Re: hamsteri pitici
Oana, nu am aflat nimic, cred ca nu mai are.
Roborovski are 6 cm, rusesti au 8 cm, rusestii au dunguta pe spate, robo nu au, robo are o pata alba dreasupra ochilor, rusestii nu au.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
Oana, nu am aflat nimic, cred ca nu mai are.
Roborovski are 6 cm, rusesti au 8 cm, rusestii au dunguta pe spate, robo nu au, robo are o pata alba dreasupra ochilor, rusestii nu au.
poi am cautat detalii despre ei si aveau nume de robo si poza de rusesti daia am intrebat ms frumos.......nui nik fac eu rost si de caine
Hamster roborovski
Hamster rusesc
ai cumva hamster?sti ce sa ii dau sa pape in afara de mancarea lor speciala ca al meu nu papa nik...nu rosi nu castravete nu ardei nu mar da ce?......
Rosii Nu.
Castravete trebuie sa manance, sa nu fie rece pt ca se imbolnaveste.
Ardei Nu.
Morcov, frunse de morcov, de lucerna, patrunjel mai gasesti la pet shop pelete de morcovi, lucerna, patrunjel si alte cele. Daca nu mananca lecume proaspete incerci cu cele uscate(peletele).
Hamsterii trebuie sa aibe in cusca si un vas cu nisip, iti recompand nisipul pt chinchila, este foarte fin si hamsterii se balacesc in el indepartand astfel mizeriile din blanita.
Apa sa aibe in permanenta, multi zic ca hamsterii nu au nevoie de apa dar este necesara, deoarece ei nu-si poate lua suficienta apa din legume/fructe iar in cazul tau nu mananca deloc verdeturi ii trebuie neparata apa, hamsterii se deshidrateaza foarte repede.
Altceva? Sunt aici sa iti raspund.
ok am inteles da nu am vz band apa si are o adapatoare pt chinchila e cumva prea mare?si stiu de nisip are akolo toata ziua se balaceste in el
.acum nustiu daca a baut apa ca apa e putin consumata da nu se poate si evapora nush daca se pricepe sa bea si daca nu cum fac sa o invat...si iam pus o casuta din lemn si trage mancare akolo si akolo sta toata ziua....app azi o tineam in pat si a inceput sa scoata ceva ca si cum ar vomita dar numai firimituri.stiu ca are gusa dar e ceva normal sa faca asa?
Wow ce casuta mare are. Pune-i apa in asa fel incat sa ajunga la ea, mai bine muti adapatoare aia la porcuti(dupa ce o speli cu otet si tevia cu un betisor de urechi) si lui ii iei o adapatoare mai mica, poate ii este grau sa pape.
Mancaria aia care o scoate din "gusa" este macarea pe care a depozitat-o el/ea in saculetii din obraji, asa facea vivitza mea cand o luam in mana, mereu scotea mancaria din obrajiori si mi-o datea mie. :heart:
ok exista vreo adapatoare speciala pt ea?si pe ea tot vivi o cheama bn ms am sa caut....casuta e facuta de logodniku meu iti plc????urmeaza sa fac si la porcuti....deocamdata ea e cea mai razgaiata
Adaugat: 09-09-2009 21:13
aaaaaaaa si pana acu nu iam dat morcovi o sa ii dau ca daca nu bea apa macar sa ia din morcov mss pt sfaturi
Nu speciala pt hamsteri, sunt unele adapatoare mai mici nu`i trebuie multa apa.
Da este draguta casa, chiar imi palce, doar ca este cam maricica. :wis:
poi urmeaza sai iau o surioara......poi are ciocu acela mik adik eu zik ca poate bea maine am sa ii dau cu putina apa pe la botic stiu ca nu are voie sa se ude dar incerc sa vad daca bea.......porcuta asa a invatat si tot nu bea singura.....
Adaugat: 09-09-2009 21:22
aaaaaa am uitat ca nu am pus poza cu noua casa asta e facuta de tata tio arat pe cealanta maine .......ca nam poze.....aia o aveam deja facuta....da iam fac alta mai frumoasa
Nu-i mia lua o surioara, pt ca se vor bate, si decta sa iti umpli casa de custi si sa-ti fie greu sa le cureti pe toate, mai bine asa. Vorbesc din propria experienta.
ok atunki singurik in apartament..
Adaugat: 09-09-2009 21:38
si ink ceva si gata pot sai dau seminte de floarea soarelui sau nui face bn?
Da, are voie, dar sa nu fie coapte si nu in exces.
:k: Caisaaaaaaaaaaaaaa
mi l.a pictat o tipa
sal tuturor...vr sa ma ajutati si pe mine cu ceva.. hamsterul meu blinky are ceva alb intr`un okisor ...si cred ca este si umfalt...de la ce sa fie? ptr ca are dabea 4 5 luni si nu cred ca este de vina varsta... ce credeti ca este bine sa`i pun in okisor?
:cry: sa`l duc la veterinar? apropo azi de dimineata cody a fugit prin kasa...nici acum nu l`am gasit...sper sa`l gasesc
Adaugat: 11-09-2009 18:34
si am si o veste bunaaa.....acum cateva zile aisha a nascut 5 puisori frumosi :wow: :angel: :angel: :k: aisha e destul de grijulie cu ei..e a 2 a oara cand naste :blb: :sanatate:
nu stiu la hamsteri,dar la porcusori aceasta secretie trebuie lasata acolo.cand se curata iau acea secretie si isi curata blanita cu ea
lasa-l o zi.si mai spune-ne despre starea lui
Betty s-a rezolvat problema cu Blincky? Am uitat sa te intreb. :ironic:
urgentttttttttttttttt vivi a mea nu bea apa si niki nu ma manca legume decat mancare uscata ce sa fac e bn sau poate muri?cum so invat sa bea sau sa mananca legume?
Invata singura sa bea apa si sa pape legume, da-i timp, atata tot.
poi de 2 sapt de cand o am nu papa legume si nu bea apa
Adaugat: 16-09-2009 21:28
am citit ca se dezhidrateaza daca nu bea apa.....si mie frica..........sa nu moara
are ea grija sa nu se deshidrateze, poate bea apa, ei beau foarte putina apa 3-4 picaturi si nu ai cum sa observi.
oky ms mam mai linistit
am cumparat o adapatoare.....si nu merge cum trebuie...am dat si 15 lei pe ea ..$%&^%$#@ $#$#$%$#:furios:
asnoapte saraca (,) Caisa se chinuia sa bea....si nu curgea apa desi era plin rezervorul.tot freca biluta aia ...doar doar picura putina apa sa bea.
azi dimineata cand sa pun degetul am vazut ca deloc nu curge.i.am pus apa intr.un capac si s.a repezit imediat sa bea...s.a invartit pe acolo cateva minute bune...salacuta:(
tot la capac ne.am intors....
buna am si eu 3 hamsteri pitici :heart: 2 puiuti de o luna jumate si pe mamica lor de 8 luni :pup: mamica are doar 3 picioare asa am luat-o acum o saptamana :heart: si-a prins piciorul in rotita si si la rupt si mai era si gestanta asa ca a trebuit sa astepte pana fata si dupa 3 zile a fatat dar piciorul i se infectase si a trebuit amputat si asa am 3 hamsterici minunati :heart: asa ca niciodata sa nu folosti roata cu gratii in care isi pot prinde piciorusul!!!!
1. puiuta Maya
2. cealalta puiuta Betty
3. mamica Snowy ( numele il avea inainte de a o lua asa ca nu il l-am mai schimbat, chiar daca ea nu e alba iarna este alba iar in rest e gri)
asa ca niciodata sa nu folosti roata cu gratii in care isi pot prinde piciorusul!!!!
nu doar piciorusele chiar capul sau corpu si sa moara, Doamne fereste, in chinuri groaznice. Brr...mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc. :ill:
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici