Re: *PoZe PaPaGaLi*
Este impresionant.Silviu,l-ai si avaut la avatar.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → *PoZe PaPaGaLi*
Este impresionant.Silviu,l-ai si avaut la avatar.
Da kakadu negri sunt cei mai scumpi dintre kakadu, dar nu kakaduul benks, ureche alba si ureche galbena sunt din cate stiu mai scumpi.
Si cei mai scumpi papagali au fost ara spix, nu mai exista in libertate nici un exemplar si in captivitate exista f putini si toti provin dintro singura pereche, la ora actuala nu ai primi unul nici cu un cec in alb.
Exista la ora actuala undeva la 100 de bucati care sunt tinuti in voliere adevarate si binenteles ca sunt mai multe perechi care se reproduc, dar se reproduc foarte rau pentru ca toti care exista la ora actuala provin dintro singura pereche, deci frati verisori unchi matusi. se face foarte mult la ora actuala pentru protectia lor, cei care ii au, au de gand dupa ce sa stabilizat putin poulatia sa ii dea libertati inapoi. RESPECT.
am si eu o nelamurire... Tucanul e o specie de papagali si se gaseste in comert?
Mi-a zis un prieten care a fost in Spania ca a vazut acolo la cineva acasa.
Tucanul este pasarea nationala a statului Belize si nu este papagal.Sunt pasari migratoare si se gasesc in salbaticie.Nu stiu unde sau cum a vazut dar se prea poate ca caineva sa incerce sa-i apropie de om.Totul e posibil.Iar ca un fapt divers,isi foloseste ciocul enorm pentru a se racori.Are in dotare un ,,aparat de aer conditionat''. Asta e tucanul:
Exista la ora actuala undeva la 100 de bucati care sunt tinuti in voliere adevarate si binenteles ca sunt mai multe perechi care se reproduc, dar se reproduc foarte rau pentru ca toti care exista la ora actuala provin dintro singura pereche, deci frati verisori unchi matusi. se face foarte mult la ora actuala pentru protectia lor, cei care ii au, au de gand dupa ce sa stabilizat putin poulatia sa ii dea libertati inapoi. RESPECT.
daca ar face toti asa ...of. sincer daca as sti ca nimfele rezista la temperaturi scazute ca si la noi in tara, i-as reproduce si le-as da si eu drumul. din toata inima.
poze cu papagalul meu nandayus nenday Verdi pe care l-am avut acum cativa ani .
alina, i-mi pare tare rau. la prins cineva. la ademenit cu ceva. ce oameni. of :furios:
Este foarte frumos pacat ca nu s-a mai intors poate cum zice Mary l-a prins cineva
acum ne putem da seama ca Latifa are dreptate in privinta eliberarii pasarilor in natura. este periculos . din mai multe puncte de vedere. :sol: :bang:
Da ai dreptate niciodata nu voi fi de acord cu eliberarea unor pasari care nu traiesc la noi in tara in libertate pentru ca risti sa pierzi pasarea sau unii oameni sa o prinda doar pentru a face un profit din ea
Alina e un scump .. dar e aiurea ca lai pierdut ... :pup:
:heart:
Adaugat: 08-02-2010 12:05
:lma: cadoul meu pt nepotica mea.
Adaugat: 08-02-2010 12:06
:perus: :aga: :nimfa:
frumos necunoscuta. mai ales ultima. :k:
E un scump :pup:
:perus: :aga: :nimfa:
cu ce program ai facut poza?
Adaugat: 08-02-2010 14:02
:rusine:
:lma: cadoul meu pt nepotica mea.
Ce as vrea sa fiu eu nepotica ta...e superb!!!! :heart: :pls:
Oti,am si eu nevoie de ajutorul tau,te rog.Cineva si-a luat acest alexei,drept baiat.Zice ca i se pare ca deasupra s-ar vedea cateva pene spre roz si dedesupt se formeaza usor gulerasul negru.Dar varsta este aproape de 2 ani.Vreau s-o ajut dar nu ma pricep chiar extraordinar de bine la determinarea sexului si nu vreau sa spun prostii.A fost luat de catva timp de la cineva care a luat colivia de la tine(care este exact ca a mea).Mersi....
suana asta e alexu ala care era de vanzare cu 10 mil cu tot cu voliera? a fost cumparat pana la urma?
Buna Suana,
Dupa fata lui se pare ca va fi un baietel ( ??? ), daca are panute rozii pe la gat atunci este 100% ca va fi baiat.
Sai traiasca puiutul.
La mine sau colorat anul trecut uni masculi cu un an jumate si alti abea cu 7-8 luni mai tarziu desi erau toti de aceas varsta.
Salutari. Oti
Mersi,Oti.Da asa zice,ca vede un contur si pene rozalii....
Alina e vorba de papagalul de care am vorbit si a fost luat cu colivie cu tot.Stiu ce mult iti doreai colivia.Si alexeiul se acomodeaza bine cu noii stapani care sunt foarte incantati de el.
de unde sunt noi stapani???
Poze cu papagali
Adaugat: 27-03-2010 20:44
Inca cateva
Adaugat: 27-03-2010 20:45
Papagali
Adaugat: 27-03-2010 20:46
Inca cateva
Adaugat: 27-03-2010 20:47
Am o multime de poze dragute cu papagali si am vrut sa va arat si voua cateva sper sa nu fie vreo problema ca am pus atatea :rusine:
Ce draguti sunt!
Am o multime de poze dragute cu papagali si am vrut sa va arat si voua cateva sper sa nu fie vreo problema ca am pus atatea :rusine:
Nu-i problema!
Forum 4animale → Pasari → *PoZe PaPaGaLi*