Puiutzul meu a plecat dintre noi acum o ora. A scapat de chin, sper din tot sufletul ca acum si-a gasit linistea.
Acum doua zile starea lui s-a inrautatit dintr-o data, incepuse sa saliveze foarte mult si burtica capatase o culoare ciudata. Iar nu mai mancase de 2 zile. Saliva asa de mult incat se udase toata si avea clabuci la cioc. Am dus-o aseara de urgenta la dl. dr. Tudor sa ii extraga lichid. Daca pana acum abia reusea sa ii extraga cate jumatate de cenntimetru de seringa, ieri i-a scos aproape o seringa intreaca de lichid. Probabil ca se stransese atat de mult incat ii venea inapoi pe cioc.
Am plecat increzatori de la dr. doctor care ne spusese ca efectul este imediat si ca va incepe imediat sa se simta mai bine, lucru care se si vedea. Din nou am intrebat daca se chinuie, dl doctor a zis ca inca nu, Ieri seara chiar incercase sa manance un pic.
In noaptea asta insa a cazut fara suflare de pe colivie. Eram treaza pentru ca am auzit-o respirand si cu lumina stinsa reuseam sa o vad pe colivie. La un moment dat am auzit un zgomot si nu am mai vazut-o. Cazuse jos fara suflare. Cred ca a murit fara sa se chinuie, nu s-a zbatut, nu a scos niciun sunet.
Imi doresc din tot sufletul ca in ultimul an de cand e la mine sa se fi simtit iubita si alintata. Imi doresc din tot sufletul sa nu se fi chinuit cu aceasta boala. Rasuflu intr-un fel usurata ca sfarsitul (pe care oricum il asteptam) a venit usor si de la sine, fara dureri, chinuri sau perioade de agonie. Ma bucur enorm ca ultimiele amintiri pe care le am cu ea sunt cu o papagalitza vesela care canta, se juca cu jucariile si ma pupa pe buze si pe obraji.
Puiutza mea doarme acum, gata, s-a linistit. Gata puiu, am scapat, te iubeste mama mult de tot, dormi linistita.
Va multumesc tuturor pentru sfaturile oferite, pentru ca ati fost panga mine, pentru ca mi l-ati recomandat pe dl dr Tudor caruia ii multumesc de asemenea.
Va doresc multa sanatate voua si puiutzilor vostri, sunt niste sufletele minunate si merita toata iubirea din lume si tot ce este mai bun si mai frumos pe lumea asta.