Re: Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!
deedee111, cand incerci sa pui un emoticon, lasa un spatiu intre ce scii siemoticon. de exemplu, daca scii asa:pisica:nu merge! daca scrii asa, :pisica: merge!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!
deedee111, cand incerci sa pui un emoticon, lasa un spatiu intre ce scii siemoticon. de exemplu, daca scii asa:pisica:nu merge! daca scrii asa, :pisica: merge!
Multumesc raluky4 sunt mai noua si e mai greu la inceput pana ma obisnuiesc da lucylucy 13 este un doctor Tudor detalii trebuie sa caut adresa de la un prieten care a zis ca e cel mai bun veteriar din tot bucurestiul
Adaugat: 14-04-2010 23:58
Bucuresti > B-dul Lacu Tei vizavi de cladirea Domino Plazza (aia albastra cxu portocaliu) este chiar in statia lui 282/182 in directia Circul de Stat, in fine se vede k are ditamai firma luminoasa, este la parter de bloc, se ajunge cu 282/182, sau cu tranvaiul 16/17 de la lizeanu sau de la piata Galati, are statie chiar in intersectie tel:021-242.14.58 au program de la 9-22 L-V // 9-18 S // 9-15 D. vroiau sa o faca non stop insa nu m-am uitat la program daca au schimbat ceva.
Am fost azi si au adus pe langa multe chestii de hrana in pet shop, si accesorii aparate noi in cabinet deci sunt f bine dotati. Sunt 2 medici o tipa si un tip ambii tineri si fff bine pregatiti, si discuta cu mult calm si chiar iti dau tratament corect (sper) si de ex o seringa cu tratament pt PUIU este 50.000 aici intra si "consultatia" de ex eu nu am ami fost cu el dar am vb despre cum se manifesta.
Adaugat: 15-04-2010 00:22
Bucuresti, Facultatea de medicina veterinara, Dl. Dr. Laurentiu Tudor, tel. 0744-585321
Adaugat: 15-04-2010 00:23
Brasov<Doctor Adam Zoltan< nr. 0722461922< str. Lunga. nr. 122
E un vet f. bun!
Adaugat: 15-04-2010 00:25
Alte cabinete veterinare bune nu stiu! Dar stiu o clinica!
Clinica Kronvet! tot din Brasov
Adaugat: 15-04-2010 00:26
CABINET TETRAVET
Adresa: Bd. Uverturii nr. 16, bl. A2, ap. 64, parter (int. 64C), sector 6
Telefon: Tel. 021.430.54.15
Medic veterinar Tudor Laurentiu
(este destul de aglomerat, dar merita asteptarea)
Multumesc raluky4 sunt mai noua si e mai greu la inceput pana ma obisnuiesc
da lucylucy 13 este un doctor Tudor detalii trebuie sa caut adresa de la un prieten care a zis ca e cel mai bun veteriar din tot bucurestiul
Cu mare placere! Ma bucur sa fiu de ajutor. :fluture:
Da,si mie imi place sa ajut:D
Aseara cand ii faceam baie lui Eddi am observat pe pieptul lui o unflatura si ceva maroniu in mijloc Nu prea se vede clar dar poate va dati voi seama....
Adaugat: 16-04-2010 08:03
Va rog ma ajuta si pe mine cineva?:(
NU se vede nimic in poze, de ce nu te duci la veterinar?
Am fost la veterinar dupa scoala iar veterinarul mi-a spus sa-l aduc maine dimineata sa-l consulte... S-ar putea sa fie de la smuls pene...
si ai mei isi smulg penele cateodata dar nici sa li se vada pielea mult noroc :pup: sper sa nu aiba nimic grav :sanatate:
Si eu sper! Faza-i ca la mine si le smulge pana la piele :cry:
Se infecteaza acolo daca ajung pana la piele nu ii mai lasa,adica sa nui mai lasi daca ajung la piele iritata :bang: Succes cu puiisori
dute cu el la doctor si vezi ce zice!
Da!Maine dimineata dupa o olimpiada ma voi duce...Dar mi-a spus ca sa-i fac baie cu ceai de musetel e bine?
Mai exact ce are pe burtica?
Da!Maine dimineata dupa o olimpiada ma voi duce...Dar mi-a spus ca sa-i fac baie cu ceai de musetel e bine?
cred ca e bine!!Ca sa nu se infecteze! :hug:
Nu are rana ca sa se infecteze.
Iusty la asta ma gandeam si eu, nu exista tratament pe care sa il faca un doctor unei pasari plictisite, afectiunea si iubirea, fericirea unei pasari nu i-o poate aduce doctorul, doar un alt seaman de'al sau, asta e singurul remediu.
Pai alta cauza nu cred ca exista...micutul are nevoie si el de un partener de joaca ca el :heart: ..si asa nici nu ar mai suferi si nu ar mai fi nevoit sa suporte atata durere...e ca si cum noi oamenii ne-am smulge firele de par unul dupa altul
Voi vede cum am posibilitatea si poate ii voi lua o pereche pana atunci sper sa se vindece!
Adaugat: 16-04-2010 22:23
Mai exact ce are pe burtica?
Are o unflatura si mai sus putin vanat iar la mijloc ca un cheg de sange
Deedee..si eu tot la Clinica Kronvet si la d-l Zoltan Adam merg
Pai eu nu sunt din Brasov dar e un prieten acolo si de la el stiu deci ma bucur ca e bun acel doctor,iusty tu nu ai fost si pe forumul lui marcel?
Voi vede cum am posibilitatea si poate ii voi lua o pereche pana atunci sper sa se vindece!
daca nu ai posibilitatea de ai cumpara o perecehe dal cuiva care are!!
Cel mai bun remediu cred ca e sa ii ei o partenera ... doar asa nu va mai fi singur si isi va reveni
Da...Am fost astazi la veterinar si mi-a dat un unguient si un spray antipacterian ca a zis ca s-ar putea sa aiba niste paraziti nevizibili.... Si a zis sa mai trec peste o saptamana doua cand se mai vindeca si in curand ii voi lua si o pereche!!! :bravo:
Daca nu i-a luat piele sa puna la microscop sa vada ce fel de parazit e de unde a stiut ce tratament sa iti dea?
Hmmm...pai mi-a dat un spray pentru orice parazitii si un unguient pentru ca si-a smuls penele si a facut rana
Si mi-a zis ca acel spray e bun si pentru a densifecta cusca si sa-i fac baie cu ceai de musetel
Forum 4animale → Pasari → Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!