Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Iubitul lui mama.
El este cel mai cuminte si serios din toate nimfele pe care le-am avut. :pup:
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Iubitul lui mama.
El este cel mai cuminte si serios din toate nimfele pe care le-am avut. :pup:
Daca tot vine vorba de whiteface... +gasca
Sunt tare frumusei. :iubareti:
Adaugat: 09-10-2011 13:51
Se pare ca aici nu mai scrie nimeni. Unde sunt nimfulinele? Au plecat toate comversatiile la alexei
Ne mandrim si noi cu prichindeii nostri.Nu reusim sa descarcam pozele. Sper sa rezolv problema curand si sa-i vedeti.
nimful meu face zacusca...
sunt in camera toti si-i pazesc sa nu-mi vie in bucatarie ca e si geamul larg deschis..+ ca am si oalele pe foc.. :wis:
La noi s-a marit familia:)) .... a venit si Bubutzu
:k: o familie frumoasa si motata :bravo:
Salutari! Mi se pare o vesnicie de cand nu am mai intrat pe forum. Intre timp, boaba a invatat sa roada cabluri si a primit o surioara: un bichon havanez pe nume Rasta . Mai jos, poze cu peripetiile lor si filmuletze
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2426375506873
ai un ajutor de nadejde la pictat..filmuletul nu se deschide din pacate..
Da, e o artista adevarata. O sa incarc filmuletzele pe youtube, sper sa mearga asa
Frumosi..
ai mei stau si meditaza sint o splendoare dar sint cam ne lamurit de ei cred ca am doi baieti
salutare fratilor..revin dupa ceva timp in care am lipsit de pe site cu progresele companionului meu in ultimile luni.asadar l am cumparat prin martie de a un crescator care zicea ca are 5 luni .cam salbaticutz el la inceput dar usor usor s a dat pe brazda...asa are deschisa portita si iese si intra cand vrea singur si cu asta cred ca a prins incredere in mine.sta la pupat dragu de el:D L AM INVATAT SA STEA PE deget ce i drept mai rar ...dar sta.: .l am lasat la cineva care a avea un caine cat am fost plecat in concediu 3 sapt si mi a invatat sa latre
.in rest veselie mare toata ziulica.o sa revin cu un filmuletz si cateva poze in curand. :grey: :grey: :grey: cam atat deocamdata cu motzatul meu .ms o seara minunata va doresc si numa bine la motzatii vostrii
O intrebare...Mai tine cineva nimfele in balcon la vremea asta?Peste noapte temperatura scade pe la +4 grade C,si voiam sa stiu daca e cat de cat Ok sau trebuie sa ii bag in casa? Va multumesc
Mie mi-a spus tipul de la are l-am cumparat(crescator) ca ar rezista si la 0 grade daca sunt obisnuiti...acum nu stiu ce inseamna "obisnuiti"
Buna, eu sunt Riky, puiut de la Misu ( nimfa185 ) si am intrat sa va salut si sa-i spun lui mami si lui tati ca sunt bine, imi place sa ma plimb, sa fiu iubit si sa servesc la bar :blb: . :heart: :heart: :heart:
Ce frumos s-a facut, ai vazut ca este bland si sta pe umar pe deget la mine nu prea am avut ocazia daca au iesit parintii la plimbare au iesit dupa ei,in rest vad ca este bine,sa te bucuri de el si sa ai grija de el ca altfel o rezolvam noi...(glumesc).
P.S deci eu mai am un disponibil un puiut,deci care vrea sa vina la mine ,eu am o problema cu silver(whiteface-ul)am de luat o colivie si o fetita pt el sa aiba perechea lui,daca este dispus/a sa ma ajute si pe mine raman dator cu un suc.
SETRIS..bun venit noului membru..care este un dragut acolo pe degetul tau... :nimfa:
SETRIS..bun venit noului membru..care este un dragut acolo pe degetul tau... :nimfa:
Dana, multam fain...dar nu este degetul meu :rusine: . Riky apartine unor prieteni foarte buni, stau la casa si au spatiu berechet...eu am deja 3 perusei si nu imi pot permite sa mai iau alte pasari...desi imi plac la nebunie si imi doresc , deocamdata nu este momentul. :heart: :heart: :heart: ...in cazul lui Riky eu sunt doar "asistenta tehnica",ca sa zic asa . :k:
e bine si asa..ai mei se tin de sotii..stau pe monitor si rod cablul de la camera..trebuie sa stau mai mereu cu ochii pe ei sa nu ma trezesc cu cine stie ce surprize...[de crini nici nu mai spun]... :furios:
Setris si Misu, ma bucur sa vad ca puiutul este bine si ca toata lumea este multumita.Felicitari pritenilor tai Setris , pt achizitie. :bravo:
Ce frumos s-a facut, ai vazut ca este bland si sta pe umar pe deget
la mine nu prea am avut ocazia daca au iesit parintii la plimbare au iesit dupa ei,in rest vad ca este bine,sa te bucuri de el si sa ai grija de el ca altfel o rezolvam noi...(glumesc).
P.S deci eu mai am un disponibil un puiut,deci care vrea sa vina la mine,eu am o problema cu silver(whiteface-ul)am de luat o colivie si o fetita pt el sa aiba perechea lui,daca este dispus/a sa ma ajute si pe mine raman dator cu un suc.
Nimfa185,puiutul pe care il mai ai e fetita?
buna seara.
Acestia sunt motatii mei dragi si obraznici.
nimfa185 wrote:Ce frumos s-a facut, ai vazut ca este bland si sta pe umar pe deget
la mine nu prea am avut ocazia daca au iesit parintii la plimbare au iesit dupa ei,in rest vad ca este bine,sa te bucuri de el si sa ai grija de el ca altfel o rezolvam noi...(glumesc).
P.S deci eu mai am un disponibil un puiut,deci care vrea sa vina la mine,eu am o problema cu silver(whiteface-ul)am de luat o colivie si o fetita pt el sa aiba perechea lui,daca este dispus/a sa ma ajute si pe mine raman dator cu un suc.
Da,cred ca da dar il pastrez pt silver ca vad ca se inteleg si silver o curteaza.
octy wrote:nimfa185 wrote:Ce frumos s-a facut, ai vazut ca este bland si sta pe umar pe deget
Da,cred ca da dar il pastrez pt silver ca vad ca se inteleg si silver o curteaza.
Of!
Dar,nu e nimic daca mai astepti urmatoarea serie.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus