Re: *Poze caini*
Foarte frumos Lache!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → *Poze caini*
Foarte frumos Lache!
Asta e cainele meu
ce dragut mic...sa-ti traiasca :heart:
ms
Unul din cei 10 superbi setteri
Adaugat: 10-11-2009 14:48
Baloo
Buna !!! M-am intors ! Ma bucur sa va revad ! Catelusii vostri sunt ft ft dragutzi !!!
Buna ziua!Sunt noua pe aici...Sa va traiasca catelusii sunt toti foarte frumosi...Si ca sa intru si eu bine aici ...va pun cateva poze cu catelusa mea Bella...Este caniche,are 5 ani jumatate ,este foarte jucausa,inteligenta si frumoasa(cinsider eu)Sper sa va placa de ea!:D
dyenutza si tu ai scumpete de catel...sa-ti traiasca... :heart: :pup:
Mia asteptam pareri despre Bella...Speram mult sa va placa de ea!
Adaugat: 20-11-2009 19:47
Sa va traiasca micutii!Sunt foarte frumosi!
Adaugat: 20-11-2009 19:50
dyenutza si tu ai scumpete de catel...sa-ti traiasca... :heart: :pup:
Multumesc mult si tie la fel...
Buna ! Imi pare rau ca nu am mai intrat de cateva luni dar am fost ft ocupata ! Mi-a fost tare dor de voi :heart: !!! Si de atunci pana acum s-au mai schimbat lucrurile . Pe Pretty nu o mai am .... :cry: ..... Este la niste verisoare de ale mele ! Imi este dor de ea :heart: ! Am mers la ea e Craciun si va spun ca s-a ingrasat , a pus carnita pe ea
si a crescut mult mai mult decat o stiati , dar din pacate nu am putut sa ii fac poze ! Este la fel de nazdravana ca atunci cand era puisor :hihi: . Pe 1 decembrie a implinit un anisor , iar verisoarele mele , Daria si Danuta , i-au facut un tort din orez si morcovi pe care l-a impartit cu pisica de acolo :lma: ! Stiu ca acolo , este fericita si are pe cineva care o iubeste la fel de mult ca si mine :heart: ! Poae ca nu va mai amintiti de ea , asa ca am sa va pun o poza cu ea :hug: !
Pt a avea totusi un prieten alaturi de mine , m-am decis sa imi cumpar un hamster pitic Roborovski , dar voi vorbi despre asta la topicul despre acest subiect :angel: !
cei mai nazdravani catei :iepure:
Vai ce catei frumosi aveti cu toti :heart:
Absolut superbi :rusine:
Pun si eu cateva poze cu mandrele mele :rusine:
p.s : Nu are niciunul dintre voi teckel?
cei doi puiuti ai mei (beagle-elliot, canis-teddy) :caine:
Adaugat: 20-02-2010 17:29
cei doi catei ai mei :heart: :heart: :heart:
Maria:Si eu am un caniche ...o cheama Bella :hug:
Sa va traiasca micutii!Sunt foarte frumosi! :heart:
Vai ce catelusi frumosi aveti cu totii!
caniche sunt chiar frumosi ... dar din pacate tedy are 13 ani eu vroiam sa fie mai tanar :heart: :heart: :heart:
Nebunelul meu-Kydo...(este metis,dar este frumos!)
Foarte draguti catelusii vostri :heart:
el e rex :heart:
Adaugat: 24-04-2010 13:58
el e laky
Adaugat: 24-04-2010 14:01
ea e tysa
Adaugat: 24-04-2010 14:05
ea e tasa
WOW :wow: !!!!Ce exemplare frumoase! :heart: Felicitari diana! :bravo: :bravo: :hug:
Acum am observat....,,Tasa" nu e defapt a ta pentru ca aceasta poza am gasit-o si eu pe net....
el e tymy
Adaugat: 24-04-2010 14:12
scuze de poze multe dar eu am crescatorie de animale si acesti catei sunt preferati mei pe care nu vrea sa ii dau :heart:
Tu chiar vrei sa spui ca astia sunt toti cainii tai??? :wow:
Adaugat: 24-04-2010 14:14
pe langa caini si papagali,ce mai ai?
Apropo...poate unele persoane nu sunt chiar asa naive cum crezi! te las sa intelegi tu ce trebuie de aici...! P.S.:pe acest forum sunt persoane serioase si nu mi-ar place sa vad ca sunt "luate in ras"...
ei bine da,o parte din cainii mei,stiu ca sunt putin dar mai am multi caini care ii vand :rusine: pai mai am pisici,hamsteri,porci de guineea,iepuri,pesti,serpi,soparle, si mai multe reptile,bine ca mai am 2 fete care ma ajuta cu animalele sa le ingrijesc una este deedee si inca o fata :k:
Adaugat: 24-04-2010 14:20
multumesc cutegirl :pup:
Forum 4animale → Caini → *Poze caini*