301

Re: hamsteri pitici

Din pacate nu exista niciun remediu. sad Imi pare tare rau. sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

302

Ce ma enerveaza lipsa de informare :furios: ...i-am spus sa se informeze, intradevar a citit, dar nu destul! Chiar a spus ca hamsterii au voie sa faca baie yikes

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

303

Cand hamsterul va fi caine atunci sa-i faca baie. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

304 (edited by biancadumi 24-12-2009 21:59)

mda..stiu 2 doctori...unul a operat-o pe hamsterita mea sirian Tolly ( care a murit acum o 2 luni,pt ca era batrana) si unul de la pet shopul animax din Iancului care i-a amputat piciorul lui Snowy hasmterita pitica ( care a murit ieri ,avea 1 an jumate sad )

Nu o sa te uit niciodata Snowy mea ce draga!! cea mai dulce hamsterita din lume ...cum puneam mana  la ea in cusca se urca pe mana mea si ma lingea ...dupa o puneam in pat si nici nu se vedea ca  are 3 picioare ...facea niste raliuri....:( uff

aceasta era iubita mea!!!!

- Bianca

305

:rusine: imi puteti recomanda si mie niste pet shopuri de incredere prin bucuresti de unde pot lua un hamster? big_smile si...desi am citit cred ca toate lucrurile posibile despre ei...as vrea sa=mi mai spuneti si voi cate ceva...in mare smile peste 2 zile...cam asa...urmeaza sa-mi iau un pitic :rusine:

Dudix says that u're fake wink

306

In mare. Sunat animale nocturne, nu agreaza sa le trezesti ziua, pot fi agresivi, pitici pot fi tinuti pe sexe intr-o cusca suficient de mare, sirienii sunt solitari. Nu tine masculi si femelele impreuna pt a evita eventualele gestatii.
hrana, orice hrana din pet shop, mere, pere, gutui, prune, evita fructele prea acre sau prea dulci, morcovi, castraveti, brocolii, varza foarte putina deoarece poate provoca diaree, salata la fel, mai raruta, paine uscata, branzica nesarata foarte putina, putin cascaval, piept de pui fiert, cartof fiert, eu le-am dat si le placea ff mult, unii au zis ca nu e bun neutral dar am citit de curand pe un site englez si acolo zicea ca au voie. hmm OU fiert, orez fiert, paste...nu-mi mai vine nimic in minte... smile
O cusca suficient de mare cu roata, adapatoare, hranitoare, casuta, locuri de ascus, ceva de ros(tuburi de hartie igenica sau prospae de bucatarie, betisoare speciale de ros, sau crengute de mar) ... cam atat hmm
evita sa le dai batoane, biscutii speciali pt hamsteri si alte porcarii dina stea. De la pet shop ii cumperi doar mancarica uscata si talaj...
daca mai ai alte intrebari te astept. :k:

307

Super dudix, iti iei hamster :bravo: ! Si eu o sa-mi iau cat de curand :ok: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

308

da :heart: 2 porcuti nimfe :rusine: hamster big_smile ce sa mai smile

309

Ce animalute mai ai big_smile ? Mai ai 2 nimfe big_smile ? Super :bravo: !
Si eu o sa am 4 perusi, 2 nimfe, 2 porcuti si un hamster (optional:zebrute/agarponis)

Iusti

310

:bravo: acum visez la o tarantula :rusine: hai gata ca o dau in alte chestii smile ramasesem la hamsteri...ce rasa e mai ok? big_smile

311

Aoleu.. tarantula? :wow: LovePets iti poate da sfaturi, el are vreo 5 sau 7 nu mai stiu. :rusine:
Pai eu zic pitic, eu am avut numai pitici, sunt mai mici si mai scumpi. Acum cei cu sirieni o sa-ti zica, ca sirienii sunt mai ok, depinde doar de tine. :k:

312

Dar cei care au/au avut si pitici si sirieni ne pot spune sigur :k: !

Iusti

313

Dar de aici dupa forum am avut si inca avem doar catziva hamsteri, eu pitic, luky-muky sirieni, LovePets pitici, si danyto pitici. A mai avut si altcineva? hmm Aaa, mai sunt cativa useri care nu au mai intrat de mult. hmm

314

Biancadumi are 5 sirieni si avut pitici :heart: ! Sigur ne va spune ea wink !

Iusti

315

ops... :rusine: :rusine: :rusine: :rusine: De ea uitasem. :rusine: :rusine: :rusine: Scuze Bianca. :rusine:

316

grea decizie sad eu i-as lua pe toti big_smile mie imi plac robo :heart: dar nu cred ca am prea multe sanse sa gasesc hmm

Adaugat: 27-12-2009 19:25

si.... :rusine: voi ce spuneti ca sunt mai ok fetitele sau baieteii? big_smile

317

Oricare. tongue Sunt la fel de iubareti. big_smile

318 (edited by dudix.kidu 27-12-2009 23:23)

hmm....ciudat...nu stiu sigur pe unde am citit ca femelele sunt mai iubitoare... hmm nah...vad eu maine :rusine:

319 (edited by biancadumi 28-12-2009 01:24)

deci vorbiti de mn nu? ok pai sirienii dupa mine mi se pare ca traiesc mai mult ...am avut sirieni care au trait 3 ani...dar piticii doar un an,un an jumate sad oricum amendoua speciile sunt ff iubitoare big_smile roborovsky is preferatii mei :heart: :heart: si de curand a aparut o specie de hamsteri si mai mika sunt vreo 40 de ron dar is mici rau ca niste pui de hamster dar defapt is maturi...iam vaz la pet la mn si am intrebat daca sunt pui si au zis ca sunt maturi au 6 luni ...si erau cat un pui de hamster sirian de 2 sapt :wow: super misto :heart: sunt albi cu pete de culoare sunt superbi :heart: dar pe net nu am gasit nicio poza cu ei sad oricum is ff mici si frumosi :heart: :heart: :heart:

PS: scuza-ti limb de chat dar dar am trb si ma grabesc si am scris asa :rusine:

- Bianca

320

Piticul meu are 2 ani si ceva si inca traieste,mie personal imi plac mai mult piticii,insa e alegerea ta dudix.
Bianca,trebuie neaparat sa faci niste poze,si eu vreau sa vad o piticanie din aia big_smile

321

va multumesc mult :heart: cam intr-o jumatate de ora plec big_smile si vorbim dupa ce o sa ma intorc cu hamster cu tot :rusine: :pup:

322

wow Biana cum ai zis "a aparut o noua specie de hamster" parca ar fi aparut o noua papausa barbie... :wow: hamsterii atat de mici, imi vine greu sa cred, poate gasesc ceva depre ei, ma indoiesc ca ar fi hamsteri. hmm

Adaugat: 28-12-2009 11:25

http://www.codrosu.ro/cea-mai-mica-roza … asa-video/
Bianca asa arata "hamatserul" ala minuscul?

323

iloveanimals wrote:

http://www.codrosu.ro/cea-mai-mica-roza … asa-video/
Bianca asa arata "hamatserul" ala minuscul?

nu credeam ca e posibil asa cv   smile smile smile smile smile smile smile smile

:heart: -SABINA- :heart:

324

Ce ciudat e hmm ! Nu credeam ca exista asa ceva smile !

Iusti

325

vezi ce prost e proportional.. smile are picioarele alea mari si capul ala mare si gherutzele alea mici...cred ca mai e putin si ajungem sa descoperim dinozauri in viata smile

:heart: -SABINA- :heart: