451

Re: hamsteri pitici

multumesc! :heart: are o poveste mai urata el..l-am gasit intr-o cutie alaturi de alti fratori/surioare...

Dudix says that u're fake wink

452

Cutie? Cum adica neutral

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

453

adica pur si simplu in fata unui bloc era o cutie mai mare de carton deschisa...si inauntru erau minunatiile astea mici big_smile :heart: nu am facut decat sa iau cutia si sa ii duc cu mine la liceu si acolo..am cautat viitori stapani

454

VAI NU POT SA CRED! Probabil cineva care avea pereche si l.ea facut pui...:( nu pot sa cred...ai reusit sa ii dai pe toti?

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

455 (edited by dudix.kidu 25-02-2010 23:43)

da,din fericire...si normal nu m-am abtinut si am luat si eu unul :heart: dar e atat de mic incat mi-e frica sa-l ating de teama sa nu-l ranesc.Daca inchid pumnul nu se vede...atat de micut e

456

Stiu asa era si Pufu... :heart:

457

iloveanimals wrote:
frantz wrote:

am mai luat o femela ...acum am 2 hamsteri smile

si peste o luna o sa ai in jur de 10 daca o sa-i tii impreuna. wink :maimuta:

de ce sari asa daca nu stii toate detaliile...am 2 hamster intr-adevar ...dar sunt 2 femele smile

458

Ok smile . Atunci e bine, am avut impresia ca prima data te-ai referit ca ai mascul. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

459

dar cu ajutorul unor poze m-am lamurit smile

460

Si eu am catva hamseri pitici....:)

461

Ce as vrea si eu unul din ala mandarin :heart: ! Ai un MP :hihi: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

462

Tu ai colonie nu cativa smile sunt superbi big_smile

463

Da se poate zice colonie:D

Am 8 perechi...

si acuma vreo 13 de vanzare..
defapt si astia sunt de vanzare..

Adaugat: 28-02-2010 18:19

8 perech + 13 pui...

464

mi-as dori si eu un hamster pitic am vazut unul la magazinul de animale dar nu cred ca vor parinti smile)

Adaugat: 28-02-2010 20:10

e greu sa ingrijesti un hamster pitic?

Adaugat: 04-03-2010 20:40

Ce e necesar sa ai pt ei?

Adaugat: 04-03-2010 20:41

miroase urat de la ei?

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

465

Nu chiar, dar are nevoie de conditii ca orice alt animal, curatenie(spata si schimbat talaj) cel mult o data la o saptamana, apa proaspata, la 1-2 zile, mancare, fructe si legume. Au nevoie de o roata, adapatoare, hranitoare si o casuta poate si tuburi(hartie sau palctic), bete pe care sa-si toceasca dintisorii si mai sunt. :hihi:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

466

wow...dar cam cat costa un hamster pitic?

Adaugat: 04-03-2010 20:44

Imi poti arata o cusca cu de toate ?

467

Preturile unu hamster viariaza de la 5 la 20 de lei, depinde de unde il iei si ce rasa este. smile
custi:
http://www.petmag.ro/produs-773.html
http://www.petmag.ro/produs-1936.html
http://www.petmag.ro/produs-771.html
http://www.petmag.ro/produs-1283.html
http://www.petmag.ro/produs-775.html

468

tu care ai crede ca este ma rezonabila? ma refer sa fie buna dar si cat de cat ieftina...

469

Prima cusca, este perfecta. Este acoperita, nu-ti face mizerie prin camera, are de toare, si este suficient de mare pentru un hamster. smile

470

miroase de la ei?

471

Miros pipi al lor. :hihi: Am avut un baietel hamster pitic la mine si el mirosea ingrozitor, trebuie sa le fac curat la maxim doua zile pt ca nu puteam sa stau in camera, iar acum am doi baieti hamster pitic sunt puii celui care mirosea, ei nu put deloc, nu se simte niciun fel de miros de la ei. Masculi au o glanda pe burta care elimina anumite secretii mirositoare in anumite situatii, in timpul imperecherii acele secretii miros intr-un fel, cand are loc o batalie miroase a carne intrata in putrefactie. :bleah:

472

iiiiuuu :bleah:

473

Dar baietii mei nu put, nu am probleme de genu cu ei. Iar fetele nu miros. :hihi: Asta valabil doar la pitici. big_smile

474

ma voi consulta cu parinti mei sa vad ce rasp imi dau si ei

475

Si eu imi iau maine un hamster pitic big_smile
Voi pune poze si tot ce este necesar pt ei big_smile unul statea din petshop la mine in mana lejer si se uita la mine smile cred ca era cam somnorici ca-l trezisem din somn :nani: :nb:

:hamster: My name is COdY tongue