11,251

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

savinalex, te stresezi prea tare:) stai linistit. urmareste-o cateva zile si vezi cum se comporta. dar nu cred ca are nimic smile

11,252

aia galbena e femela la mine si ala gri masculul .akm depinde...la mine cel gri canta si eea se screme

Nimfa Bisous
-------------------------
Cateva poze cu motatii mei care nu mai sunt pe aici sad http://savinalex.sunphoto.ro/Nimfele_mele_scumpe

11,253

daca e asa tanar pe cat spui, s`ar putea sa nu cante... incep sa cante mai tarziu.... pozele nu sunt prea clare, dar daca rosul din obraji e mai pal e fetita, daca e mai evident e fetita. dar nu ar strica sa-si dea parerea cei mai experimentati de pe forum.

11,254 (edited by Latifa 10-02-2012 20:50)

stiu ...ma panichez nu vreau sa pateasca nimk rau...si pe frigul asta daca se intampla ceva nu le pot duce la veterinar....asa ca va intreb pe voi smile

Cateva "semne"...femela are coada cu forme pe ea.,masculul are obrajii mai aprinsi,masculul canta ,akm la mine e cam invers...ea are obrajiipai accentuati si el are coada pistruiata dar ....el canta si se "urca" pe ea o calareste smile

Nimfa Bisous
Cateva poze cu motatii mei care nu mai sunt pe aici sad http://savinalex.sunphoto.ro/Nimfele_mele_scumpe

11,255

smile) nu mai am rabdare sa imi zik cineva ceva smile) am impresia k are motzul km mare ...si coada ...si nu vreau sa zic k are mai mult d 6 luni ... sa imi sp si mie cnv care se pricepe mai bn big_smile

11,256

pai ti-am spus mai sus...doar asa iti poi da seama....daca nu du-o la un veterinar  doar prin interventie chirurgicala se poate determina sexul exact...sau adu-i o femela sa vezi daca se urca pe ea smile

Adaugat: 10-02-2012 18:59

uita-te la pozele de la pagina 527 sa vezi cum o ard ai mei smile (in josul paginii)

Nimfa Bisous

11,257

dar a avut dreptate cel de la care am cumparat-o k are intre 2 luni jum si 3 luni jum

11,258

Deci am tacut pana acum insa deja e telenovela aici.Si ce anume interventie chirurgicala exista pentru determinarea sexului unei nimfe????Apoi ..de unde l-ai cumparat probabil ca ai cerut ceva si vanzatorul ti-a data exact ce-ti doresti si ti-a spus exact ce doresti sa auzi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

11,259

savinalex, treaba cu coada, din cate stiu, e buna doar la speciile grey smile

11,260 (edited by Latifa 10-02-2012 20:51)

ma eu am citit un articol undeva ...ele au organele genitale ascunse.corect? deci nu operatie cum crezi tu cu taieturi..

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … ollandicus

Nimfa Bisous

11,261 (edited by suana 10-02-2012 19:09)

Ma,eu nu prea cred nimic si nu prea stiu nimic,dar astept lamuriri.Sunt interesante,zau.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

11,262 (edited by Latifa 10-02-2012 20:52)

mie vanzatorul mi-a spus ca cea galbena e masculul si cea grie e femela insa nu e asa...nu au de unde sti exact nici ei

asa mi s-au parut si mie cand am citit articolul ala...nu am scos nik de la mine pur si simplu am citit si eu undeva...daca gasesc linkul vi-l dau sa vedeti

Nimfa Bisous

11,263

eu doar am spus ....Nimfa de akolo este fata sau baiat si el a sp k este un baiat la 2 luni jum ...si cand am plecat a sp k sigur 100% este baiat si nu are mai multe de 4 luni k ia adus nimfe de 2 luni si de 3 luni .... eu aqm sper doar sa ne distram impreuna smile poate o sa pun poze :* msk ptr rasp:)

11,264 (edited by Latifa 10-02-2012 20:52)

asta e linkul nu e operatie chirurgicala scuze e  metoda chirurgicala (endoscopica) am uitat scrie chiar pe siteul asta la linkul care l-am dat mai sus

nu conteaza daca e femela sau mascul conteaza sa fie sanatos si sa aiba pofta de joaca smile

Nimfa Bisous

11,265

La varsta asa frageda e greu de determinat sexul mai ales la cei lutino.Dar cu timpul se va manifesta intr-un fel sau altul ,va tipa sau va canta.

11,266 (edited by Latifa 10-02-2012 20:53)

vanzatorul mie mia spus ca au 3 luni dar ei deja canta si se calaresc sa nu vb urat :d

adik doar el canta

Nimfa Bisous

11,267

savinalex wrote:

nu conteaza daca e femela sau mascul conteaza sa fie sanatos si sa aiba pofta de joaca smile

ai dreptate ...asta vreau si eu dar am inteles k femelele nu prea canat si nu sunt asa jucause ... din cauza asta imi faceam griji ...eu vr sa fie plin de viatza sa cante ...poate sa si vb dak reusesc ... aqm ramane de vazut ...sper doar sa fie qm a sp vanzatorul ....sa aibe maxim 3 luni jum ....eu vroiam sa iau la maxim 2 luni dar aqm sunt ft multumit cu ce am big_smile

11,268 (edited by suana 10-02-2012 19:21)

Si crezi ca e o gluma chestia asta?In primul rand sunt prea tineri pentru a se reproduce.De la atata,,calarit'' femela se poate epuiza si poate muri.Mai ales daca o sa si depuna oua.Si poate reusesti sa scrii un mesaj mai lung ,nu unul dupa altul.E deranjant.Latifa va avea ceva de lucru.E un topic nu chat.

11,269

si ce pot sa le fac cum pot sa ii despart?

Nimfa Bisous

11,270

savinalex, scrii foarte multe mesaje aiurea unul dupa altul! Am stat sa-ti editez 14 mesaje! Inceteaza, te rog!

De asemenea, va rog sa nu mai scrieti cu prescurtari tip messenger, acesta este un forum, nu un chat!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

11,271

savinalex wrote:

Iar a facut apos uite

incearca sa pui in colivie hartie de scris. aia nu absoarbe apa si nu face ditamai pata. asa iti poti da seama daca e mult lichid sau nu. si mai ales daca partea solida e separata de cea lichida (asa cum e normal), sau amestecata ceea ce denota ca e diaree.

sper sa descifrati ce am scris char daca nu e cu chiu-și-capa big_smile

11,272 (edited by Latifa 11-02-2012 11:16)

Cine ma ajuta si pe mn cu rasp la cele 4 intrebari,va rog frumos.(am o Nimfa lutino, are in jur de 3 luni eu o am de mai putin de 24 h ) :k:  :k:
1.Dupa cat timp ma sfatuitzi sa las pe tweety sa zboare prin camera?
2.La cat timp ii cad penele?
3.Pana la urma nisipul este bun sau nu?
4.E ceva grav daca are foarte putin puf sub motz?
5.Are voie paine?
6.Crede.ti ca este mult mai confortabil sa ii pun talaj si sa ii scot grilajul ala de protecte?(stiu k va trebui sa ii fac curat mai des...dar...zic si eu sa se simta confortabil, pakt k am luat cusca mik sad (oricum o sa ii cumpar alta cat mai curand)
Ce baiat*(sper) destept am i-am pus mancarik in recipiente(recipientele sunt acoperite...si are un spatiu pe unde sa bage capul) si i-am pus si jos intr.o farfuriutza si dupa 3-4-h de cand l-am adus acasa l.am vazut cum a iignorat farfuriutza de jos si mancat din recipient :X sper k o sa ma intz bn q el smile

11,273

Salut uncens0red,

1. Eu mi-am lasat motatii dupa o zi, dar indicar ar fi sa-l lasi sa se acomodeze in noul loc, si sa-i dai drumul macar dupa o saptamana.
2. Nu stiu daca este o perioada exaca, ai mei au naparlit cam prin iulie.
3. Parerile sunt impartite. Aici pe forum am vazut ca lumea nu recomanda. Mie in toate petshop-urile(unde lucrau si absolventi de medicina veterinara) mi s-a recomandat sa le pun si nisip. EI isi iau de acolo cat e nevoie, in plus acum la petshop se gaseste si nisip imbogatit cu minerale.
4.De ce sa fie grav? mai ales daca este pui, are tot timpul sa-i creasca.
5. La fel, parerile sunt impartite. Eu le-am dat si nu au patit nimic. Insa la mine prefera sa roada painea dupa ce s-a usca.
6. Nu le pune talaj, ci hartie. E mai indicat. Si o poti schimba mai usor.

11,274

Multumesc Aleku :*

11,275

Avem 3 oute.... :ou:  daca totul merge bine, cam in jur de 8 Martie ar trebui sa avem si puiuti tongue