12,251

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

de la caldura banuiesc si eu. Si ale melel in ultimul timp au inceput sa tipe strident

12,252

Pattyto puiul tau si,- a revenit?

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

12,253

Am si eu o mica problema:)acum aproape doua saptamani am cumparat doi papagali nimfa si ieri le-am dat drumul din colivie.Problema este ca de ieri seara pana astazi dim,asta insemnand aprox 12 ore,au stat numai afara intr-un leagan amplasat pe tavan special pt ei.Nu stiu cum sa ii determinam sa intre inapoi si ce ma ingrijoreaza cel mai tare,ca nu or sa vrea sa bea sau sa manance:(

12,254

oskar wrote:

Am si eu o mica problema:)acum aproape doua saptamani am cumparat doi papagali nimfa si ieri le-am dat drumul din colivie.Problema este ca de ieri seara pana astazi dim,asta insemnand aprox 12 ore,au stat numai afara intr-un leagan amplasat pe tavan special pt ei.Nu stiu cum sa ii determinam sa intre inapoi si ce ma ingrijoreaza cel mai tare,ca nu or sa vrea sa bea sau sa manance:(

Incearca sa le dai leaganul jos! ei nu sunt invavati sa intre singuri. incearca sa-i bagi tu. o saptamana le dai drumu si ii bagi tu pana se invata

12,255

am incercat sa ii prindem si sa ii bagam in colivie dar e foarte greu si se sperie si sincer eu sunt si mai speriata de reactia lor.iar in ceea ce priveste leaganele le-am dat jos si ei cauta alte locuri unde sa stea...nu stiu probabil ar fi trebuit sa ii fi lasat mai mult in colivie pana se obisnuiau sad

Adaugat: 08-07-2012 13:11

Am reusit sa ii bagam inapoi si ne-am ales cu muscaturi grozave :k:  sper ca data viitoare sa nu mai fie asa de complicat:)

12,256

Sunt foarte frumosi,felicitari! smile

12,257

multumim smile

12,258

Cred ca ai daua fetite

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

12,259

eu sper ca nu:D si nu cred pt ca m-am documentat in ceea ce ii priveste si toate descrierile se potrivesc;si in plus la magazin acolo stateau impreuna,erau trei perechi iar,ei erau una dintre ele

12,260

oskar wrote:

Am reusit sa ii bagam inapoi si ne-am ales cu muscaturi grozave :k:  sper ca data viitoare sa nu mai fie asa de complicat:)

pai in aceasta poza cea din fata e o fetita fiindca are coada tarcata iar cea din spate are obrajorii cam decolorati dar poate ca a batut lumina smile

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

12,261

liv3 foarte frumosi puiutii  :floare:

12,262

nebuna mea a inceput iar sa smulga moturile. prima oara am crezut ca mi se pare si nu le-a crescut cum trebuie. Dar cum nu sunt acasa, m-a sunat mama si a zis ca unii nu mai au moturi deloc sad

12,263

dupa poza par fetite , acum doar tu poti sa ii deosebesti mai bine ca ii vezi mai clar

vezi ca mai era un topic despre nimfe : http://www.4animale.ro/forum/topic4-despre-nimfe-nymphicus-hollandicus.html

ai deschis un nou topic..fiind unul deja existent ! ( poate un moderator o sa uneasca topicurile )

oricum trebuie sa ai foarte multa rabdare cu ei, de ciupit cipesc destul de sanatos smile deci rabdare pana o sa se obisnuiasca cu tine

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

12,264

Sincer eu cred ca galagioasele mele sunt pereche dar totusi am un semn de intrebare!!!!!mi-ar placea sa "aud" mai multe pareri de la voi,asa ca va astept sa va da-ti cu parerea.asadar Bella are coada tarcata si culoarea obrajorilor e de un rosu,portocaliu sters.Oskar are si el coada tarcata dar nu le fel de accentuata ca cea a Bellei si obrajorii de un portocaliu aprins.va multumesc anticipat

12,265

oskar, ce varsta au? niste poze cu coditele? dupa cum prezinti tu cam sunt fetite amandoua.

12,266

5 luni

12,267

pune pozele

12,268

Cred ca oricum nu conteaza atata timp cat ei se inteleg si sunt tot timpul impreuna.o sa vad mai tz cand o sa fie perioada de reproducere daca fac oua sau nu.va multumesc oricum

12,269

Nu ai pentru ce :hug:

12,270

Am o intrebare...Nimfele voastre mai rezista de atata caldura?...a mea sta cu ciocul putin deschis si aripile putin dezlipite de corp...dar nu tot timpul...doa rla orele de varf cand e cald in casa.

Nimfa Bisous
-------------------------
Cateva poze cu motatii mei care nu mai sunt pe aici sad http://savinalex.sunphoto.ro/Nimfele_mele_scumpe

12,271

Pai ar trebui sa ii faci baie si sa ii pui apa puti mai rece dar chiar putin mai rece.

12,272

pai ii fac dus in fiecare sambata si in restul zilelor o un cu un fel de stropitoare...ceva cu presiune....tot timpul are apa putin rece... in care mai face baie singura ...dar tot ii e cald

Nimfa Bisous
-------------------------
Cateva poze cu motatii mei care nu mai sunt pe aici sad http://savinalex.sunphoto.ro/Nimfele_mele_scumpe

12,273

incearca sa o muti intr-o camera cu AC sau in una orientata spre NORD ca sa ii fie mai racore smile

12,274

patriciuca, fara AC !!! si fara apa rece!!! apa la temperatura camerei !!!!

12,275 (edited by tomanicoleta 09-07-2012 22:51)

patriciuca wrote:

Pai ar trebui sa ii faci baie si sa ii pui apa puti mai rece dar chiar putin mai rece.

cum sa pui apa  putin mai rece apa ,din cate stiu eu trebuie sa fie cu cateva grade mai calda decat temperatura camerei sau macar la temperatura camerei... cu o apa mai rece acum la caldura care e, ei sunt infierbantati iar apa mai rece nu le-ar face bine deloc.

iar in legatura cu AC total impotriva, nu trebuie sa stea in calea curentilor

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica: