Re: Recunoaste rasa pisicii
maine coon sau ragamuffin???
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pisici → Recunoaste rasa pisicii
maine coon sau ragamuffin???
pisica siberiana?
da,scuze ca nu am mai pus scuze inca o data
asa este,este pisica siberiana
ghiciti!
nu-i nimic!se mai intampla! :pup:
pisica Ocicat?
nu
Siberiana!
nu
M-am gandit la acest subiect pentru ca si pasarile si cainii de pe Latifa au acest "joc" si ar fi frumos sa fie si la pisici. incep eu cu o rasa foarte simpla de ghicit cum am avut si eu acum doi ani dar a fugit pentru ca erea in perioada de calduri si nu s-a mai intors.
M-am gandit la acest subiect pentru ca si pasarile si cainii de pe Latifa au acest "joc" si ar fi frumos sa fie si la pisici.
incep eu cu o rasa foarte simpla de ghicit cum am avut si eu acum doi ani dar a fugit pentru ca erea in perioada de calduri si nu s-a mai intors.
ioana99 subiectul exista, probabil ca nu l-ai vazut. L-am unit eu pe al tau cu cel existent deja.
scuze Latifa, nu am vazut!stiu ca am mai zis asta dar nu o s-o mai zic niciodata,o sa fiu mai atenta!si Alex mai incearca esti pe aproape aceste 2 rase seamana mult si la nume si la infatisare dar sunt putin diferite .!
Imi cer si tie scuze alexandra10 pentru ca am pus o poza fara sa stiu ca e un alt subiec la fel. cred ca stiu raspunsul tau dar pe engleza.e cumva red Abyssinian ?
Adaugat: 29-01-2011 18:03
da este birmaneza!dar nu stiu ce sa facem pt. ca Alexandra nu a raspuns daca e da sau nu...Te rog Alex sa nu te superi daca astepti pana zice Alexandra finca am deschis un subiect nou cu o poza noua fara sa stiu daca mai este inca unul la fel...
daca este rasa aia care am zis eu te las pe tine sa pui o poza.
da este birmaneza!dar nu stiu ce sa facem pt. ca Alexandra nu a raspuns daca e da sau nu...Te rog Alex sa nu te superi daca astepti pana zice Alexandra finca am deschis un subiect nou cu o poza noua fara sa stiu daca mai este inca unul la fel...
daca este rasa aia care am zis eu te las pe tine sa pui o poza.
Ok nu face nimic!!nu ma supar!!! :k:
vad ca pana acum nu a ghicit nimeni rasa pisicii din poza pe care am pus-o.rasa pisicii este oriental shorthair.acum sa puna altcineva poza :pup:
Balineza?
Javanese?
Adaugat: 02-02-2011 19:31
Deeeccciiiiii?
:pup:
Voi ce rase de pisici preferati? Eu British-ul pentru ca este f. frumos, se intretine usor si este cuminte. A jucat in filme si in multe reclame consacrate.
Eu norvegiana de padure :heart:
Bengaleza
rasa este cumva Cornish Rex ? :hihi:
:pup:
Forum 4animale → Pisici → Recunoaste rasa pisicii