Re: Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!
Diopor stiu eu ca e bun ...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!
Diopor stiu eu ca e bun ...
daca nu ai momentan diopor dale ceai de menta dar sa nu fie prea concentrat
Am mai intrebat la farmacia veterinara de Diopor dar nu veau oricum o sa le pun ceai de menta sper sa le treaca. Va multumesc petru ajutor.
stiti cumva un cabinet veterinar bun in mehedinti?
eu spun sa cauti pe google.nu stiu daca mai e cineva din mehedinti pe aici
Adaugat: 16-05-2010 23:20
se pare ca perusa ta are o infectie bacteriana.imi pare bine ca fetita e mai bine :pup: .eu SPER ca e in perioada de convalescenta.ai spus ca ai hranit-o cu seringa,deci e clar ca e slabita...dar nu stiu sa-ti spun sigur.sper ca medicamentele i le-ai dat la recomandarea unui medic.te sfatuiesc sa-ti chemi veterinarul acasa.adica nu stiu de unde esti si cum e vremea acolo dar papagalii nu suporta schimbarile bruste de temperatura.si asa e slabita saracuta.nu e bine ca doarme asa mult dupa parerea mea...offf incearca sa o mangai (asta daca te lasa cand era sanatoasa) ca sa vezi cum reactioneaza.cheama medicul cat mai repede :pup:
Adaugat: 17-05-2010 06:02
am citit posturile anterioare si am inteles de ce nu ai dus-o la medic.nu stiu daca ii face bine iaurtul.oare nu o deranjeaza la stomacel?
totusi e destul de mult antibiotic..
probabil e destul de greu ca organismul ei sa reactioneze la 6 zile de tratament cu antibiotic pt. ca e tare si ea are un stomacel f. mic.
incearca sa nu ii mai dai atat de multe medicamente si produse.las-o mai incet ca pana la urma burtica ei nu o sa mai faca fata.e bine sa ii dai cu seringa ceai de musetel ...si cu antibioticele nu stiu ce sa zic...mi se par cam tari.
ai grija.mie mai multi veterinari mi-au spus ca pasarile se ascund de stapani cand au probleme.papagalul meu fugea din camera si vomita unde nu era nimeni.sa o tii sub observatie...si nu o obliga sa pape daca ii e rau...sper din tot sufletul sa se faca bine pt ca stiu ce efort depui.incearca sa mai suni veterinarii cu care ai vorbit deja.sa ma tii la curent te rog :pup: (daca are diaree si mai si vomita e clar ca e infectie bacteriana.pasarile sunt foarte sensibile.saracutele).trebuie sa se faca bine.cu incetisorul.si meiul fiert trebuie sa ii faca bine.am mai gasit pe un site ca in caz de diaree si raceala sa se administreze propolis.o sa mai caut pe net.
Adaugat: 17-05-2010 23:41
imi pare bine ca nu mai are diaree.e un semn foarte bun.in legatura cu propolisul daca ai tinctura da-i cu orezel fiert.voma e de culoare crem...uitate daca vezi in cusca...si app cum arsta caca?nu arw cumva viermisori? :hug:
Adaugat: 18-05-2010 11:39
nu stiu.ma gandesc ca a primit multe medicamente.sa nu ii faca rau...fii foarte atenta cu fetita.poate daca continui dieta de orezel si mei o sa isi revina...cum se administreaza vermifugul?sunt curioasa
Oana, cum se da propolisul? Cum se cumpara? e sub forma de bobite mici? nu cred sa-l manance de buna voie , dar i-as da neaparat dc as stii cum.
Eu la nimfele mele le dau bobite . Le-am luat din piata de la cei care vand miere ! Le amestec cam o jumatate de lingurita in amestecul de seminte . Vad ca il mananca , nu sunt probleme !
incearca sa ii dai asa cum a zis laura perusei.nu ii poate face rau
Si eu tot le la cei care vand miere am luat propolis si le pun cate o jumatate de lingurita in hranitoare ... dar am vazut ca le cauta .... la ai mei nu le place meiul de nici o culoare ....
Ally a mea , pana am luat-o eu , a mancat numai amestec pentru perusi ! De cand am luat-o am obisnuit-o cu amestec penrtu perusi + amstec seminte (de la Vitakraft) + seminte de in +propolis + vitamine pentru pene (bobite) ... cam asta ii pun eu in feicare zi in hranitoare !
sa nu uiti de fructe.si nu iti recomand sa ii dai propolis in fiecare zi ci o data la trei,patru :pup:
Fructe nu mananca ! Deloc ! Am reusit doar sa-l fac pe el sa guste mar , dar acum nu le dau ca fac diaree si au puiuti de hranit ! :merci: :pup:
eee pai au personalitate micutii.incearca cartof crud ori copt
Cartofi - de nici un fel , paste - doar sa guste (fierte) , morcov - nu ! Mai zi tu ca eu nu stiu ce sa mai zic !
ardei copt manca al meu.ii placea mult salata verde,painica inmuiata in zeama de la rosii.incearca sa le dai pere,mango,nuci(nu exagerat de mult).apropo poti sa le dai si galbenus de ou.si bobitele de la vitakraft chiar fac minuni pt penaj. :idee:
Ardei copt - nu , salata - nu , paine - nu , pere - nu , nuci - DA , mango nu le-am dat inca !
Dar cred ca am grsit noi topicul !!! La meniuri trebuia sa scriem ! Scuze , scuze !
Rugam administratorul sa mute mesajele ! Promitem ca nu se mai repeta ! :pls: :merci: :merci:
ti-am lasat MP
ce mai face perusa? :pup:
Offf.. oare de ce nu isi revine odata? Cat ai ingrijit-o si cat timp i-ai dedicat...
Diaree mai are?
de unde esti?daca esti din baia mare ma ofer eu sa am grija de ea pana te intorci in oras :hug:
Adaugat: 23-05-2010 00:21
nu ii face rau dar nu exagera cu el.si nu uita sa ii mai dai orezel fiert.ema,a rezistat mult bolnavioara.e puternica.o sa se faca bine :pup:
Adaugat: 23-05-2010 00:26
am niste prieteni pe acolo dar nu se pricep la papagali.hei,deschide un subiect nou si roaga pe cineva,oricine.la cati iubitori de animale sunt pe aici sunt sigura ca o sa se ofere cineva.of,as fi avut grija de ea cu drag
Ii lipseste iubita... dragul de el!
Nici eu nu cunosc pe nimeni din Bucuresti care te-ar putea ajuta.
Eu totusi cred ca orice nu face parte din alimentatia de baza, daca e administrat in exces poate sa ii faca rau.
Ce antibiotic ii dai?
Adaugat: 23-05-2010 00:31
Si... antibioticul ar trebui administrat cu un antimicotic. S-ar putea ca tu sa tratezi acum o infectie,dar sa dezvolti o bacterie...
of incearca sa fii optimista.am postat la topicul perusilor,poate se ofera cineva.eu chiar cred ca e puternica.stomacelul ei a suferit o groaza de schimbari.trebuie doar sa isi regleze ritmul.sper din tot sufletul sa se faca bine
Poate ai dreptate si nu ar mai trebui sa ii dai antibiotic... I-ai administrat prea mult si s-ar putea ca bacteria sa devina tot mai puternica si imuna la tratament...
Oare de ce nu se pricepe nimeni la pasari?!
of sa ai grija de baietel ema :pup:
Adaugat: 23-05-2010 13:06
am inteles gresit...asa de rau imi pare ca se chinuie.nu stiu ce sfat as putea sa iti mai dau...
Forum 4animale → Pasari → Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!