Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce spuneti este fata?
==>Misu<==
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce spuneti este fata?
Fetita Misu, fetita....
Multumesc savinalex , nici eu nu aveam dubii de lucrul acesta pana a inceput sa fluiere ! dar asta se intampla foarte rar
da arata ca a mea...e fetita
Ce spuneti este fata?
Eu cred ca e fata, tinand cont de faptul ca portocaliul din obraz e pal si nu intens ca la baieti. Dar sa mai auzim si alte pareri de la parinti de ninfe.
defapt a mea nu are nimik pe coada dar tot fetita e
si a mea canta..dar cand canta parca i ies plamanii..parca se screme pe buda...dar canta
Exact asa face si a mea se chinuie sa termine ce incepe ! deci trebuie sa cumpar un baietel ! Cunoaste cineva crescator in ploiesti ? Sau este cineva in ploiesti care sa aiba un baietel de 1 an ?
nu e nisi un magazin pe acolo? nush eu din suceava i-am luat dintr-un complex de magazine(carefour,altex etc)printre ele era si mag asta cu animale
inca ceva...i s-a dus varful la ciuc adik s-a jupit putin ...dc oare
la mascul
Am magazine de animale , deestule chiar ! dar prefer sa iau de la cineva care se ocupa cu asa ceva ! Cei de la magazin se ocupa doar cu vandutu ,mai putin cu grija pentru animale !
Am magazine de animale , deestule chiar ! dar prefer sa iau de la cineva care se ocupa cu asa ceva ! Cei de la magazin se ocupa doar cu vandutu ,mai putin cu grija pentru animale !
Stiu ca este un crescator in Ploiesti, membru Latifa si el, dar nu stiu daca are nimfe. Il cheama Nicolae. Cauta la topicul pt vanzari, daca nu, il gasesti sigur la Micul Alexander.
imi raspunde si mie cineva despre ciocul la papagal?
imi raspunde si mie cineva despre ciocul la papagal?
Si l-a frecat de ceva cu siguranta. Nu e nimic care sa te ingrijoreze. E bine sa le dai niste vitamine Multivitaminico de la Padovan. Se face o cura de 5 zile pe luna. Os de sepia au in colivie?
da au os de sepie si mananca incontinuu din el...un os le ajunge cam 2 saptmani,o sapt jumate.pai cum sa iti zic ...el cand canta da cu ciocul rrepede de ceva...daca stii cum se sterg gainele pe cioc dupa ce mananca ...asa face si el numai ca foarte repede...unde il apuca cantatul acolo da cu ciocul...loveste repede in pereti usi cuib,cusca,gratii la cusca,pat une il apuca cantatul.nu stiu daca intelegi cum face
))) parca e ciocanitoare
)) asa incearca lucruri... si se mai da cu ciocul pentru a se curata
, pentru a se scarpina ....
exact
le-am laut nist vitamine pt pene dar le aleg din mancare ... nu le pot da vitamine..app le-am pus zeama de orez...ea adik aia cu gainatul mai apos a baut vreo 8 ciocuri dar asa unu dupa altu iar el a luat 2 si a plecat
pai lasa-i ca ei nu beu multa apa doar cand si cat simt nevoia
le-am luat azi 2 jucarii...doamne ce se mai joaca cu ele .huu sa vi-l arat si pe mascul oleak
Adaugat: 10-02-2012 18:19
Iar s-a umflat in pene...stati s pun o poza ....fui ce ochi rosii are de la blit sunt asa nu va speriati ca nu e zombi
Iar s-a umflat in pene...stati s pun o poza ....fui ce ochi rosii are de la blit sunt asa nu va speriati ca nu e zombi
In general cand dorm asa stau. Ti se pare ca in ultimul timp doarme prea mult, adica mai mult decat de obicei?
uitati poza care nu arata asa inspaimantator
a doua poza e modificata in Gimp are lucire la ochi nu va speriati :)pur si simplu i-am colorat ochii
doarme, asa sta relaxata si se odihneste.
da de cand incidentul ala cu ata de ieri e doarme mai mult ca de obicei...akm sia mai revenit dar ieri toata ziua a dormit .ii mai canta masculul la ureche si se trezea dar in rest :nani: akm e mai vioaie...nu mai doarme ...se joaca cu un bat
probabil mai e obosita de ieri ca s-a agitat putin pana iam taiat ata
probabil mai e obosita de ieri ca s-a agitat putin pana iam taiat ata
da, cu siguranta s-a stresat din sperietura pe care a tras-o cand s-a prins in ata.
Iar a facut apos uite
Salut ...mi-am luat si eu o Nimfa si este att de frumoasa :X ...eu mi-am dorit sa fie alb, baiat si pana in maxim 3 luni ( domnul de akolo a sp k este baiat 100% si are maxim 3 luni jum si k o sa se faca putin mai galbe )... si acum am ajuns cu el acasa ...deocamdata il las in pace sa se obisnuiasca in noua lui casa ...dar este att de dragutz ...dar am o dilema ...si aceea ca imi este sa nu fie fata ma putetzi ajuta cu parerea voastra ... pun cateva poze sa va datzi seama :* va multumesc !
pai uite ...eu am o nimfa care arata exact ca a ta si e fetita chiar daca arata ca un baiat...deci daca cant asa frupos...daca scoate un tril deosebit e baiat...daca se screme cand canta si mai mult tipa asa e fata
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus