianca,foarte frumos Rufus,nu doar el si toate animalutele tale norocoase ca au o stapana foarte iubitoare!
te rog,imi spui de unde i-ai luat pe Teddy si pe Maya?sunt foarte draguti si eu as vrea sa-mi iau un iepuras dar la noi in oras nu se gasesc!
Ioana,daca la tine un hamster este 5 lei la mine este un hamster Rusesc sau cum se mai numeste este 25 de lei ,iar la tine porcusorul este foarte ieftin,in Valcea un porcusor este 50-60 de lei.
Chiar am vrut astazi sa imi iau cativa hamsteri Rusesti dar i-am lasat in pace ,erau asa de mici si asa de draguti incat imi venea sa ii smotocesc acolo
te rog,imi spui de unde i-ai luat pe Teddy si pe Maya?sunt foarte draguti si eu as vrea sa-mi iau un iepuras dar la noi in oras nu se gasesc!
scuze ca n-am raspuns,nu am vazut ca ai scris. P teddy am luato de la crescator,Maya e puiul ei
multumesc mult! :heart:
pana la urma am gasit un pet shop cu iepurasi.O cunosc pe patroana,sunt foarte ingrijite animalele din pet shop,iepurasul il avea ca decor dar pana la urma mi l-a vandut.Aduce lucrurile din Ungaria,am comandat o cusca pentru iepuras si ham. Saptamana viitoare o sa ma duc cu Lorelei la vacin ca sa pot merge cu ea afara.Acum momentan iepurica sta intr-un cosulet pana ii soseste cusca...
scuze de off...
buna dimineata!
spunet-mi, va rog frumos, care este cea mai indicata hrana pt hamsterii pitici? ma refer atat la legume si fructe cat si la mancarea speciala.
pana acum le-am dat aproape toate legumele in afara de varza si salata. mi s-a zis l-a magazin ca cele 2 nu sunt inicate pt ca hamsterul se umfla si moare.
iar din capitolul fructe le-am dat aproape tot in afara de citrice si pepene rosu.
pana ieri le-am dat fetitelor mele mancare speciala varsata. nu stiu marca. de cand a murit zuzy nu i-am mai dat surioarei ei.
multumesc frumos pt raspunsurile de ieri!
si daca e cineva din timisoara sa mi recomande un magazin de unde sa cumpar un hamster sirian.cam la ce pret ajuge?
Mi-am cumparat si eu marti un hamster pitic si as vrea sa stiu cum imi pot da seama cel mai bine daca este mascul sau femela..pun si niste poze cu el (nu sunt prea clare).
Mandy numai e :cry: :cry:
Dar ce s-a intamplat cu ea ? Imi pare rau
Stiu cum e sa pierzi un animalut drag. Nici nu vreau sa ma gandesc cum te simti.
Sa ai grija de Rufus si poate o sa-i aduci o surioara sa acopere golul lasat de Mandy :pup:
Imi pare foarte rau pentru tine :cry: ,dar ce s-a intamplat?
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici