Foarte frumos ,Suana!!
M-am laudat eu acum o luna ca facem progrese,ei,acum continuam:
Ieri Pacolino al meu mi s-a pus in cap:eu stateam pe canapea ,pe burta,uitandu-ma la masuta lui Paco unde era si el,iar eu am inceput sa-i strig numele ca sa-i atrag atentia,si a functionat,a venit curios la mine,a dat tarcoale prin locul ala,sa vada daca e sigur,s-a suit pe colivie,iar dupa a sarit pe canapea,s-a holbat la mine cam un minut si dupa a venit incet-incet spre capul meu,si a sarit,dar din nefericire cred ca s-a speriat de coada mea de cal si a zburat,si asa a stat doar 2 secunde,dar macar a prins curaj :ok:
Si al doilea progres: a luat pranzul cu tatal meu.S-a suit pe castronul cu ciorba,a mancat si el de acolo,ii ciugulea din paine,si strangea frimiturelele si i le punea in in ciorba 
A,si a vrut sa se puna si pe umarul tatalui meu dar cam la 2 cm de umar s-a razgandit brusc si a luat-o in sus,trecandu-i tatalu meu prin par,si speriandu-l in acelasi timp 
Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume Blanche,o nimfa pe nume :heart: Paco :heart: ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !