676

Re: hamsteri pitici

Dap,crede-ma,eu din prostie am cumparat inca unul,l-am plasat langa al meu,se miroseau si in clipa urmatoare,a inceput lupta.
NU are nevoie de companie,ii vei face mult rau,totusi ar exista un mod de a se obisnui unul cu celalalt,dar ai nevoie de 2 custi si multa rabdare.

Cat despre hamsteri...la mine la petshop un hamster costa 14 lei,ma rog,de acum,ca inainte cand l-am luat si pe al meu costa 12 lei...
In legatura cu rotita de la cusca...nu avea rotita,dar i-am cumparat si nu era incantat de ea,asa ca i-am scoso.

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

677

Rares credeam ca stii ce mi s-a intamplat mie cu hamsterii, si tine cont de faptul k erau frati. wink Au ajuns sa se bata pn la moarte...

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

678

Imi plac nespus de mult hamsterii ... dar cand am auzit ca unii se si "mananca" am lasato mai moale ...

@klausss : eu am vazut cu 54 Lei ... la ce PetShop ai fost ?  big_smile

Gestul Conteaza !

679

Hamsterii nu se mananca intre ei, daca ai unu poti sta linistit, si el e fericit si nici tu nu ai niciun stres. Femelele isi mananca puii imediat dupa ce ii fata, doar in cazut cand astia sunt bolnavi sau sunt prea multi si ea nu-i poate creste. Si se mai bat atunci cand intre ei intervin motive de cearta(mancare, rotite etc) sau cand pui pe teritoriul hamsterului pe care il ai acasa un alt hamster. Asta valabil doar la cei pitici.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

680

Rufus si Mandy

- Bianca

681

Doi scumpici mici  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

682

Multumesc :pup:

Adaugat: 28-11-2010 16:24

Rufus

- Bianca

683

:cry: ce frumos e si tinerel, dobbytsu meu aproape ca nu mai face nimic, doarme toata siua si toata noaptea se mai trezeste doar sa manance si mai alearga putin pe rotita. Nu vreau sa fie batran.  :cry:

684

Poti pune niste poze cu el ? :S

My Pets:

685

Pai nu i-am mai facut poze, o sa-i mai fac.  tongue

686 (edited by biancadumi 11-12-2010 14:41)

Da,e tinerel si foarte energic,de,daca e puiut (are cam 2 luni) e un scump :heart:

Asteptam poze cu Dobbytzu smile

- Bianca

687

Ma intitulez Dobbytsa, sorecar, sacarmator si iubaret.  smile  :heart:

688

e exact ca al meu :X

My Pets:

689

Nimeni nu e ca Dobby, te rog frumos. smile

690

ah da,pardon  smile

My Pets:

691

Buna! Am si eu un hamster :hamster: , de vreo 3 zile. Are cusca, cu tot ce ii trebuie. Are si rotita, dar nu stiu cum sa il fac sa o foloseasca. Cum invat hamsterul sa alerge pe rotita? noaptea il mai aud alergand prin cusca, ma uit la el dar niciodata nu e pe rotita. Voi cum ati facut?? neutral  sad 

PS: rotita arata asa: Nu e facuta de mine, e de pe net. hamsterul meu e muuult mai mic decat cel din img.

Adaugat: 28-12-2010 15:53

"cand am spus ca nu e facuta de mine., ma refeream la poza*

big_smile

Animalutele mele: 1 :hamster: - Furnica , 2 :caine: - Toto si Mira, 1 :pisica: -Puki,  si 1 :tzest: - Frankie.

:heart: I love animals. :heart:

692

puteai sa postezi intrebarea la "Hamstei pitici" , este o intrebare pt topicul acela.  smile
Pai, pe Vivi, hamsterita mea  o punema in rotita exact cum este in imaginea pe care ai pus-o. Tineam roata de chestia aia si pe ea acolo, chetsii de genu. Dupca ce s-a invatat nu se mai datea jos din roata. smile iar cei mici, au avut rotita de la 3 saptamanii se puneam cate doi in rotita, Doamne ce scumpici erau.  :heart:

693

multumesc mult iloveanimals! voi incerca! :sanatate:  :merci:

Animalutele mele: 1 :hamster: - Furnica , 2 :caine: - Toto si Mira, 1 :pisica: -Puki,  si 1 :tzest: - Frankie.

694

O cheama Furnica? smile De unde stii ca e fata? big_smile

695

e Furnic„ă” si e baiat(cel putin asa a zis vanzatorul). :rusine:  :wis:  :rusine:

696

poze?  big_smile

697

iata si niste poze(ce-i drept nu prea clare) cu hamsterul meu"
a fost cam  agitat la sedinta foto, care a avut loc intr-o cutie de papuci  tongue  :hamster: big_smile

698

Foarte dragut,super...sa ai mare grija de el :X:X :perusi:

My Pets:

699

mersi klausss, da , asa am sa fac.   :heart:

700 (edited by iloveanimals 29-12-2010 23:31)

e roboo. :heart: Pai atunci inteleg de ce nu foloseste roata, este prea mare pt piciorusele alea micute ale lui. :heart: Cumpara-i una mai mica sa-i fie  mai usor. sa-ti traiasca micutul e un frumusel. :pup: