deyseby wrote:Da Mona. Se vede ca este forte bine. Si Puf e ok. a trecut de la sine. Probabil au avut un microb amandoi fiind luati din acelasi loc. Dupa cate observ eu, Bombonel este si preferatul tau. Este foarte serios.La noi este concert zilnic. Puf este ocupat momentan cu primul puiut iesit de 2 zile. cred ca au doar un pui. nu am vazut decat un ou. Au ocupatie toata ziua.
Mary nu fac discriminari deloc.Toti imi sunt dragi la fel de mult.Seara avem un adevarat show...Motatul vine la mine pe cap,Hanny pe umar,Bombonel pe bat aproape de mine si cantam in cor.Silver e si ea curioasa insa ea intotdeauna e mai retrasa,nu se implica imediat in activitatile comune.Hanny ii cearta pe baieti si pe mine ca fluieram,Silver scutura din cap si-si desface aripile....
@Savina am avut cu Silver o problema nu demult si a trebuit s-o prind in mana sa-i fac tratament de 3 ori pe zi cu betatdina si crema cicatrizanta(cicaderm).Pana la urma i-a cazut gherutza
Nu-mi dau seama unde s-a lovit insa tot scutura piciorusul si cum curgea sange a stropit tot in jur.Cand am intrat la ei am incremenit vazand sange,n-am stiut ce s-a intamplat.Am separat-o 2 zile sa nu tot o sacaie ceilalti iar acum e bine.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: