Re: Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!
Asa va fi. :heart: Piciorusul ii va trece, in 2-3 zile dispare si vanataia aia si va calca normal. :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!
Asa va fi. :heart: Piciorusul ii va trece, in 2-3 zile dispare si vanataia aia si va calca normal. :pup:
daca maine e la fel de rau trebuie sa mergi cu ea dar acum incearca sa o alinti....si comprese.....eu pe poly nu-l prea las pe usa ..ca nu stiu cn intra si cn iese....dar uite asa in lipsa noastra se intampla necazurile ca atunci cand suntem langa ele sunt mai in sigurantza...
Adaugat: 23-12-2009 17:09
Poly, si eu tot ceva de genu' imi imaginam.
un piciorus negru si umflat. Auch, bine ca nu a fost asa. :ill: :bravo:
mdap..bn ca nu a fost........
Desigur, daca intervine ceva o ducem la clinica veterinara sa-i faca o radiografiel! Dar cred ca o sa-si revina! Merge chiar f. bine ....a inceput sa topaie si sa fuga dar la viteza redusa
!
Ai vazut? :bravo: :bravo: Ma bucur ca e mai bine. :heart:
Desigur, daca intervine ceva o ducem la clinica veterinara sa-i faca o radiografiel! Dar cred ca o sa-si revina! Merge chiar f. bine
....a inceput sa topaie si sa fuga dar la viteza redusa
!
ma bucur pt ea.... :pup: :pup: :pup:
I-a trecut :bravo: ...acuma canta si zburda ca un mielusel prin colivie
...dar nu scapa de comprese
...maine numai in comprese il tin sa aiba din nou picioruse frumoase :heart: ...si in primavara mergem la taiat gherute la veterinar, toti :k: ! P.S: mie mi-e frica sa le tai gherutele
Draguta mea,acum am vazut ce-a patit Angel.Ce ma bucur ca si-a revenit..Stiu cum te simti pentru ca si sotul meu din greseala a facut treaba asta cu un perusel,am crezut ca lesin.....Din pacate a ramnas fara unghiuta dar l-am tratat asa cu comprese si cu ulei de ricin.Statea cumintel si il ungeam cu o pana inmuiata in ulei si apoi cu putin antibiotic,Si-a revenit micutul de el.Acum mi-ai adus aminte de el,a fost primul meu perus,Vili.
A fost groaznic, nu suport ca fiintele astea sa sufere ...ma termina! Acuma sunt tare fericita ca si-a revenit si acuma toti 4 sunt somnorosi si se pregatesc pt. ziua de maine :sanatate: ...cadouri, studierea bradului si multe altele!
Sarbatori fericite tuturor :sanatate:
yustina, eu nu am taiat unghiutele sau cioculetele niciodata pentru ca zau mi-a fost frica.Dar acum exista bete abrazive care ajuta foarte mult.Delimitarea pana la sange e foarte mica si Doamne fereste ,s-a mai intamplat si asta.Si Alexi avea gherutele tare ascutite,cand ateriza pe noi.....uffff,dar dupa ce si le-a tocit pe betele astea abrazive ,acum e ok.Sunt bune si la cioculet.Si am vazut si bete din piatra ponce ,utile de asemenea.
sa aveti griija cum le taiati unghiutzele..doar un pic varfurile..ca au o vena acolo si dak o taiati papagalul poate muri pt ca sangereaza ...... si la cioculete la fel orice pierdere de sange pt ei este moarte curata....
da la perusi,am pus acolo acum
Offfff :cry: ...am numai probleme am cu Norisor :cry: ! A cazut intre pat si perete :cry: ...si mi-am dat seama de abea cand tipa Cipy dupa ea :cry: ..ca am fost sa mananc! Cand am intrat in camera Cipy m-a vazut si a inceput sa tipe :cry: ...si am gasit-o..era ingramadita, numai capul si-l putea misca :cry: ...acuma ii curge un pic nasucul? Ce sa fac, de fapt, ce ma fac cu ea :cry: ! Nu vreau s-o pierd, daca o pierd...o sa fiu distrusa :cry: !
yusti da-i repede vitamina k intr-un pic de apa ,cu pipeta,sa nu-i mai curga sange,sa se coaguleze.S-a lovit cu capsorul,inseamna,Offff,Doamne :cry:
Ii curge sange sau am citit eu aiurea????
Nu-i curge sange :cry: ...daca-i curgea sange o duceam la clinica urgent! Are nasucul ud :cry: !
Adaugat: 09-01-2010 20:37
Offff, nu stiu ce ma fac cu ea ...chiar are probleme cu zborul..are ceva la aripioare! Cipy acuma o ingrijeste, mai ales ca a tipat ca nebunul, ii da de mancare, o curata, cred ca-i simte suferinta
!
Iusty, s-o duci maine la doctor te rooooggg din suflet!!! :cry: Saracuta de ea
Acuma e bine ...vad ca se curata si vrea sa doarma! Ce zi oribila a avut! O voi duce maine la clinica!
Adaugat: 09-01-2010 20:50
Offf, mi s-a luat o piatra de pe inima ..nu mai are nasucul ud! I-am invelit putin sa doarma :cry:
Inseamna ca e spre bine. Probabil se lovise, dar i-o mai fi trecut. Du-o maine la clinica sa nu se agraveze totusi. :pup:
O voi duce cu siguranta :pup: ...sta putin zburlita ...cred ca se alinta! Maine ii dau un pic de ou fiert sa pape sa se intareasca...si ii dau si morcov, un pic de patrunjel si mar! Sper sa fie bine! De acuma o voi supraveghea tot timpul cat e pe afara...sa nu mai cada!
Iusty imi pare rau pentru perus ii doresc insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine
Ehhh, chiar are probleme cu zborul ...a vrut sa zboare pe colivie si a cazut pe scari...am luat-o repede si am bagat-o in colivie la culcare, acuma doarme
...m-am linistit, acuma stiu ca e in siguranta si ca se odihneste :heart: ! Maine ma echipez cu perne si ne apucam de antrenamente
!
Adaugat: 09-01-2010 22:32
Multumesc Estera de incurajari! Sper din tot sufletul sa se faca bine :pup: !
Cu ingrijirile necesare sigur se va face bine ... :pup:
Pai a mancat acum ou fiert si mamaliga fara sare ...se curata, o mai hraneste Cipycul :heart: , facem antrenamente de zbor...daca ii dau avant ajunge cu bine la destinatie
...m-am echipat si cu perne
...cand vrea sa zboara inapoi pe colivie cade, deoarece nu ia virajele bine
...si in locul unde se indreapta pun o perna
...si cade in puf :heart: !
Buna ideea cu pernele :k:
Acuma sunt f protectiva cu ea :heart: ..Cipy, Popica si Angel zboara ca niste avioane ...dar vata asta de zahar cu pene are nevoie de ajutor :rusine: !
Forum 4animale → Pasari → Probleme medicale pasari: tratamente , medicamente , cabinete vet!