10,876

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Dana, totusi cum ai facut a 2-a poza? Ai facut scheme ca spiderman ? Te-ai catarat pe ceva ca sa ajungi aproape de tavan incat sa ii poti fotografia pe papagalii tai?  smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

10,877 (edited by dana1 03-09-2011 11:54)

ma cocot pe masuta de la televizor sau pe birou si dau si eu cu capul de tavan..[asa cum fac si cand ii prind sa-i dau sa manance].. smile vrei o poza cu mine cocotata??

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,878

Dana ai grija sa nu cazi in timp ce le faci poza motatilor .Uite asa iti aluneca piciorul sau se slabeste un picior de la masuta si aluneci si te accidentezi.  :wow:

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

10,879

adica tu crezi ca nu am si cazut..eram cu TIMI IN BRATE SI AM DAT SA PUN PICIORUL PE SCAUN DAR AM NIMERIT PE LANGA..m-am lovit la picior ..i-am dat drumu din instinct la papagal..apoi m-am urcat iar dupa ei..e un sport pe care il fac zilnic.. smile

10,880

Interesanta si simpatica specia de papagali  nimfa smile
cu timpu poate achizitionez si eu una. (crescatorul de la care am luat perusii are o nimfa gata dresata si cere 1 milion pe ea , eu zic ca sar merita de vreme ce nici nu musca, acuma depinde si de noroc daca nu o sa o ia altcineva pana ma gandesc eu , defapt peste 1-2 ani probabil ca o sa ne mutam de la bloc la casa si de acea asi astepta pana atunic  : big_smile )
Ce credeti 1 milion pe o nimfa dresata e prea mult sau nu ? (doar asa ca sa stiu daca cumva o sa o mai apuc)

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

10,881

la mine in oras e 90 RON o nimfa in petshop[cu siguranta nu e blanda]..asta ca o idee..oricum sunt o specie interesanta..mai ales cand fac o  moaca de nevinovati si mirati pe deasupra dupa ce fac cate o trasnaie..

10,882

Si la mine 50 tongue

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

10,883

Stie cineva cam cat costa o cusca pentru o singura nimfa la petshop?Cusca pe care o are pako e putin cam mica si vreau sa ii cumpar alta

10,884

vezi la EXOTICA.[pe langa statuie..vizavi de modarom apoi la vechiul hermes ca mai este un magazin ..si ai pe alese].depinde si cat de mare o vrei.. cam100 RON

10,885

salut am si eu o problema am o nimfa (baiat) de cateva zile se comporat ciudat ziua "calareste leaganul" intelegeti ce zic, si seara il apuca cantatu dar duap ce i pun un cearsaf peste colive se potoleste cam 30 de min dupa incepe sa sa se auda de parac ar suspina....ma ajutati si pe mine sa dezlag misterul ce ar avea? ms anticipat

10,886

syrianu wrote:

salut am si eu o problema am o nimfa (baiat) de cateva zile se comporat ciudat ziua "calareste leaganul" intelegeti ce zic, si seara il apuca cantatu dar duap ce i pun un cearsaf peste colive se potoleste cam 30 de min dupa incepe sa sa se auda de parac ar suspina....ma ajutati si pe mine sa dezlag misterul ce ar avea? ms anticipat

Pai dupa alea 30 de minute de tipat ale lui oboseste,si face cum facem si noi dupa ce obosim foarte mult,isi "trage sufletul",intelegi?:)
Eu cred ca asta este "misterul"

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

10,887

vrea o domnisoara..  :iubareti:

10,888

Wow,vrea o domnisoara?
Se pare ca eu am spus prostii,ma scuzati :rusine:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

10,889

poate e si varianta ta valabila.. :pup:   nu-i exclus.. :ironic:

10,890

Salut, sunt nou si nu prea stiu cum sa incep, deci ieri cand ma indreptam spre locul de munca am zarit in iarba o nimfa, am incercat sa o prind dar a zburat si sa oprit in mijlocul strazi, au trecut peste ea 3 masini fara sa pateasca nimic, fiind ametita de curentul masinilor banuiesc am reusit sa o prind, am duso acasa si am puso intro colivie mica, nu am momentan alta pana marti cand iau salaru, iam pus mancare, apa, oglinda cu clopotel, dar nu face nimic sta si doarme toata ziua nu mananca nu bea apa daca vreau sa o ating ma musca si scoate niste sunete ciudate este foarte agresiva, as dori niste sfaturi, nu stiu daca este mascul sau femela, are capul galben, 2 bujori rosi asa stersi mai mult portocali, iar pieptul si coada un galbui asa sters.

10,891

Pasarea este acum foarte speriata si probabil si xtenuata, cine stie de cand zboara si e nemancata... Ar fi bine cateva zile sa o lasi in pace, sa ii pui apa si mancare si in rest odihna. Poate ne pui si niste poze...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

10,892

Asa am sa fac shadow, ms frumos de sfaturi, am sai fac si niste poze, mai astept sfaturi si de la alte persoane daca mai sunt doritori.

10,893

Am inteles ca unii crescatori le pun femelelor in apa ceva pentru a le steriliza , aveti idee ce ?! Se poate ?! Sau este doar un zvon .. ?

10,894

De ce ar vrea un crescator sa si sterilizeze femelele in primul rand ?n-am auzit de asa ceva.

10,895

Pai .. pentru simplilul fapt sa ii mearga afacerea bine si sa nu poata altii sa-si dezvolte si ei una ?!

Ar elimina categoric concurenta .. !

:perus:

10,896

Felicitari ! :iubareti:

10,897

Uitati si niste poze...asi dori va rog sa imi spuneti daca este fata sau baiat.

10,898

Mi se pare a fi fata ! Fa-i si tu o poza mai de aproape daca se poate.. !

10,899

Nu stiu cat are deoarece am gasito afara, si poze de aproape nu pot sai fac pentru ca nu pot sa o ating e foarte sperioasa, inceoaca rau, toata ziua numa sta nu se da pe leagan cu oglinda nu se joaca, mananca si doarme.

10,900

Am o nelamurire...din ce am citit pe site-uri masculii sunt mai galagiosi decat femelele.Dar ai mei,cea care se presupune ca ar fi fata face mare galagie in special dimineata,fluiera si ciripeste f tare iar baiatul doar continua ce incepe ea..mereu o completeaza ca sa zic asa...dar el nu face niciodata galagie mare.Acum in ultima perioada am observat ca fata canta f frumos in unele momente...melodios, dar nu zgomotos.Acum nu mai sunt sigur daca sunt fata si baiat si care-i unu si care-i altu'.Cand ii prind sa i bag in colivie baiatul ciupeste f tare pana aproape de sange pe cand fata nu ciupeste absolut deloc.daca mai e cineva care are o pereche de nimfe sau care este sigur de sexul acesteia as aprecia daca ma poate ajuta sa desluiesc "misterul"  big_smile