Asa voi face. In seara sta i-am lsata ca sa ii hraneasca ei. Mi-am pregatit mancarea pentru dimineata, ou fiert tare si morcov fiert date prin blander, si a iesit asa ca o pasta. De maine dimineata am sa ma apuc. Sper sa nu fac vreo prostie si sa fie totul bine.
Adaugat: 23-03-2012 23:13
Prima papica... le-am dat mai intai din lingurita, unii mai ca se bateau d la lingurita
) dar la un moment dat nu au mai vrut sa pape, si le-am dat putin si cu seringa pt ca totusi gusitele erau cam golute... i-am controlt pe toti, aveau ceva in gusite, dar bineinteles mai putin fata de cum aveau de la parinti. Si daac am vazut ca refuza sa mai papa am zis sa ma opresc, si sa le mai dau mai tarziu. Pana se obisnuiesc cu mien si cu noul stil de hranire am sa incerc sa ii hranesc mai des, iar dupa ce se obisnuiesc sa trec pe programul d ehranire care apare si pe site...
Acum sper sa fie bine, sa nu fi facut nimic gresit... Am observat ca le place mai mult din lingurita decat cu seringa 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CeF6DBuWo3Q&feature=youtu.be[/youtube]
Adaugat: 24-03-2012 07:43
Vai de dmineata tipa aia mari in continuu, dupa cum vad am impresia ca nici de mancare nu s-au atins... se agita prin colivie si tipa c nebunii. Mi-e si mila de ei, dar ce sa le fac daca nu au fost cuminti.
Puisorii i-am lasat in cutia aia de la papuci, cu capacul aplecat si lasat doar putin intredeschis sa intre aer(oare pot sa-i las acolo sau sa-i pun in cuibul lor care e mult mai inalt?)... Au incercat sa evadeze, unul se suise si statea pe marginea cutiei
) unii motaie, altii rod cutia, altii ridica capul si se uita curiosi peste marginea cutiei...
Cutia am pus-o langa colivia parintilor. Oare sa o las acolo sau sa o mut pe alta masa langa perusei?
Adaugat: 24-03-2012 09:16
a