Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Salut! Am revenit dupa o apsentare de pe forum deoarece am avut licenta si am cam invatat. Nu prea mult dar am trecut cu bine. Imi cer scuze ca nu am raspuns celor care mi-au trimis MP.
Rowena vad ca esti foarte interesata sa ajuti si ma bucur. La sex daca nu nsti sigura te rog sa nu-i induci in eroare. Bogdan are o fetita de 2 ani. E mai mult decat logic sa-ti dai seama ca este fetita. Nu stiu ce crescator ti-a zis ca dor nimfele normal grey au dungi pe codita?Asta este valabil la toate mutatiile. La normal grey au si baietii pana la varsta de un an. Asta este diferenta. Deci Bogdan are fetita.
Luminita , din pozele astea pare fetita. cred ca ti-am pus o poza cu Perluta mea si ai vazut diferenta.
Eu chiar am o stima deosebita pt tine si pentru devotamentul pe care il depui in cresterea micilor inripate. Nu inteleg cu ce te-am suparat, pt ca eu am precizat clar "cred ca...", "eu nu am nimfa, am Micul Alexander..." si nu in ultimul rand l-am sfatuit pe Bogdan sa posteze aici, la topicul acesta, o poza cu nimfa pentru a se putea da cu parerea cei ce au nimfe de mai mult timp, spunandu-i de asemenea ca sunt persoane cu multa experienta care au crescut si cateva generatii de pui. Evident ca una dintre persoanele la care faceam referire esti tu. Mai mult sau mai putin intamplator, chiar am citit fiecare postare, de la inceput pana la sfarsit, de la topicurile pentru "Micul Alexander", "Marele Alexander", "Perusi", "Nimfe", 'Probleme de sanatate", "Papagalul meu e bolnav" si mi s-au parut foarte educative si bine-venite. Te asigur ca daca am scris, am scris sa ajut, pt ca am trecut de mult de varsta la care ne place sa ne bagam singuri in seama daca nu ne baga altii. Am o iderntitate foarte bine conturata si nu simt nevoia sa ies in fata pt ca nu am de ce. Regret aceasta situatie si aleg sa ma retrag eu decat sa intru in discutii fara rost. O seara buna! :malex: