Aleku,eu am patit cu Silverina asa.Ei i-a iesit si cloaca.Insa am tratat-o cu mibazon.Incearca si sa incazesti usor ulei de masline si cu siringa sa ii pui in cloaca.Mibazonul are si el un fel de siringa la capat prin care se poate introduce crema in cloaca.Si eu cred ,ca si Mary,ca femela face cu sange,din cauza outzelor.Poate sa mai fie vreunul si sa nu-l poata faca sau e doar urmarea ouatului.
Si ,am uitat :rusine: , sa-ti traiasca puisorii. :ou:
Adaugat: 06-03-2012 23:07
vladutz98 wrote:hey eu asha stiam ca la o luna de viata se despartesc puii de parinti faci cum vrei
Am o rugaminte la tine,deja scrii si dai sfaturi aiurea si faci referire la alte site-uri ,,destepte''.Incearca sa te acomodezi cu noi si sa nu scrii doar sa te afli in treaba.Si daca o sa aiba Aleku sau oricare dintre noi 10 sau mai multi papagali,care e problema???.Eu am 11 papagali,ai vreo problema cu asta sau vreun sfat de pe alt site???
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: