Re: hamsteri pitici
Din pacate nu exista niciun remediu. Imi pare tare rau.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
Din pacate nu exista niciun remediu. Imi pare tare rau.
Ce ma enerveaza lipsa de informare :furios: ...i-am spus sa se informeze, intradevar a citit, dar nu destul! Chiar a spus ca hamsterii au voie sa faca baie
Cand hamsterul va fi caine atunci sa-i faca baie.
mda..stiu 2 doctori...unul a operat-o pe hamsterita mea sirian Tolly ( care a murit acum o 2 luni,pt ca era batrana) si unul de la pet shopul animax din Iancului care i-a amputat piciorul lui Snowy hasmterita pitica ( care a murit ieri ,avea 1 an jumate )
Nu o sa te uit niciodata Snowy mea ce draga!! cea mai dulce hamsterita din lume ...cum puneam mana la ea in cusca se urca pe mana mea si ma lingea ...dupa o puneam in pat si nici nu se vedea ca are 3 picioare ...facea niste raliuri....:( uff
aceasta era iubita mea!!!!
:rusine: imi puteti recomanda si mie niste pet shopuri de incredere prin bucuresti de unde pot lua un hamster? si...desi am citit cred ca toate lucrurile posibile despre ei...as vrea sa=mi mai spuneti si voi cate ceva...in mare
peste 2 zile...cam asa...urmeaza sa-mi iau un pitic :rusine:
In mare. Sunat animale nocturne, nu agreaza sa le trezesti ziua, pot fi agresivi, pitici pot fi tinuti pe sexe intr-o cusca suficient de mare, sirienii sunt solitari. Nu tine masculi si femelele impreuna pt a evita eventualele gestatii.
hrana, orice hrana din pet shop, mere, pere, gutui, prune, evita fructele prea acre sau prea dulci, morcovi, castraveti, brocolii, varza foarte putina deoarece poate provoca diaree, salata la fel, mai raruta, paine uscata, branzica nesarata foarte putina, putin cascaval, piept de pui fiert, cartof fiert, eu le-am dat si le placea ff mult, unii au zis ca nu e bun dar am citit de curand pe un site englez si acolo zicea ca au voie.
OU fiert, orez fiert, paste...nu-mi mai vine nimic in minte...
O cusca suficient de mare cu roata, adapatoare, hranitoare, casuta, locuri de ascus, ceva de ros(tuburi de hartie igenica sau prospae de bucatarie, betisoare speciale de ros, sau crengute de mar) ... cam atat
evita sa le dai batoane, biscutii speciali pt hamsteri si alte porcarii dina stea. De la pet shop ii cumperi doar mancarica uscata si talaj...
daca mai ai alte intrebari te astept. :k:
da :heart: 2 porcuti nimfe :rusine: hamster ce sa mai
Ce animalute mai ai ? Mai ai 2 nimfe
? Super :bravo: !
Si eu o sa am 4 perusi, 2 nimfe, 2 porcuti si un hamster (optional:zebrute/agarponis)
:bravo: acum visez la o tarantula :rusine: hai gata ca o dau in alte chestii ramasesem la hamsteri...ce rasa e mai ok?
Aoleu.. tarantula? :wow: LovePets iti poate da sfaturi, el are vreo 5 sau 7 nu mai stiu. :rusine:
Pai eu zic pitic, eu am avut numai pitici, sunt mai mici si mai scumpi. Acum cei cu sirieni o sa-ti zica, ca sirienii sunt mai ok, depinde doar de tine. :k:
Dar de aici dupa forum am avut si inca avem doar catziva hamsteri, eu pitic, luky-muky sirieni, LovePets pitici, si danyto pitici. A mai avut si altcineva? Aaa, mai sunt cativa useri care nu au mai intrat de mult.
ops... :rusine: :rusine: :rusine: :rusine: De ea uitasem. :rusine: :rusine: :rusine: Scuze Bianca. :rusine:
grea decizie eu i-as lua pe toti
mie imi plac robo :heart: dar nu cred ca am prea multe sanse sa gasesc
Adaugat: 27-12-2009 19:25
si.... :rusine: voi ce spuneti ca sunt mai ok fetitele sau baieteii?
Oricare. Sunt la fel de iubareti.
hmm....ciudat...nu stiu sigur pe unde am citit ca femelele sunt mai iubitoare... nah...vad eu maine :rusine:
deci vorbiti de mn nu? ok pai sirienii dupa mine mi se pare ca traiesc mai mult ...am avut sirieni care au trait 3 ani...dar piticii doar un an,un an jumate oricum amendoua speciile sunt ff iubitoare
roborovsky is preferatii mei :heart: :heart: si de curand a aparut o specie de hamsteri si mai mika sunt vreo 40 de ron dar is mici rau ca niste pui de hamster dar defapt is maturi...iam vaz la pet la mn si am intrebat daca sunt pui si au zis ca sunt maturi au 6 luni ...si erau cat un pui de hamster sirian de 2 sapt :wow: super misto :heart: sunt albi cu pete de culoare sunt superbi :heart: dar pe net nu am gasit nicio poza cu ei
oricum is ff mici si frumosi :heart: :heart: :heart:
PS: scuza-ti limb de chat dar dar am trb si ma grabesc si am scris asa :rusine:
Piticul meu are 2 ani si ceva si inca traieste,mie personal imi plac mai mult piticii,insa e alegerea ta dudix.
Bianca,trebuie neaparat sa faci niste poze,si eu vreau sa vad o piticanie din aia
va multumesc mult :heart: cam intr-o jumatate de ora plec si vorbim dupa ce o sa ma intorc cu hamster cu tot :rusine: :pup:
wow Biana cum ai zis "a aparut o noua specie de hamster" parca ar fi aparut o noua papausa barbie... :wow: hamsterii atat de mici, imi vine greu sa cred, poate gasesc ceva depre ei, ma indoiesc ca ar fi hamsteri.
Adaugat: 28-12-2009 11:25
http://www.codrosu.ro/cea-mai-mica-roza … asa-video/
Bianca asa arata "hamatserul" ala minuscul?
http://www.codrosu.ro/cea-mai-mica-roza … asa-video/
Bianca asa arata "hamatserul" ala minuscul?
nu credeam ca e posibil asa cv
vezi ce prost e proportional.. are picioarele alea mari si capul ala mare si gherutzele alea mici...cred ca mai e putin si ajungem sa descoperim dinozauri in viata
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici