Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
rsergyu wrote:Ieri au facut al 3lea ou si inca nu au inceput sa stea pe ele ... si fiecare ou l-a facut in alt loc , si-a facut cate o gaura in fan pentru fiecare ou !Sunt cam bleguti fiind prima data cand fac oua ? sau e normal ... am citit ca dupa al 2 lea ou trebuie sa stea pe ele !
Dar unde ii tii? Le dai vitamine si suplimente naturale, adica out fiert, morcov si calciu? De ce sa fie bleguti? Pot depune oute cate vor, sunt valabile 7 zile de la depunere. Apoi le pot cloci.Poate sunt prea tineri. Nu puneti pasarile la clocit daca nu sunt suficient de mature. Daca le ai de un an de zile, da! punele cuib, daca nu, nu le chinui degeaba.
Ii am de mai bine de un an de zile .Au facut un 1 an de cand ii am eu , in februarie , cat despre alimentatie ,singuru lucru care nu le dau este morcov pe care nu il mananca il aleg din macare ,in rest le dau alte legume varza, patrunjel ,ardei si sfecla le dau din cand in cand ! La intrebarea "Dar unde ii tii?" ma gandesc ca intrebi unde este pozitionata colivia , este langa geam !
Spun bleguti pentru ca este prima data cand fac oua ,si ma gandesc ca nu au asa mare experienta ...