Re: hamsteri pitici
Da. :heart: Un pufulete, asa il alint eu. :caine:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
Da. :heart: Un pufulete, asa il alint eu. :caine:
sunt si eu posesorul unui hamster roborovski si din ce am citit pe net si ce mi-a zis vanzatorul e femela ...o sa va pun si poze zilele ce urmeaza.dar vreau sa spun ca e pe baza de baterii duracell
...avand numele duracell(cu toate ca e fata
)
Da si al meu e foarte agitat dar e mai linistit cand bag mana la el, se agatata de degetul meu si ramane suspendat asa )
Asa sunt robo, eu as vrea sa-mi iau dar cand ma agndesc ca nu au stare deloc renunt la ideea asta.
Pune-i o roata sau si mai multe daca ai cusca mare, astea o sa fie cea mai amre distractie a lui. :k:
@Bubbles, nu stiam ca e atat de agresiv mr muscolo ala al tau.
El/Ea este Duracell ...acum nu mai sunt sigur ce e ...nici nu prea sta sa ma uit poate niste poze daca aveti m-ar ajuta
Vechea casuta(acvariu)
Noua casa
Ce minuscul e, sunt sigura ca e puiut. :heart: Din pozele asta nu as avea cum sami dau seama ce este, pune niste poze la aparatul genital.
Sa-ti traiasca. :heart:
Un mic sfat, o roata mai mica ca sa poate si el sa o invarta fara sa faca febra musculara o casuta daca mai are loc in acvariul ala si o adapatoare pt ca hamsterii beau apa.
Later edit: Ai acvariul cumva pus jos?
Are vreo 4-4,5 cm ...poate il face acvariu minuscul...rotita poate sa o invarta dar e cam lenes ...are si adapatoare dar picura si maine o sa o repar si o pun pana acum ii puneam un pic adapatoarea bea si o scoteam sa nu ude rumegusul(inca un lucru care il face sa para micut
...rumegusul e cam mare
) ...si casa nu cred ca ii trebuie ca el doarme in tubul ala
Acvariul e pus pe birou langa monitor
Aaa, ok, acum e bine. Nici eu nu-i las adapatoarea celui din acvariu pt ca se catzara pe ea si iese afara. :hihi: II dau in fiecare zi sa bea.
Cand ai timp si bani poate reusesti sa-i confectionezi o cusca mai mare, o avea el roata dar o cusca mai mare este perfecta pt orice hamster. :k:
Eu nu ii dau lui Pufu apa....mare mister asta daca beau hamsterii apa sau nu
al meu bea ...dar acum multi ani am avut cred ca vrei 20 de hamsteri(pe rand nu toti odata) si crede-ma ca nu le-am dat apa niciodata si nu a murit nici unu
.acum nu as vrea sa risc...mai bine sa fie acolo
Pai trebuie neaparat sa-i dai ..si eu vreau sa-mi iau un hamster pitic si unul roborovsky :heart: (~fiecare cu acvariul lui~).
In legatura cu roborovsky: ii poti lasa prin camera?...sau se ajunge la cursa "Tom & Jerry"
Nu e niciun mister, hamsterii beau apa, orice animal are nevoie de hidratarea, ep toate siterurile despre hamsteri zice ca ei beau apa, daca nu bea se deshidrateaza si moare. Acum e iarna nu aua sa mare nevoie de apa, nici ai mei nu mai bea multa, dar vara de cel putin 3 ori pe zi tot bea, ei nu pot traii fara sa se hidrateze. :hamster:
Sunt multi inconstieni, printre care si eu, care nu le dau apa hamsteri doar pt ca au auzit de la "batrani" ca ei mor daca beau apa. Astea sunt niste basme, stiintific ei beau apa ca orice animal de pe planeta asta, orice animal bea apa, nu este unul care sa nu bea. Cautati diverse articole despre hamsteri, si daca undeva scrie ca apa este interzise atunci puteti sa va feriti de ea, dar asa, nu ar trebuii. Un hamster are nevoie in alimentatia lui ca sa traiasca sanatos de proteine, carbohidranti si grasimi,vitamine, minerale, si apa.
The primary items of a balanced diet are:
Proteins
Carbohydrates and Fats
Vitamins
Minerals
Water
Proteins: Necessary for growth and tissue-building and are especially important for young stock and pregnant mothers. Good sources of protein are barley, beans, corn, nuts, oats, peas and wheat.Carbohydrates and Fats: Provide energy and warmth; but if fed in excess are stored in the body as fat, which can cause breeding problems and ill health. Carbohydrates are found in sugar, yeast, potato and milk. Both carbohydrates and fat are found in barley, corn, oats and wheat.
Vitamins: Only small amounts of vitamins are required; but they are essential to your hamster's good health. Lack of vitamins can create several health problems. TABLE: VITAMINS AND EFFECTS OF DEFICIENCIES
Minerals: Again, minerals are only required in small amounts and are basically found in milk, vegetables, green foods and grains.
Water: Of course. Water bottles are preferred over dishes because the dishes are easily upset, flipped over and fouled.
...eu cred ca daca avea strict nevoie de apa murea in 8 luni de cand il am...ii dau legume in fiecare zi (stiu k isi iau apa din legume) nush ce sa fac...poate la vara sa ii dau apa...dar a mai trecut de o vara fara apa...
Daca ii dai apa sunt sigura ca bea ca nesatulul. Eu la ai mei el-am dat timp de 2 saptamani fructe si manacare uscata, apa nu le-am dat ca nu am avut timp si chiar am vrut sa vad cum reactiioneaza dupa 2 saptamani fara apa, pur si simplu am baut amandoi un sfert de adapatoare
nu-mi venea sa cred. :soarece:
ii poti lasa prin camera ...eventual undeva unde ai mai mult loc sa te desfasori si ai grija ca sunt foarte rapizi ...cand ii prinzi vezi sa nu ii strivesti
Adaugat: 14-02-2010 23:44
am mai luat o femela ...acum am 2 hamsteri
am mai luat o femela ...acum am 2 hamsteri
si peste o luna o sa ai in jur de 10 daca o sa-i tii impreuna. :maimuta:
Doamne...eu nu stiu daca as putea sa vad asta in fata ochilor ). Nu ca nu imi plac ca as dormii cu ei in pat dar ce fac cu ei? Sa fim seriosi cati din apropiatii vostrii ar dorii o responsabilitate ca asta, sau in cati din ei aveti incredere si decat sa ajunga in pet shop si de acolo sub pamant sau la cine stie ce om in casa mai bine nu imi asum responsabilitatea asta... Traiesc ei putin dar merita toata iubirea si atentia :heart:
... :wis: are cineva o cusca de hamster in plus?va rog frumos :cry:
Adaugat: 23-02-2010 17:34
revin nu mai am nevoie de cusca
by the way...m-am ales fara sa vreau cu un alt hamster[care cred ca este robo]
:hamster:
Eu mi.am pierdut filamrile cu Pufu meu cand se arunca din roata ca nu stia sa se opresca....nu.mi vine sa cred ca nu le gasesc...nu o sa mai am parte de asta niciodata :cry:
revin nu mai am nevoie de cusca
by the way...m-am ales fara sa vreau cu un alt hamster[care cred ca este robo]
:hamster:
Si cum s-a intamplat asta?
Adaugat: 24-02-2010 22:41
Bubbles imi pare rau. As fi vrut sa-l vad pe Pufu in actiune. :-s
eu vreau sa-l mai vad pe Dooby
el e noul membru :heart: :hamster:
Sa.ti traiasc SA FIE SANATOS :heart: este foarte dulcee :hamster:
waaaaaiiii!!!!!!!! ce scumpicel e!! :pup:
Mary poze noi cu aia mici nu mai am. :hihi: Pun altele mai vechi.
1-2 dobby
3 zeghi.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici