226

Re: *PoZe PaPaGaLi*

e foarte tare pomisorul estera ... l-ai luat de undeva gata facut sau l-ai facut tu asa ?

Verdeatza rullz...

227

Vai, parca sunt din filme! Pe cap sunt gri si in rest au pene foarte colorate!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

228

Multumesc Latifa smile
Nu era rau sa fie papagalii mei tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

229

pu si eu cateva poze cu papagali

Adaugat: 28-03-2010 22:33

:heart: 3 poze

Adaugat: 28-03-2010 22:35

si inca una cu micul alxandru

230

foarte frumoase pozele :heart:

Adaugat: 28-03-2010 22:37

mi'au placut foarte mult pozele astea :heart:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi

231

chisr sunt f frumoase si mai ales papagalii din ele :heart:

Adaugat: 28-03-2010 23:04

a si multumesc :pup: pentru ca ai spus ca sunt frumoase pozele pe care le-am pus eu

232

:wow: :wow: :wow: cat sunt de frumosi!!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

233

chiar sunt extraordinari. cei kakadu i-mi plac enorm.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

234

Buna tuturor....de mult timp nu am mai poposit pe aici.Revin totusi pentru a va cere parerile .
Ieri am cumparat o nimfa ,nu am putut rezista tentatiei,treceam pe langa magazin,si am auzit cantecul unui mascul nimfa.Totusi avand in Romania deja un mascul ,am optat pentru o femela.
In magazin erau trei nimfe,doi masculi si o femela...cand a luat-o de langa ceilalti a inceput taraboiul..sincer va spun ,incepuse sa imi para rau ca o luasem de langa ceilalti.....
Are cinci luni,iar numele ei : Printesa !   Sper sa nu am surprize si sa fie print.
apropo primele suntele le a scos pe o melodie de la b u g mafia smile ,la manele nici o reactie.
am vazut-o azi mancand, i am happy
primele poze ale Prinzesei .apropo nu are cateva gherute..ar trebui sa ma ingrijorez ..sau sa astept sa ii creasca:|

Cine te iubeste nu te face sa suferi...

235

Naria, intra la topicul despre nimfe.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

236

Foarte frumos naria nimfa ta sper sa fie fata si vreau sa postez si eu poze cu papagali dar imi poate spune cineva cum sa pun poze?va rog frumos :pup:

237

Jos unde scri sunt trei casute unde scrie Browse si apesi pe ea si alegi poza din calculator care vrei sa o pui. Sper sa-ti fie de folos tongue

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

238

astea

Adaugat: 19-04-2010 02:54

si astea si multumesc estrela pentru sfat,ma ajutat chiar foarte mult :pup:

239

Papagalul Ara Buffon.

Am fugit, dau proba la bac. :sol:

Simo

240

Foarte frumoase poze!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

241

Ce frumosi sunt ...  :heart:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

242

Multumesc fff frumos papagalul de la necunoscuta :heart: :floare: :succes:

243

nimfele fac parte tot din familia kakadu

244

:bd:

Adaugat: 20-04-2010 11:11

:lma:

Adaugat: 20-04-2010 11:17

:bd:

Adaugat: 20-04-2010 11:20

:fluture:

Adaugat: 20-04-2010 11:23

Iata si 2 prieteni foarte buni. Catelusa aflata la o institutie ce se ocupa cu protejarea pasarilor, a descoperit puiul de bufnita care se naste golas, fara pene, si nu a stat pe ganduri si a avut grija sa nu i fie frig, protejand`o. Acum, pasarea primeste tratament preferential catelusa curatandu`i penele zilnic.
:bravo:
Sursa: animalutul.ro

Simo

245

Superbe poze :k:

246

Ce tare  .... interesanta poveste

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

247

foarte frumoasa poveste. :heart: am mai gasit niste  poze care imi plac foarte mult cu papagali
1.micul alexandru alb
2.micul alexandru alb
3.micul alexandru verde

Adaugat: 21-04-2010 18:22

:pup:
1.nimfa
2.jako si micul alexandru albastru
3.rosella

Adaugat: 21-04-2010 18:23

1.marele alexandru
2.kakadu

248

Foarte frumoase smile

249

multumesc mult Estera,acum mai pun niste poze cu papagalul galah sunt fff frumosi :heart:

Adaugat: 02-05-2010 15:38

:heart:

Adaugat: 02-05-2010 15:40

si inca 3 poze

250

sunt foarte foarte frumosi :floare:

5 :aga: Chiky,Pufy,Maslinutza,Puiu si Puiutza+ 1 pui+ 2 oua- 6 :nimfa: Bruno si Perluta, Mafy si Snow, Tzuiu si Tzuiuka 12 :perus: Papi si Pipa+ 3 pui 4 Zebre Australiene: Cipy si Ciry+ 1 pui 1 peste Betta- Beti- 1 :caine: Brack German -Max- 4 Cucuruzi