azi am facut curat in cuib. nu am mai rezistat. se simtea deja un miros neplacaut. plus ca unul din parinti are o diaree care nu-mi place. Puisorii aratau bine... aveau mancare in guse.. cei mai mititei aveau gusele pline... cei mijlocii asa si asa.... si cel mai mare o avea cam goala mi s-a parut mie... dar cred ca-i hraneste pe toti... ca tocmai iesisera amandoi afara la mancare , asa am si reusit sa umblu in cuib.
Dar acum alta problema. Nebuna de Zuzu, se manifesta ca si cum ar fi iar in calduri. se agata de gratiile la colivie si isi intinde aripile.. uneori cu capul in jos... si a inceput sa faca cam des asa... si stiu ca asa facea numai cand era in calduri sau vroia sa ataraga atentia lui Pico ... ceva sfaturi ? Puisorii au cel mare 1 saptamana si cel mic 2 zile....
Adaugat: 06-03-2012 10:51
Le-am pus zeama de orez fiert in loc de apa, si le-am pus si orezul fiert in colivie....
Dar inca o sesizare, dupa ce am facut curat in cuib, acum dupa cum imi dau eu seama, parca nu prea mai stau asa mult cu pui, adiq, ies mai des afara, sau stau sus pe bt in gura cuibului (inauntru). Chiar de cateva ori m-am uitat inauntru si unl sta pe bat sus, si celalalt sta jos dar nu mai tine ca inainte puisorii sub aripile lui, sau sub pieptul lui. E comportament normal?