Buna again!Iar ma supara nimfoiul asta!sambata vreau sa-l duc la doctor sa-i faca si lui un control ,sa vedem daca este sanatos...astazi am vazut ca pe aripi intr-o portiune mica ,in dreptul pieptului nu mai are fulgi si are putin sange ,o mica rana.ciudat este ca are la ambele aripi la fel ,in acelasi loc.Si-l mai vad de la o v reme ca se aranjeaza mai mult ,isi aranjeaza penele ,se purica ,cum sa zic:)...
in repst e la fel de salbatic ,tot cu creasta teapana ,in sus.dar imi place de el ca e f atent ,mereu ,la oricine intra in camera ,ma urmareste cu prvirea ,e atent cand vb cu el...
ieri si astazi l-am prins cu niste manusi si l-am tinut un pic in mana,l-am mangaiat pe cap.nu pot sa spun cat ma musca ,noroc ca nu simteam nimic.aseara a fost ok cu el ,musca ,dar apoi s-a mai potolit.apoi,cand l-am bagat in colivi,parca era socat ,sa uita la mine ,nu zicea nimic ,avea asa o fata:) dar,in seara asta a fost mai rau,l-am prins iarasi,da; a inceput sa tipe ,sa muste ,a facut urat rau.oricum l-am mangaiat iarasi ,am incercat sa-l calmez ,desi n-am reusit si l-am pus inapoi.am de gand sa fac asta in fiecare seara ,sa-l iau cu manusi pt ca musca f rau si sa-l tin in brate ,sa-l calmez...sper ca in felul asta vede ca nu suntem, dusmani.
e f neplacut sa vezi ca tu iti dai tot interesul ,ii iei tot ce-i trebuie ,ii faci curat in fiecare seara si vb cu el ,si el nimic ,nicio satisfactie:(
Vreau sa intreb ,ca-l vad ca iar e infoiat si-si aranjeaza penele ,asta inseamna ca are ceva la ele (desi nu pare ,cred ca asa fac toate pasarile) sau ,oare s-o mai fi obisnuit cu mine ? pana acum ,toaleta si-o facea cand credea ca eu nu-l vad,isi intindea chiar si aripile cand eu nu ma uitam la el.
Si daca ar avea ceva ,musafiri in pene ,tocmai acum s-ar manifesta astia ,la 2 saptamani de cand il am ? ca pana acuma ,cum v-am spus mai rar l-am surprins facand asta?
1000 de intrebari am in legatura cu acest subiect .ma fascineaza si ma si enerveaza un pic ,dar parca ma ambitioneaza si mai tare sa mi-l fac prieten. citesc o multime de lucruri pe net despre ei ,tot ce-am gasit in romana ,in engleza , si cu cacaciosul asta tot nu stiu cum sa fac:)
Noapte buna si vise placute ,sa va traiasca infoiatii!