Re: Pozele cu coliviile/volierele voastre
chiar daca il mananca nu se intampla nimic daca nu e tratat!!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre
chiar daca il mananca nu se intampla nimic daca nu e tratat!!
Exact cum a spus si Dany la umezeala se maresc numai ca ai mei le mai rup dar in nici un caz nu le mananca ...
Buna!sunt noua pe aici,si sa incep cu inceputul:D,sunt foarte frumosii puiuti vostri si coliviile la fel:),felicitari mihay pentru voilera,este foarte frumoasa,bine lucrata si ai ales culorile alb si rosu care merg de minune impreuna,deci felicitari si asternutul asta ecologic nu o sa faca multa mizerie?ma gandesc sa nu il imprastie,perusii mei rod mobila si inghit unele ramasite de la mobila si isi mai mananca si :rusine:gainatu,deci ar fi in stare sa manance orice:wis::perus:
Mai dau pe jos cei drept dar nu foarte multa ... iar de distrus si ai mei distrug tot ce prind dar nu mananca ....
Bine ai venit Dede
Buna!sunt noua pe aici,si sa incep cu inceputul:D,sunt foarte frumosii puiuti vostri si coliviile la fel:),felicitari mihay pentru voilera,este foarte frumoasa,bine lucrata si ai ales culorile alb si rosu care merg de minune impreuna,deci felicitari si asternutul asta ecologic nu o sa faca multa mizerie?ma gandesc sa nu il imprastie,perusii mei rod mobila si inghit unele ramasite de la mobila si isi mai mananca si :rusine:gainatu,deci ar fi in stare sa manance orice:wis::perus:
multumesc pt aprecieri ... :pup:
voi pune poze dar maine cu coliivii si multumesc ella de urare si a fost placerea mea mihay
Adaugat: 12-04-2010 19:30
Vai,cat imi plac coliiviile si pitici vostri dar maine la lumina soarelui
nu ai scris mesajul la subiectul potrivit.scrie-l la"despre perusi"si poate iti va raspunde cineva.
gata alexandra
:nb:
Succes :succes: e foarte frumoasa,si bine facuta,se vede ca e un lemn masiv,si e destul de mare :heart:
Adaugat: 23-04-2010 19:55
asta stiu ca nu e un lemn masiv dar era cand am fost prima data crescator,si acum o mai am
Succes! :k:
Succes :k: :succes: :pls:
Silviu inceputul arata comprmitator ... bafta multa
diana ce specie sunt papagalii din prima poza?
Doamne, ce n.as da sa stau la curte....dar se rezolvaaa sunt in crestere :heart:
diana ce specie sunt papagalii din prima poza?
Trichoglossus haematodus numit si Lori curcubeu
Adaugat: 24-04-2010 22:03
si bubbles o sa te muti tu la curte,succes :succes:
Da are dreptate Silviu acela nu este in niciun caz Lori curcubeu ci Papagalul china sau Psittacula derbiana
deci pe acei papagali i-am cumparat de la un crescator,daca vedeti bine sunt pereche,i-am cumparat akm 3 saptamani,si mia zis ca este lori curcubeu,nu am avut lori curcubeu pana acum dar acel crescator mi-a garantat 100% ca e lori curcubeu si a mai intrebat pe un alt crescator si tot asa mia zis ca e lori curcubeu,nu am cautat poze sa vad pentru ca eram ocupata cu afaceri,cumparari am fost foarte incarcata si nu am avut timp deloc sa vad :sol:
Daca te referi la prima poza de la mesajul 284, se pare ca nici tu nu sti ce specie deti, acea specie se numeste "papagalul china" sper sa nu ma insel, dar cu siguranta nu este lori curcubeu.
Lori curcubeu
ai dreptate Silviu aia nu sunt papagali curcubeu , stiam din start ca e psittacula derbiana (papagalul china) dar eram foarte curioasa sa vad daca Diana "stapana" stie ce specie e . apropo Diana unde gasesti pozele astea pe care le postezi pe forum??? pt ca deja sunt sigura ca nu sunt ai tai , din cate am observat pana acum habar n-ai despre papagali... dar totusi te auto numesti mini-crescator.
buna sunt noua pe aici,foarte frumoase coliviile si voilerele voastre,diana eu nu cred ca sunt papagali tai si silviu are dreptate,imi cer mii de scuze daca gresesc :pls:
am o colivie cam veche si i-a cam sarit vopseaua , ma gandeam ca decat sa cumpar una noua pt perusi mai bine sa o renovez pe asta , dar nu stiu cu ce vopsea sa o vopsesc ca sa nu fie toxica pt pasari ... ma gandeam sa iau un spray (grafitty) dar nu sunt sigura ... ce parere aveti ?
grafitty nu prea cred,dar nu ma bag,eu doar mi-am zis parerea asteapta pareri de la cineva experimentat
Adaugat: 26-04-2010 01:11
nu e colivia mea dar ce credeti?as vrea sa imi iau tot asa o colivie numai ca mai lata ca si un dreptunghi ar fi ideeala pentru perusi?ca nu mai au loc deloc in cea veche
nu e colivia mea dar ce credeti?as vrea sa imi iau tot asa o colivie numai ca mai lata ca si un dreptunghi ar fi ideeala pentru perusi?ca nu mai au loc deloc in cea veche
colivia este chiar f buna pt perusi :k:
Este mai mult decat perfecta :k:
am sa pun si eu cateva poze cu colivia construita recent de mine
astept pareri
Forum 4animale → Pasari → Pozele cu coliviile/volierele voastre