Re: hamsteri pitici
*E prea mare pentru piciorusele lui micute
Se numeste roborovski...
-Piti (hamster pitic rusesc)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
*E prea mare pentru piciorusele lui micute
Se numeste roborovski...
a da asa, st cu capul in nori si eu. :rusine:
robo, prescurtare de la roborovski.
Am avut si noi festin de Revelion
Adaugat: 01-01-2011 01:09
Astazi e ziua lui Mandy Face 1 an :lma: Se lasa cu petrecere de seara :caine:
La multi ani Mandy! :bravo: :sanatate: :lma:
Multumim :pup: :heart:
La multi ani mandy ! :lma: :heart:
Multumim :pup:
la multi ani :sanatate: din partea noastra :lma: :pup:
buna nu stiu pe cine sa intreb ca eu nu am hamsteri pitici am un sirian , vecina mea are un hamster pitic si de cateva zile are fundu negru ca sa zica sa si nu il avea asa era normal si nu stiu ce are?
Cum adica fundul negru? :wow: E murdar? Blana e neagra? I-a cazut blana de acolo si are pielea neagra?
Cum adica fundul negru? :wow: E murdar? Blana e neagra? I-a cazut blana de acolo si are pielea neagra?
ma dusai azi sa ma uit la el inainte avea fundu normal alb ca sa zic asa , acum e negru ca si cum ar fi putrezit
Nu prea inteleg cum negru... detaliaza putin.
Am o intrebare:Catiusa tinea hamsterii ei intr-o colivie pt perusi.Ei au putut iesi si s-au dus la vecini :wow: .Pentru hamsteri pitici trebuie colivie speciala???
Multumiri
anticipate :heart:
Nu prea inteleg cum negru... detaliaza putin.
ca si cum e putrezit
alexiq, daca scrii pe google cusca hamsteri o sa vezi ca iti dau mii de resultate cu fel de fel nde custi pt ei.
madaa, se mai foloseste de picioarele din spate? sau le tine ca si cum ar fi paralizat?
Mersi,Iloveanimals,o sa ma uit numaidecit.....
alexiq, daca scrii pe google cusca hamsteri o sa vezi ca iti dau mii de resultate cu fel de fel nde custi pt ei.
madaa, se mai foloseste de picioarele din spate? sau le tine ca si cum ar fi paralizat?
fusai sa o intreb si da le mai foloseste dar ii aparu acum o buba tot asa neagra pe burta:D e o problema vecina mea il ia in brate chiar daca are mainile murdare si mai are o problema are si o hamsterita care tr sa nasca de mult are burta mare si deja au trecut 3 luni si nu a mai nascut asa ii se vede se simpt puii cand apar pe burtica . ea a mai nascut o data da ma gandesc ca nu prea are grija asa de ei de exemplu eu ii arunc mancarea deteriorata o data la 2 zile da ea o lasa acolo si o saptamana si apa o schimb la fel ea o data la o saptamana ma gandesc ca poate deasta nici nu naste zic eu
Adaugat: 08-01-2011 13:10
mai am o intrebare tot pentru hamsteru pitic femela e gravida si de astazi incepu sa faca treaba mare ca sangele asa rosu stiti ce ar putea avea?
ce zici de un medic veterinar? sange in fecale nu-i un lucru bun.
ce zici de un medic veterinar? sange in fecale nu-i un lucru bun.
ms o sa i spun lu vecina mea ca nu e al meu si ea nu prea stie cum sa aiba grija de ei si are 2:(
pfff,saraci hamsteri,spune-i sa se asigure ca se duce la un veterinar de specialitate care sa ii dea nistemedicamente sau ce ii da ca sa se faca bine,sa ne anunti si pe noi ce a rezolvat,chiar nu stiu ce sa zic
pfff,saraci hamsteri,spune-i sa se asigure ca se duce la un veterinar de specialitate care sa ii dea nistemedicamente sau ce ii da ca sa se faca bine,sa ne anunti si pe noi ce a rezolvat,chiar nu stiu ce sa zic
ok am zis aseara ar tr sa se duca astazi da sa vedem ce face
Si daca nu stie sa aibe grija de ei atunci de ce ii mai tine? de ce nu se intereseaza de nevoile lor?
Oh iloveanimals...sti prea bine ca sunt mii de oameni care au animale si nu stiu cum sa le ingrijeasca,dar pentru asta...uneori traiesc mai bine,ma rog...
Stiu. Si cand intalnesc astfel de oameni nu pot sa accept.
:heart: si eu as vrea un :hamster: dar nu pot ca nu vreau sa moara repede , daia nu vreau sa imi iau dar eu tot ii iubesc :heart: :heart: :heart:
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici