701

Re: hamsteri pitici

*E prea mare pentru piciorusele lui micute big_smile
Se numeste roborovski...

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

702

a da asa, st cu capul in nori si eu. :rusine:
robo, prescurtare de la roborovski. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

703

Am avut si noi festin de Revelion smile

Adaugat: 01-01-2011 01:09

Astazi e ziua lui Mandy smile Face 1 an  :lma:  Se lasa cu petrecere de seara  :caine:

- Bianca

704

La multi ani Mandy!  :bravo:  :sanatate:  :lma:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

705

Multumim  :pup:  :heart:

- Bianca

706

La multi ani mandy ! :lma:  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

707

Multumim  :pup:

- Bianca

708

la multi ani  :sanatate: din partea noastra :lma:  :pup:

709

buna nu stiu pe cine sa intreb ca eu nu am hamsteri pitici am un sirian , vecina mea are un hamster pitic si de cateva zile are fundu negru ca sa zica sa si nu il avea asa era normal si nu stiu ce are?

710

Cum adica fundul negru? :wow: E murdar? Blana e neagra? I-a cazut blana de acolo si are pielea neagra?  hmm

711

iloveanimals wrote:

Cum adica fundul negru? :wow: E murdar? Blana e neagra? I-a cazut blana de acolo si are pielea neagra?  hmm

ma dusai azi sa ma uit la el inainte avea fundu normal alb ca sa zic asa , acum e negru ca si cum ar fi putrezit

712

Nu prea inteleg cum negru... detaliaza putin.

713

Am o intrebare:Catiusa tinea hamsterii ei intr-o colivie pt perusi.Ei au putut iesi si  s-au dus la vecini :wow: .Pentru hamsteri pitici trebuie colivie speciala???
      Multumiri
                      anticipate :heart:

714

iloveanimals wrote:

Nu prea inteleg cum negru... detaliaza putin.

ca si cum e putrezit

715

alexiq,  daca scrii pe google cusca hamsteri o sa vezi ca iti dau mii de resultate cu fel de fel nde custi pt ei. smile
madaa, se mai foloseste de picioarele din spate? sau le tine ca si cum ar fi paralizat?

716

Mersi,Iloveanimals,o sa ma uit numaidecit..... big_smile

717

iloveanimals wrote:

alexiq,  daca scrii pe google cusca hamsteri o sa vezi ca iti dau mii de resultate cu fel de fel nde custi pt ei. smile
madaa, se mai foloseste de picioarele din spate? sau le tine ca si cum ar fi paralizat?

fusai sa o intreb si da le mai foloseste dar ii aparu acum o buba tot asa neagra pe burta:D e o problema vecina mea il ia in brate chiar daca are mainile murdare si mai are o problema are si o hamsterita care tr sa nasca de mult are burta mare si deja au trecut 3 luni si nu a mai nascut asa ii se vede se simpt puii cand apar pe burtica . ea a mai nascut o data da ma gandesc ca nu prea are grija asa de ei de exemplu eu ii arunc mancarea deteriorata o data la 2 zile da ea o lasa acolo si o saptamana si apa o schimb la fel ea o data la o saptamana ma gandesc ca poate deasta nici nu naste zic eu

Adaugat: 08-01-2011 13:10

mai am o intrebare tot pentru hamsteru pitic femela e gravida si de astazi incepu sa faca treaba mare ca sangele asa rosu stiti ce ar putea avea?

718

ce zici de un medic veterinar? sange in fecale nu-i un lucru bun.

719

iloveanimals wrote:

ce zici de un medic veterinar? sange in fecale nu-i un lucru bun.

ms o sa i spun lu vecina mea ca nu e al meu si ea nu prea stie cum sa aiba grija de ei si are 2:(

720

pfff,saraci hamsteri,spune-i sa se asigure ca se duce la un veterinar de specialitate care sa ii dea nistemedicamente sau ce ii da ca sa se faca bine,sa ne anunti si pe noi ce a rezolvat,chiar nu stiu ce sa zic hmm

~Maria~iubeste~toate~animalele~!!!

721

love.animals wrote:

pfff,saraci hamsteri,spune-i sa se asigure ca se duce la un veterinar de specialitate care sa ii dea nistemedicamente sau ce ii da ca sa se faca bine,sa ne anunti si pe noi ce a rezolvat,chiar nu stiu ce sa zic hmm

ok  am zis aseara ar tr sa se duca astazi da sa vedem ce face

722

Si daca nu stie sa aibe grija de ei atunci de ce ii mai tine? de ce nu se intereseaza de nevoile lor?

723

Oh iloveanimals...sti prea bine ca sunt mii de oameni care au animale si nu stiu cum sa le ingrijeasca,dar pentru asta...uneori traiesc mai bine,ma rog...

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

724

Stiu. Si cand intalnesc astfel de oameni nu pot sa accept. smile

725

:heart: si eu as vrea  un  :hamster:  dar nu pot ca nu vreau sa moara repede , daia nu vreau sa imi iau dar eu tot ii iubesc  :heart:  :heart:  :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine: