Re: *PoZe PaPaGaLi*
e foarte tare pomisorul estera ... l-ai luat de undeva gata facut sau l-ai facut tu asa ?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → *PoZe PaPaGaLi*
e foarte tare pomisorul estera ... l-ai luat de undeva gata facut sau l-ai facut tu asa ?
Vai, parca sunt din filme! Pe cap sunt gri si in rest au pene foarte colorate!
Multumesc Latifa
Nu era rau sa fie papagalii mei
pu si eu cateva poze cu papagali
Adaugat: 28-03-2010 22:33
:heart: 3 poze
Adaugat: 28-03-2010 22:35
si inca una cu micul alxandru
foarte frumoase pozele :heart:
Adaugat: 28-03-2010 22:37
mi'au placut foarte mult pozele astea :heart:
chisr sunt f frumoase si mai ales papagalii din ele :heart:
Adaugat: 28-03-2010 23:04
a si multumesc :pup: pentru ca ai spus ca sunt frumoase pozele pe care le-am pus eu
:wow: :wow: :wow: cat sunt de frumosi!!
chiar sunt extraordinari. cei kakadu i-mi plac enorm.
Buna tuturor....de mult timp nu am mai poposit pe aici.Revin totusi pentru a va cere parerile .
Ieri am cumparat o nimfa ,nu am putut rezista tentatiei,treceam pe langa magazin,si am auzit cantecul unui mascul nimfa.Totusi avand in Romania deja un mascul ,am optat pentru o femela.
In magazin erau trei nimfe,doi masculi si o femela...cand a luat-o de langa ceilalti a inceput taraboiul..sincer va spun ,incepuse sa imi para rau ca o luasem de langa ceilalti.....
Are cinci luni,iar numele ei : Printesa ! Sper sa nu am surprize si sa fie print.
apropo primele suntele le a scos pe o melodie de la b u g mafia ,la manele nici o reactie.
am vazut-o azi mancand, i am happy
primele poze ale Prinzesei .apropo nu are cateva gherute..ar trebui sa ma ingrijorez ..sau sa astept sa ii creasca:|
Naria, intra la topicul despre nimfe.
Foarte frumos naria nimfa ta sper sa fie fata si vreau sa postez si eu poze cu papagali dar imi poate spune cineva cum sa pun poze?va rog frumos :pup:
Jos unde scri sunt trei casute unde scrie Browse si apesi pe ea si alegi poza din calculator care vrei sa o pui. Sper sa-ti fie de folos
astea
Adaugat: 19-04-2010 02:54
si astea si multumesc estrela pentru sfat,ma ajutat chiar foarte mult :pup:
Papagalul Ara Buffon.
Am fugit, dau proba la bac. :sol:
Foarte frumoase poze!
Ce frumosi sunt ... :heart:
Multumesc fff frumos papagalul de la necunoscuta :heart: :floare: :succes:
nimfele fac parte tot din familia kakadu
:bd:
Adaugat: 20-04-2010 11:11
:lma:
Adaugat: 20-04-2010 11:17
:bd:
Adaugat: 20-04-2010 11:20
:fluture:
Adaugat: 20-04-2010 11:23
Iata si 2 prieteni foarte buni. Catelusa aflata la o institutie ce se ocupa cu protejarea pasarilor, a descoperit puiul de bufnita care se naste golas, fara pene, si nu a stat pe ganduri si a avut grija sa nu i fie frig, protejand`o. Acum, pasarea primeste tratament preferential catelusa curatandu`i penele zilnic.
:bravo:
Sursa: animalutul.ro
Superbe poze :k:
Ce tare .... interesanta poveste
foarte frumoasa poveste. :heart: am mai gasit niste poze care imi plac foarte mult cu papagali
1.micul alexandru alb
2.micul alexandru alb
3.micul alexandru verde
Adaugat: 21-04-2010 18:22
:pup:
1.nimfa
2.jako si micul alexandru albastru
3.rosella
Adaugat: 21-04-2010 18:23
1.marele alexandru
2.kakadu
Foarte frumoase
multumesc mult Estera,acum mai pun niste poze cu papagalul galah sunt fff frumosi :heart:
Adaugat: 02-05-2010 15:38
:heart:
Adaugat: 02-05-2010 15:40
si inca 3 poze
sunt foarte foarte frumosi :floare:
Forum 4animale → Pasari → *PoZe PaPaGaLi*