451

Re: Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!

deedee111, cand incerci sa pui un emoticon, lasa un spatiu intre ce scii siemoticon. de exemplu, daca scii asa:pisica:nu merge! daca scrii asa, :pisica: merge!

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

452

Multumesc raluky4 sunt mai noua si e mai greu la inceput pana ma obisnuiesc big_smile da lucylucy 13 este un doctor Tudor detalii trebuie sa caut adresa de la un prieten care a zis ca e cel mai bun veteriar din tot bucurestiul

Adaugat: 14-04-2010 23:58

Bucuresti > B-dul Lacu Tei vizavi de cladirea Domino Plazza (aia albastra cxu portocaliu) este chiar in statia lui 282/182 in directia Circul de Stat, in fine se vede k are ditamai firma luminoasa, este la parter de bloc, se ajunge cu 282/182, sau cu tranvaiul 16/17 de la lizeanu sau de la piata Galati, are statie chiar in intersectie tel:021-242.14.58 au program de la 9-22 L-V // 9-18 S // 9-15 D. vroiau sa o faca non stop insa nu m-am uitat la program daca au schimbat ceva.

Am fost azi si au adus pe langa multe chestii de hrana in pet shop, si accesorii aparate noi in cabinet  deci sunt f bine dotati. Sunt 2 medici o tipa si un tip ambii tineri si fff bine pregatiti, si discuta cu mult calm si chiar iti dau tratament corect (sper) si de ex o seringa cu tratament pt PUIU este 50.000 aici intra si "consultatia" de ex eu nu am ami fost cu el dar am vb despre cum se manifesta.

Adaugat: 15-04-2010 00:22

Bucuresti, Facultatea de medicina veterinara, Dl. Dr. Laurentiu Tudor, tel. 0744-585321

Adaugat: 15-04-2010 00:23

Brasov<Doctor Adam Zoltan< nr. 0722461922< str. Lunga. nr. 122
E un vet f. bun!

Adaugat: 15-04-2010 00:25

Alte cabinete veterinare bune nu stiu! Dar stiu o clinica!

Clinica Kronvet! tot din Brasov

Adaugat: 15-04-2010 00:26

CABINET TETRAVET
Adresa: Bd. Uverturii nr. 16, bl. A2, ap. 64, parter (int. 64C), sector 6
Telefon: Tel. 021.430.54.15
Medic veterinar Tudor Laurentiu

(este destul de aglomerat, dar merita asteptarea)

453

deedee111 wrote:

Multumesc raluky4 sunt mai noua si e mai greu la inceput pana ma obisnuiesc big_smile da lucylucy 13 este un doctor Tudor detalii trebuie sa caut adresa de la un prieten care a zis ca e cel mai bun veteriar din tot bucurestiul

Cu mare placere! Ma bucur sa fiu de ajutor. :fluture:

I love the animals!I hope everybody will love the animals.  Animalute:Foxa(alint.Foxilina)-un cut metis;Misu(alint.Misulica)-un domn pisoi;doua zebre australiene(Riky&Candy)_Ingeras-Blaky(alint.Blaks)

454

Da,si mie imi place sa ajut:D

455

Aseara cand ii faceam baie lui Eddi am observat pe pieptul lui o unflatura si ceva maroniu in mijloc hmm Nu prea se vede clar dar poate va dati voi seama....

Adaugat: 16-04-2010 08:03

Va rog ma ajuta si pe mine cineva?:(

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

456

NU se vede nimic in poze, de ce nu te duci la veterinar?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

457

Am  fost la veterinar dupa scoala iar veterinarul mi-a spus sa-l aduc maine dimineata sa-l consulte... smile S-ar putea sa fie de la smuls pene...

458

si ai mei isi smulg penele cateodata dar nici sa li se vada pielea smile mult noroc :pup: sper sa nu aiba nimic grav :sanatate:

459

Si eu sper! Faza-i ca la mine si le smulge pana la piele :cry:

460

Se infecteaza acolo daca ajung pana la piele neutral nu ii mai lasa,adica sa nui mai lasi daca ajung la piele iritata :bang: Succes cu puiisori tongue

461

dute cu el la doctor si vezi ce zice!

O pereche de perusi si o catea carpatina+1 puiut al acesteia

462

Da!Maine dimineata dupa o olimpiada ma voi duce...Dar mi-a spus ca  sa-i fac baie cu ceai de musetel e bine? smile

463

Deedee..si eu tot la Clinica Kronvet si la d-l Zoltan Adam merg smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

464

Mai exact ce are pe burtica?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

465

Cutegirl..daca Eddi isi smulge penele..poate are nevoie de pereche...poate se plictiseste sad

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

466

cutegirl wrote:

Da!Maine dimineata dupa o olimpiada ma voi duce...Dar mi-a spus ca  sa-i fac baie cu ceai de musetel e bine? smile

cred ca e bine!!Ca sa nu se infecteze! :hug:

467

Nu are rana ca sa se infecteze.
Iusty la asta ma gandeam si eu, nu exista tratament pe care sa il faca un doctor unei pasari plictisite, afectiunea si iubirea, fericirea unei pasari nu i-o poate aduce doctorul, doar un alt seaman de'al sau, asta e singurul remediu. smile

468

Pai alta cauza nu cred ca exista...micutul are nevoie si el de un partener de joaca ca el :heart: ..si asa nici nu ar mai suferi si nu ar mai fi nevoit sa suporte atata durere...e ca si cum noi oamenii ne-am smulge firele de par unul dupa altul sad

Iusti

469

Voi vede cum am posibilitatea si poate ii voi lua o pereche pana atunci sper sa se vindece! smile

Adaugat: 16-04-2010 22:23

iloveanimals wrote:

Mai exact ce are pe burtica?

Are o unflatura si mai sus putin vanat iar la mijloc ca un cheg de sange hmm

470

Iusty wrote:

Deedee..si eu tot la Clinica Kronvet si la d-l Zoltan Adam merg smile

Pai eu nu sunt din Brasov dar e un prieten acolo si de la el stiu big_smile deci ma bucur ca e bun acel doctor,iusty tu nu ai fost si pe forumul lui marcel?

471

cutegirl wrote:

Voi vede cum am posibilitatea si poate ii voi lua o pereche pana atunci sper sa se vindece! smile

daca nu ai posibilitatea de ai cumpara o perecehe dal cuiva care are!!

472

Cel mai bun remediu cred ca e sa ii ei o partenera ... doar asa nu va mai fi singur si isi va reveni

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

473

Da...Am fost astazi la veterinar si mi-a dat un unguient si un spray antipacterian ca a zis ca s-ar putea sa aiba niste paraziti nevizibili.... Si a zis sa mai trec peste o saptamana doua cand se mai vindeca si in curand ii voi lua si o pereche!!! :bravo:

474

Daca nu i-a luat piele sa puna la microscop sa vada ce fel de parazit e de unde a stiut ce tratament sa iti dea? neutral

475 (edited by cutegirl 17-04-2010 19:50)

Hmmm...pai mi-a dat un spray pentru orice parazitii si un unguient pentru ca si-a smuls penele si a facut rana smile
Si mi-a zis ca acel spray e bun si pentru a densifecta cusca si sa-i fac baie cu ceai de musetel big_smile