da goti e normal.ai mei au facut si 8 oua.eu zic peste cateva zile sa iei oule si sa te uiti la lumina unei lanterne sa vezi daca sunt fertile sau nu
Adaugat: 03-12-2010 21:21
am si eu o intrebare...chiky se intelege foarte bine cu pufy(care s'a dovedit a fi fetita) si nu stiu daca e bine sa ii las impreuna, deoarece sunt frati din manse diferite.intr'un fel m'ar bate gandul sa nu ii las impreuna pentru ca sunt frati, insa cand vad cat de bine se inteleg atunci cand sunt impreuna, cum tipa unul dupa altul cand sunt despartiti si cat de mult se iubesc m'as gandi sa ii las impreuna.nu stiu ce sa fac...se iubesc foarte mult si se si vede asta...se pupa de fiecare data cand se intalnesc, daca unul e afara si celalalt e inchis stau unul langa altul, chiar daca ii despart niste gratii...ce sa fac.cred ca daca le'as lua la fiecare cate un partener nu s'ar intelege deloc...
5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi