151

Re: *Poze caini*

Foarte frumos Lache!

Gabriela

152

Asta e cainele meu

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

153

ce dragut mic...sa-ti traiasca :heart:

I love animals :heart:

154 (edited by gmml71 07-11-2009 22:36)

http://www.slide.com/r/CrzG0IYg6z-QvaQZlirN2nTh7Ir3E4oy

155

ms

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

156

Unul din cei 10 superbi setteri smile

Adaugat: 10-11-2009 14:48

Baloo

157

Buna !!! M-am intors ! Ma bucur sa va revad ! Catelusii vostri sunt ft ft dragutzi !!!

Ich liebe alle Tiere ! I love all animals ! J'aime tous les animaux ! Amo tutti gli animali ! Ik hou van alle dieren !

158

Buna ziua!Sunt noua pe aici...Sa va traiasca catelusii sunt toti foarte frumosi...Si ca sa intru si eu bine aici ...va pun cateva poze cu catelusa mea Bella...Este caniche,are 5 ani jumatate ,este foarte jucausa,inteligenta si frumoasa(cinsider eu)Sper sa va placa de ea!:D

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

159

dyenutza si tu ai scumpete de catel...sa-ti traiasca... :heart: :pup:

I love animals :heart:

160

Mia asteptam pareri despre Bella...Speram mult sa va placa de ea!

Adaugat: 20-11-2009 19:47

Sa va traiasca micutii!Sunt foarte frumosi!

Adaugat: 20-11-2009 19:50

luky-muky wrote:

dyenutza si tu ai scumpete de catel...sa-ti traiasca... :heart: :pup:

Multumesc mult si tie la fel...

161 (edited by Pretty_Alexandra 05-02-2010 21:12)

Buna ! Imi pare rau ca nu am mai intrat de cateva luni dar am fost ft ocupata ! Mi-a fost tare dor de voi :heart: !!! Si de atunci pana acum s-au mai schimbat lucrurile . Pe Pretty nu o mai am .... :cry: ..... Este la niste verisoare de ale mele ! Imi este dor de ea sad :heart: ! Am mers la ea e Craciun si va spun ca s-a ingrasat , a pus carnita pe ea smile si a crescut mult mai mult decat o stiati , dar din pacate nu am putut sa ii fac poze ! Este la fel de nazdravana ca atunci cand era puisor :hihi: . Pe 1 decembrie a implinit un anisor , iar verisoarele mele , Daria si Danuta , i-au facut un tort din orez si morcovi pe care l-a impartit cu pisica de acolo :lma: ! Stiu ca acolo , este fericita si are pe cineva care o iubeste la fel de mult ca si mine :heart: ! Poae ca nu va mai amintiti de ea , asa ca am sa va pun o poza cu ea :hug: !
Pt a avea totusi un prieten alaturi de mine , m-am decis sa imi cumpar un hamster pitic Roborovski , dar voi vorbi despre asta la topicul despre acest subiect :angel: !

Ich liebe alle Tiere ! I love all animals ! J'aime tous les animaux ! Amo tutti gli animali ! Ik hou van alle dieren !

162

Dar de ce ai dat-o? sad

163

cei mai nazdravani catei :iepure:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro
Elliot :caine:

164 (edited by Yaya 20-02-2010 16:27)

Vai ce catei frumosi aveti cu toti :heart:
Absolut superbi :rusine:

Pun si eu cateva poze cu mandrele mele :rusine:

p.s : Nu are niciunul dintre voi teckel?

Well open up your mind and see like me ^^ Open up your plans and damn you're free

165

cei doi puiuti ai mei (beagle-elliot, canis-teddy) :caine:

Adaugat: 20-02-2010 17:29

cei doi catei ai mei  :heart: :heart: :heart:

Cel mai dureros mod de ati fi dor de cineva e sa stai langa el stiind ca nu il poti avea
www.maria97.sunphoto.ro

166

Maria:Si eu am un caniche ...o cheama Bella :hug:
Sa va traiasca micutii!Sunt foarte frumosi! :heart:

167

Vai ce catelusi frumosi aveti cu totii!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

168

caniche sunt chiar frumosi   ... dar din pacate tedy are 13 ani eu vroiam sa fie mai tanar  :heart: :heart: :heart:

www.maria97.sunphoto.ro

169

Nebunelul meu-Kydo...(este metis,dar este frumos!)

^ :heart: Ello :heart: ^

170

Foarte draguti catelusii vostri :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

171

el e rex :heart:

Adaugat: 24-04-2010 13:58

el e laky

Adaugat: 24-04-2010 14:01

ea e tysa

Adaugat: 24-04-2010 14:05

ea e tasa

-Protectia animalelor-  :heart: Diana :heart:

172 (edited by cutegirl 24-04-2010 13:35)

WOW :wow: !!!!Ce exemplare frumoase! :heart: Felicitari diana! :bravo: :bravo: :hug:
Acum am observat....,,Tasa" nu e defapt a ta pentru ca aceasta poza am gasit-o si eu pe net.... wink

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

173

el e tymy

Adaugat: 24-04-2010 14:12

scuze de poze multe dar eu am crescatorie de animale si acesti catei sunt preferati mei pe care nu vrea sa ii dau :heart:

174 (edited by crazyang3lc 24-04-2010 13:22)

Tu chiar vrei sa spui ca astia sunt toti cainii tai??? :wow:

Adaugat: 24-04-2010 14:14

pe langa caini si papagali,ce mai ai? hmm
Apropo...poate unele persoane nu sunt chiar asa naive cum crezi! te las sa intelegi tu ce trebuie de aici...! P.S.:pe acest forum sunt persoane serioase si nu mi-ar place sa vad ca sunt "luate in ras"... wink

^ :heart: Ello :heart: ^

175

ei bine da,o parte din cainii mei,stiu ca sunt putin dar mai am multi caini care ii vand :rusine: pai mai am pisici,hamsteri,porci de guineea,iepuri,pesti,serpi,soparle, si mai multe reptile,bine ca mai am 2 fete care ma ajuta cu animalele sa le ingrijesc una este deedee si inca o fata :k:

Adaugat: 24-04-2010 14:20

multumesc cutegirl :pup: