326

Re: Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!

Asa va fi. :heart: Piciorusul ii va trece, in 2-3 zile dispare si vanataia aia si va calca normal. wink :pup:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

327

daca maine e la fel de rau trebuie sa mergi cu ea dar acum incearca sa o alinti....si comprese.....eu pe poly nu-l prea las pe usa ..ca nu stiu cn intra si cn iese....dar uite asa in lipsa noastra se intampla necazurile ca atunci cand suntem langa ele sunt mai in sigurantza... neutral

Adaugat: 23-12-2009 17:09

iloveanimals wrote:

Poly, si eu tot ceva de genu' imi imaginam. smile un piciorus negru si umflat. Auch, bine ca nu a fost asa. :ill: :bravo:

mdap..bn ca nu a fost........ hmm sad

:heart: -SABINA- :heart:

328

Desigur, daca intervine ceva o ducem la clinica veterinara sa-i faca o radiografiel! Dar cred ca o sa-si revina! Merge chiar f. bine smile ....a inceput sa topaie si sa fuga dar la viteza redusa smile !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

329

Ai vazut? :bravo: :bravo: Ma bucur ca e mai bine. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

330

Iusty wrote:

Desigur, daca intervine ceva o ducem la clinica veterinara sa-i faca o radiografiel! Dar cred ca o sa-si revina! Merge chiar f. bine smile ....a inceput sa topaie si sa fuga dar la viteza redusa smile !

ma bucur pt ea.... :pup: :pup: :pup:

331 (edited by Iusty 23-12-2009 20:39)

I-a trecut smile :bravo: ...acuma canta si zburda ca un mielusel prin colivie smile ...dar nu scapa de comprese smile ...maine numai in comprese il tin sa aiba din nou picioruse frumoase :heart: ...si in primavara mergem la taiat gherute la veterinar, toti :k: ! P.S: mie mi-e frica sa le tai gherutele hmm

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

332

Draguta mea,acum am vazut ce-a patit Angel.Ce ma bucur ca si-a revenit..Stiu cum te simti pentru ca si sotul meu din greseala a facut treaba asta cu un perusel,am crezut ca lesin.....Din pacate a ramnas fara unghiuta dar l-am tratat asa cu comprese si cu ulei de ricin.Statea cumintel si il ungeam cu o pana inmuiata in ulei si apoi cu putin antibiotic,Si-a revenit micutul de el.Acum mi-ai adus aminte de el,a fost primul meu perus,Vili.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

333

A fost groaznic, nu suport ca fiintele astea sa sufere sad ...ma termina! Acuma sunt tare fericita ca si-a revenit si acuma toti 4 sunt somnorosi si se pregatesc pt. ziua de maine :sanatate: ...cadouri, studierea bradului si multe altele!

Sarbatori fericite tuturor :sanatate:

Iusti

334

Si cioculete trebuie scurtate hmm ...la asta mie cam frica :cry: ...mai mult ca la gherute!

Iusti

335

yustina, eu nu am taiat unghiutele sau cioculetele niciodata pentru ca zau mi-a fost frica.Dar acum exista bete abrazive care ajuta foarte mult.Delimitarea pana la sange e foarte mica si Doamne fereste ,s-a mai intamplat si asta.Si Alexi avea gherutele tare ascutite,cand ateriza pe noi.....uffff,dar dupa ce si le-a  tocit pe betele astea abrazive ,acum e ok.Sunt bune si la cioculet.Si am vazut si bete din piatra ponce ,utile de asemenea.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

336

sa aveti griija cum le taiati unghiutzele..doar un pic varfurile..ca au o vena acolo si dak o taiati papagalul poate muri pt ca sangereaza ...... sad si la cioculete la fel orice pierdere de sange pt ei este moarte curata.... hmm

337

da  la perusi,am pus acolo acum

338

Offfff :cry: ...am numai probleme am cu Norisor :cry: ! A cazut intre pat si perete :cry: ...si mi-am dat seama de abea cand tipa Cipy dupa ea :cry: ..ca am fost sa mananc! Cand am intrat in camera Cipy m-a vazut si a inceput sa tipe :cry: ...si am gasit-o..era ingramadita, numai capul si-l putea misca :cry: ...acuma ii curge un pic nasucul? Ce sa fac, de fapt, ce ma fac cu ea :cry: ! Nu vreau s-o pierd, daca o pierd...o sa fiu distrusa :cry: !

Iusti

339 (edited by suana 09-01-2010 20:35)

yusti da-i repede vitamina k intr-un pic de apa ,cu pipeta,sa nu-i mai curga sange,sa se coaguleze.S-a lovit cu capsorul,inseamna,Offff,Doamne  :cry:
Ii curge sange sau am citit eu aiurea????

340

Nu-i curge sange :cry: ...daca-i curgea sange o duceam la clinica urgent! Are nasucul ud :cry: !

Adaugat: 09-01-2010 20:37

Offff, nu stiu ce ma fac cu ea sad ...chiar are probleme cu zborul..are ceva la aripioare! Cipy acuma o ingrijeste, mai ales ca a tipat ca nebunul, ii da de mancare, o curata, cred ca-i simte suferinta sad !

Iusti

341

Iusty, s-o duci maine la doctor te rooooggg din suflet!!! :cry: Saracuta de ea sad

342

Acuma e bine neutral ...vad ca se curata si vrea sa doarma! Ce zi oribila a avut! O voi duce maine la clinica!

Adaugat: 09-01-2010 20:50

Offf, mi s-a luat o piatra de pe inima sad ..nu mai are nasucul ud! I-am invelit putin sa doarma :cry:

Iusti

343

Inseamna ca e spre bine. Probabil se lovise, dar i-o mai fi trecut. Du-o maine la clinica sa nu se agraveze totusi. :pup:

344

O voi duce cu siguranta :pup: ...sta putin zburlita smile ...cred ca se alinta! Maine ii dau un pic de ou fiert sa pape sa se intareasca...si ii dau si morcov, un pic de patrunjel si mar! Sper sa fie bine! De acuma o voi supraveghea tot timpul cat e pe afara...sa nu mai cada!

Iusti

345

Iusty imi pare rau pentru perus ii doresc insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

346

Ehhh, chiar are probleme cu zborul sad ...a vrut sa zboare pe colivie si a cazut pe scari...am luat-o repede si am bagat-o in colivie la culcare, acuma doarme smile ...m-am linistit, acuma stiu ca e in siguranta si ca se odihneste :heart: ! Maine ma echipez cu perne si ne apucam de antrenamente smile !

Adaugat: 09-01-2010 22:32

Multumesc Estera de incurajari! Sper din tot sufletul sa se faca bine :pup: !

Iusti

347

Cu ingrijirile necesare sigur se va face bine ... :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

348

Pai a mancat acum ou fiert si mamaliga fara sare smile ...se curata, o mai hraneste Cipycul :heart: , facem antrenamente de zbor...daca ii dau avant ajunge cu bine la destinatie smile ...m-am echipat si cu perne smile ...cand vrea sa zboara inapoi pe colivie cade, deoarece nu ia virajele bine sad ...si in locul unde se indreapta pun o perna smile ...si cade in puf :heart: !

Iusti

349

Buna ideea cu pernele :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

350

Acuma sunt f protectiva cu ea :heart: ..Cipy, Popica si Angel zboara ca niste avioane smile ...dar vata asta de zahar cu pene are nevoie de ajutor :rusine: !

Iusti