326

Re: hamsteri pitici

ala nu prea arata a hamster... hmm  oricum daca mai trec pe la pet shop pe acolo o sa il intreb pe vanzator ce rasa sunt...nush Dany la ce te referi..adik cum m-am exprimat...ehh oricum  sunt mici si nu au piciorele lungi ...o sa incerk sa caut o poza pe net ...dar is ff frumosi ...vanzatorul zicea ca a fost in Bulgaria si ca de acolo ia luat...ca aici la noi inca nu exista...sau vandut ff repede,caci a doua zi voiam sa imi iau unul dar nu mai aveau sad daca o sa mai aibe a spus ca ma anunta si imi opreste unul :heart:

- Bianca

327

M-am referit la faptul ca animalele nu se fabrica. Desii in ziua de astazi orice e posibil. Aratarea din video ala sigur este un experiment sau ceva de genu', asa ceva nu are cum sa existe. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

328

dudix.kidu wrote:

:rusine: imi puteti recomanda si mie niste pet shopuri de incredere prin bucuresti de unde pot lua un hamster? big_smile si...desi am citit cred ca toate lucrurile posibile despre ei...as vrea sa=mi mai spuneti si voi cate ceva...in mare smile peste 2 zile...cam asa...urmeaza sa-mi iau un pitic :rusine:

buna. daca vrei iti pot spune eu de unde sa iei.in ce zona stai? lasa-mi un id. eu am avut fetita si este f iubitoare.

329

biski wrote:
dudix.kidu wrote:

:rusine: imi puteti recomanda si mie niste pet shopuri de incredere prin bucuresti de unde pot lua un hamster? big_smile si...desi am citit cred ca toate lucrurile posibile despre ei...as vrea sa=mi mai spuneti si voi cate ceva...in mare smile peste 2 zile...cam asa...urmeaza sa-mi iau un pitic :rusine:

buna. daca vrei iti pot spune eu de unde sa iei.in ce zona stai? lasa-mi un id. eu am avut fetita si este f iubitoare.

ms dar nu mai e nevoie big_smile tocmai am venit acasa cu micutul...o sa pun si niste poze daca vrei/vreti :rusine:

Dudix says that u're fake wink

330

Pune poze cu micutul :bravo: de abea astept sa-l vad :heart: :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

331

:cry: Iusty...imi pare tare tare rau dar nu sta nici macar o secunda :furios: am sa mai incerc,dar nu cred ca am vreo sansa prea curand sad

332

Fai poze din cusca smile

Adaugat: 28-12-2009 17:49

Ai reusit dudix smile ? Daca nu, inseamna ca ai un hamster tare nazdravan :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

333

nu pot :rusine: e energic..sie extrem de mic big_smile cred ca are 5 cm :heart:

334

Deci se misca prin cusca asa de repede smile ?

Iusti

335

Inseamna ca e Robo de e asa energic. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

336

e alb hmm  si are o dunga gri pe spate... :rusine: sincer nu stiu ce e :bang:

337 (edited by LovePets 28-12-2009 19:25)

Nu e robo,e campbelli sau sungorus.

338

ahh...daca ati stii cat sunt de trista ca nu sta locului pentru o amarata de poza... sad i-am cazut in genunchi in fata custii si el nimic...e imposibil smile vreau sa spun imposibil de dragut big_smile parca l-am auzit pe tipul de unde l-am luat ca e hamster chinezesc,dar am dat un search pe google si nu am vazut nici unul alb :ill:

339

Hamsterii chinezesti au codita de 3 cm. wink

340

3 cm? :wow: si zuzu are codita dar foarte mica... big_smile o sa mai incerc sa-i fac o poza zilele astea si am sa o postez sa-mi spuneti ce e big_smile :rusine:

Adaugat: 28-12-2009 21:10

voi ce le dati sa pape intr-o zi? adica e tot asa un meniu ca la porcuti? :rusine:

341

Nu tongue .
Mancare speciala sa aibe tot timpul in cusca, in rest ii mai adaugi tu in fiecare seara cate ceva. smile

342

pai mancare speciala pt hamsteri smile si poti sa ii dai si morcov,mar,piersica,banana,brocoli... pt mai multe etalii despre hrana lor ai sa gasesti in site wink  sa nu ii dai niciodata citrice,rosii,cartofi...etc :bang:

- Bianca

343

get it big_smile din cate stiu ei dorm ziua si sunt activi noaptea hmm al meu doarme tot timpul..oare de ce? :wow:

344

Dudix..hamsterul tau e ca cel din dreapta hmm ?

Adaugat: 29-12-2009 15:16

E acelasi hamster in toate imaginile numai ca a devenit alb iarna :heart: !

Iusti

345

hmm  da iusty cam asa arata puiutul meu :heart: :pup:

346

Inseamna ca e hamster pitic rusesc :heart: ...f. rar, in captivitate, blanita lor devine alba iarna :heart:

Iusti

347 (edited by biancadumi 29-12-2009 17:38)

mda...dar daca e alb cu dunga gri/negru pe spate e chinezesc...ca am avut si eu mai de mult...defapt Luky si Batranul (asa ii spuneam) erau prima mea pereche de hamsteri....asta a fost inainte de a aveea pc de aceea nu am poze cu ei ....oricum ea era alba cu dunga neagra pe spate iar el gri ...a avut 4 serii de pui si in nici unua nu a fost un pui alb doar negrotei am avut smile :heart:

- Bianca

348

deci,pana la urma ce e? smile m-ati ametit mai tare decat eram...dar oricum ms :pup:

349

Bianca, hai sa te lamuresc sunt e specii mari si late de hamsteri
- Hamsteri pitici care au 2 rase, roborovski, campbell, si winter white.
- Hamsteri sirieni
- Hamsteri Chinezestti, astia au codita de 2-3 cm. wink

Adaugat: 29-12-2009 17:41

dudix.kidu wrote:

deci,pana la urma ce e? smile m-ati ametit mai tare decat eram...dar oricum ms :pup:

Pana nu pui poze nu ave de unde sa stim ce e.
Robo nu e, sirian nu e, chinezesc nu e, poate sa fie campbell sau winte white. tongue

350

abea le-am facut si pe astea sad si se vad destul de rau... :cry: