10,951

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Salut,cam de vreo saptamana baiatul ii smulge motul la fata,cate un fir cate unu de a ajuns saraca sa nu mai aiba mot aproape deloc.le smulge de la radacina aproape de o aud cand tipa,in rest se joaca,mananca impreuna...nu se bat.Asa fac ei de obicei ? smile

10,952 (edited by Misu85 25-10-2011 18:08)

Avem casuta noua smile,si cea mai mica o cheama Daisy

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

10,953

Misu.In colivie ai 2 baieti. :hihi:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

10,954

Omg! intru in panica..imi trebuie o fetita nu baietel..esti singura ca este baietel?,bun atunci ramane valabila disponibil un puiut de vanzare.

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

10,955

Buna.
Am si eu de o luna un nimfut care dupa spusele vanzatorului nu are mai mult de 8 luni si este baiat.
Am citit pe net tot ce am gasit despre sabilirea sexului si varstei dar, inca nu m-am lamurit nici dupa pozele de pe net si nici din cauza ca Frederic nu canta, doar chiuie cand vrea sa ajunga la mancare sau cand se sperie.
Am atasat poze, poate puteti sa ma dumiriti si pe mine.
Multumesc anticipat.

10,956

monicutzsa wrote:

Buna.
Am si eu de o luna un nimfut care dupa spusele vanzatorului nu are mai mult de 8 luni si este baiat.
Am citit pe net tot ce am gasit despre sabilirea sexului si varstei dar, inca nu m-am lamurit nici dupa pozele de pe net si nici din cauza ca Frederic nu canta, doar chiuie cand vrea sa ajunga la mancare sau cand se sperie.
Am atasat poze, poate puteti sa ma dumiriti si pe mine.
Multumesc anticipat.

Buna, un crescator mi-a spus ca la aceasta varietate de culoare, majoritatea sunt fete, acum nu stiu cat de cinstit a fost cand a facut aceasta afirmatie. Fetele de obicei nu canta, sunt doar f putine exceptii care reusesc sa compuna un tril smile

Adaugat: 27-10-2011 13:53

gabykid70 wrote:

buna seara.
Acestia sunt motatii mei dragi si obraznici.

ce frumosi sunt sa-ti traiasca, imi vine sa-i pap!!! big_smile

10,957

Ba papagalita mea are momente in care chiar canta,mai rare dar sunt...poate am 2 baieti atunci smile

10,958

costid30 wrote:

Ba papagalita mea are momente in care chiar canta,mai rare dar sunt...poate am 2 baieti atunci smile

Sincer si eu sunt in aceeasi dilema pt ca nu te poti baza nici pe colorit. Papagalul meu saracu, are si alte orientari, e foarte indragostit de servetel, e asa haios, numai langa el sta, ii face curte, ii canta.

10,959

Cat timp ai doar unul nu prea mai conteaza daca e baiat sau fata dar cand ai 2 speri sa fie pereche big_smile

10,960

costid30 wrote:

Cat timp ai doar unul nu prea mai conteaza daca e baiat sau fata dar cand ai 2 speri sa fie pereche big_smile

Am 2 smile

10,961

silviu wrote:
eufrosinela wrote:
costid30 wrote:

Sincer si eu sunt in aceeasi dilema pt ca nu te poti baza nici pe colorit. Papagalul meu saracu, are si alte orientari, e foarte indragostit de servetel, e asa haios, numai langa el sta, ii face curte, ii canta.

Daca ii canta, s-ar putea sa fie mascul ! :k:

Multumesc Silviu! Eu sunt sigura ca nimfa lutino e baiat, la cealalta nimfa am indoieli, dar nu cred ca vor lega o prietenie, tinand cont ca e foarte atasat de servetel. smile)

10,962

Baiatul canta mai tot timpul si se agita pe langa fata intr un continu dute-vino(atunci knd au chef de joaca+k au si momente de tandrete:D dar din cate am inteles asta n-ar insemna prea mult...oare ?),pe cand la ea nu observ acest comportament doar ca din cand in cand mai canta si ea.Banuiesc ca nu poti fi sigur 100% de sexul lor decat in momentul in care fac oua/pui.

10,963

nimfa185, noi am ajuns cu bine, ne-am impretenit cu familia si ne place sa stam pe colivia vecinilor, totusi noi credem ca este fetita... Am vrut sa-i fac o surpriza unui prieten cu aceasta nimfa si mi-a facut el una nedorind s-o accepte, acum a ramas la noi. smile

10,964

Are de unde alege acum baietzelul tau big_smile

10,965 (edited by Misu85 30-10-2011 12:16)

Ma bucur ca este bine, pun pariu ca 99% ca este baietel. smile

Edit:E acum vreau sa ma ajutati si pe mine un pic sa imi gasesc o fetita pentru silver cel whiteface-ul,daca stiti pe cineva sau crescatorie de nimfa eu unul nu vreau sa iau din magazin din nici un fel.

==>Misu<==

10,966

In Europa (Voluntari) este un targ de pasari pe weekend unde vei intalni si crescatori de nimfe. Dezavantajul este ca pasarile sunt foarte foarte salbatice...

10,967

Targ de pasari mai este si in rahova,in piata, poti incerca duminica daca esti din Buc.

10,968 (edited by Misu85 31-10-2011 23:10)

Nu doresc din piata,targ sau petshop,chiar nu stiu ce sa mai fac sunt disperat sa nu gasesc o fetita pt el,mie mila de el fara fetita.

==>Misu<==

10,969

Poti incerca la persoana de la care i-am cumparat io pe ai mei...i-am cumparat de la el de acasa si la acea vremea avea vreo 20 de nimfe +alte specii deci cred ca este crescator am postat un link cu anuntul si numarul sau de telefon tot pe acest thread vreo 10 pagini in urma sau ceva de genu'.

10,970

Am gasit la cineva azi maine ma duc dupa ea big_smile

Adaugat: 01-11-2011 12:32

Sunt cel mai norocos am inca o fetita Whiteface de 8 luni maine am sa va arat poze cu ea

==>Misu<==

10,971

Felicitari smile o super pereche,succes pe viitor la pui tot Whiteface  :heart:

- Bianca

10,972

Asteptam Misu pozele sa vedem frumusetile.  :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,973

Este o mutatie pearl cu whiteface dar e frumoasa foc.

Adaugat: 02-11-2011 22:35

Va prezint pe Silverina

==>Misu<==

10,974

nimfa185 ai idee ce sex este puiul care ti-a mai ramas ,as dori sa il iau eu dar as vrea sa ii gasesc si companie in acelasi timp ! si poate ma ajuta cineva de aici dupa forum sa ii gasesc si companie !

:nimfa: Ema

10,975

Misu ce frumoasa este silverina  :heart: . Si eu am avut mutatia pearl dar nu a fost si whiteface, din pacate mi-a zburat sad. Se intelege bine cu Silver?

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine: