Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Problema nici nu a iesit a doua tura de pui din cuib iar au oua ..... Eu zic sa las ouale . Nu stiu ce sa fac cu ei tot fac pui din 2 in 2 luni .
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Problema nici nu a iesit a doua tura de pui din cuib iar au oua ..... Eu zic sa las ouale . Nu stiu ce sa fac cu ei tot fac pui din 2 in 2 luni .
le scoti cuibul!!
NU pot ca pui aia mici nu au iesit inca din cuib peste 2 saptamani ies si ei au deja oua in acelas cuit .
Atunci lasi cuibul si iei outele.
Imi puteti spune care dinte ei sent baiatei si care fetite ))
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2013 10:46[/merge_posts_bbcode]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2013 10:47[/merge_posts_bbcode]
care
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2013 10:47[/merge_posts_bbcode]
sunt *
Eu unul nu pot sa zic nimic pentru ca nu prea se vad.
Poti face poze mai de aproape?
Astia sunt puiutii..care sunt femele si care sunt masculi?
Mie imi par toti masculi.
Poate ma insel, dar asa mi se par.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2013 16:00[/merge_posts_bbcode]
De obicei, masculii sunt gri, cu capul galben si obrajii prezentand acele “cercuri” rosii. Femelele difera de masculi prin faptul ca penele lor sunt colorate de obicei in galben, cu mici urme de gri. Obrajii femelelor prezinta si ei cerculetele rosii insa culoarea este mai intensa. Si cel mai important aspect este coada. La femele, coada este mult mai colorata si prezinta un aspect dungat caracteristic.
poate te ajuta cand le studiezi mai de aproape.
Eu zic sa o asteptam pe d-na Mary sa raspunda.
Eu i-am raspuns ce stiu.
Daca am gresit cu ceva... imi cer scuze anticipat.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2013 17:15[/merge_posts_bbcode]
Poi am primit un alt raspuns ca cele doua nume definesc culoarea si ca sunt perfect compatibili si nu exista acest risc.
Incurcate sunt caile pasaretului.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2013 17:17[/merge_posts_bbcode]
Ups ignorati ce e mai sus, a doua parte trebuia in alta sectiune.
Si eu zic ca toti is masculi 2 sunt sigur ca sunt masculi da restu nu stiu cei 2 perlati cu maro nu stiu sigur da ala perlat cu gri e mascul si ala cu pete maro e mascul .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2013 17:56[/merge_posts_bbcode]
Mai astept pareri .
Atasat ai o poza cu diferentele.
DA stiu astea . Nu ma pot lua dupa culori . Tatal cand l-am luat de la piata imi zicea ca e femela si mama cand am luato imi zicea ca e mascul ............Tata are coada in dungi si mama e galben cu alb nu are dungi nimic. Si obrajo sunt la tata si la mama aceeasi culoare si au 3-4 ani .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-10-2013 09:31[/merge_posts_bbcode]
DA aveti dreptate toti sunt baietei . Toti au fata galbena nu au pe coada dungi doar unul are puncte pe coada si toti au aceeasi culoare la obraji .
Ai intrebat si ti-am raspuns, acum vii ca nu...
Bafta.
DA dupa culoare sunt masculi da nu pot fi suta la suta sigur . Ms pt raspuns . NU am zis ca nu ai dreptate.
Aaaaaa si inca ceva, daca nu te-ai luat dupa nimic, de unde stii care ce este?
TE referi la pui sau la parinti ??
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-10-2013 12:30[/merge_posts_bbcode]
AM zis ca m-am luat dupa culoare . Dar Culorile parintilor sunt aiurea .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-10-2013 12:33[/merge_posts_bbcode]
Am citit multe despre determinarea sexului la nimfe .
No bun.
Eu nu mai inteleg ce vrei pana la urma.
Ai intrebat de sexul celor 4, acum vii si intrebi de ...
Fa-ti ordine in ganduri si dupa le asterni pe forum in ordine, clar si corect.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-10-2013 15:56[/merge_posts_bbcode]
@Getom ce iti fac pasarile?
Nu ai mai zis nimic de ele.
Ai intrebat si ti-am raspuns, acum vii ca nu...
Bafta.
Nu trebuie sa te superi si mai ales sa vorbesti asa.
"In memoriam Bitza-mica...!"...nu te-am uitat pasarutzu'meu mic si scump. " :grey: "
Imi cer scuze dar nu stiu ce am facut te-am dat dreptate ai dreptate da dar nu stiu cu ce am gresit nu te-am jignit nu te-am contrazis . Doar am zis ca aia de la piata mi- au dat parinti zicand ca femela e mascul si masculul e femela . Si ca au culorile aiurea .
eu zic cu puisorii sa mai stepti pt sexul lor. nu iti veoi da seama asa devreme dupa colorit. dar cu siguranta daca vei urmari comportamentul iti vei da sea,a. masculii vor incepe sa faca vocalize, sa fluiere, sa fie mai atosi si mai energici. femelele nu vor canta, doar vor tipa, si vizibil vor avea un comportament mai linistit.
DA uita cine ma inteles . Am 2 care canta si 2 care nu canta . aia 2 care canta is mai activi . si aia care nu canta is mai tacuti mananca da nu ii vad sa faca galagie ceva .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-10-2013 07:03[/merge_posts_bbcode]
MS mult
Separa-i cateva ore.
Este posibil ca ceilalti sa fie domonanti.
rica, nu au nici o treaba co dominatia
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus