10,826

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Ce frumooosi sunt  :heart:  :heart:  :grey:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

10,827

salutare tuturor am lasat un anunt pt cei interesati la vanzari am o pereche de nimfe femela e din feb si masculul din martie  pe mascul l am cumparat acum 2 luni,amandoi sunt f blanzi stau pe deget pe umar manaca din mana  ii dau pt ca momentan nu le mai pot oferi timpul necesar lor  va multumesc  pretul este negociabil  ca tot e criza big_smile

10,828

costid30 wrote:

Apropo ella, pana la urma de unde ai cumparat nimfa ? de la acel crescator pe care ti l-am recomandat sau din alta parte ?pentru ca as vrea sa l cumpar pe urmatorul din acelasi loc poate nimeresc unu la fel de bland big_smile

da costid30,de la el am luat si nimfa si perusa.si dupa cum am mai spus sunt foarte multumita de amandoua sunt ofarte blande si cuminti.nu am ce sa i reprosez crescatorului.

si,referitor la ce a zis eufrosonela,stiu sigur ca sunt puiandre amandoua fiindca am crescut incojurata de papagali si nimfe si le cunosc destul de bine...am vrut foarte mult sa iau un puiut de la crescatorii de aici dar din pacate mary era prea departe de mine si avea doar baietei asa ca am apelat la acest crescator de care mi a spus costid30.
costid30 daca ai ocazia sa iei un puiut iti recomand si eu sa iei de la cei care sunt  abonati la acest site.mergi la sigur cu ei.daca nu,poti apela la cel pe care mi l ai recomandat.
bafta tuturor!
maine voi pune si eu poze cu puiutii mei si poate si un filmulet cu elli.va pupic! :pup:  :pup:  :pup:

10,829

mihai-ella, puii mei sunt dati toti 3. Nimfa 185 se poate sa aiba.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

10,830

am si eu problema cu nimfutza mea, de la o vreme, sunt ciudate fecalele lui, adica sunt cu tot cu mancare, ceva legat de digestie poate, el e ok cum obs, adica e vioi nu pare amarat , ce sa fac sa merg cumva dieta sau sa merg la veterinar?

10,831

ramurelele de salcie ajuta la digestie dar vezi sa nu fie ceva de sfera veterinarului..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,832 (edited by gaby354 15-08-2011 08:20)

Nu il mai am pe Kiki.I l-am dat la un prieten care sta langa mine si ma duc in fiecare si sa-l vad.Acolo are o fetita.  :heart:   :hihi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

10,833

kyco si pyco... poate cineva sa-mi spuna care e fetita si care e baiat? pe kyco l-am gasit si in prima zi a incercat sa o calce pe pycolina ... de ciripit nu l-am auzit decat foarte putin, il am cam de o saptamana.  :iubareti:

10,834

ce frumosi sunt!!  :pup:

10,835

ce frumosi . dupa obrajori, mie imi par amandoi baietei smile

10,836

multumesc  :pup:  sper sa-mi dau si eu seama intr-o zi daca sunt fetite, baietei sau pereche  :hihi:

10,837 (edited by deyseby 17-08-2011 16:08)

pattyto wrote:

multumesc  :pup:  sper sa-mi dau si eu seama intr-o zi daca sunt fetite, baietei sau pereche  :hihi:

Cei lutino sunt mai greu de depistat. Le vezi comportamentul si iti dai seama care si cum este. Vreau sa te intreb ce varsta au si de cat timp il ai pe fiecare. Sfatul meu este sa le scoti oglinzile. Le capteaza atentia si nu se baga in seama reciproc prea mult. Batele din colivie ar fi foarte bine daca le schimbi cu altele din lemn.  :k:

- Mary-

10,838

Gata,am mai luat inca o nimfa si am pereche acum big_smile o sa pun pozele cand o sa fac rost de un aparat foto smile

10,839 (edited by pattyto 19-08-2011 13:04)

Mary, pe pyco il am cam de pe 4 iunie si are 5 luni, e foarte bland si iubitor, kyco nu stiu ce varsta are pentru ca il am cam de 3 saptamani, a fost gasit afara, probabil scapase de la cineva si doua zile a stat pe langa bloc pentru ca il auzea pe pyco al meu cum tipa. E salbaticut desi afara tot venea pe umarul unui baietel care il alunga si papagalu iar se intorcea la el .. pana cand cumnata mea s-a hotarat sa il aduca sus. Desi nu sta pe mana si fuge de oameni am observat ca nu musca deloc, strange foarte putin cu ciocul de parca ar vrea sa te tachineze nici de cum sa te muste. Pyco ciripeste in foarte multe feluri dar nu stie inca triluri sau sa fluiere iar pe noul venit nu l-am auzit decat foarte putin de vreo 2-3 ori, scoate un ciripit mai ciudatel dar placut, inca nu are curaj sa comunice  :hihi:
o sa caut bete de lemn, am fost prin carrefour dar nu am gasit  neutral  o sa ma uit duminica in piata de animale

... cat despre comportament .. in prima zi noul venit a incercat sa-l (sa-o) calce pe pyco  big_smile apoi am vazut ca el pleaca capul si se duce incet spre pyco si seara vrea sa stea langa el, sa doarma si sa fie giugiulit si scarpinat si iubit dar pyco il sasaie mereu si se face ca-l ciupeste. Tot pyco e foarte teritorial cand il vede pe kyco ca se joaca cu ceva sau ca mananca la o anumita hranitoare hop si pyco pe langa el sa-i ia locul si il lasa sa pape sau sa se joace acolo numai dupa ce se plictiseste el ...

10,840

la una din nimfe am vazut acum ca i`au cazut penele de pe ceafa cum ar veni..are creasta dar in spate nu mai are pene si ii cad si de pe ea.
naparleste sau are ceva?
e singura care are asa nu am mai patit pana acum si arata urat ca nimfele acelea de la pet shop care par neingrijite si bolnave
masculul nu are nimic doar femela ce v`am spus.
ce tartament imi recomandati?
sa o inchid separat?
sa o dau cu asolicin pe "chelie" ?
astept un raspuns multumesc

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

10,841

sub creasta si ale mele au chelie  :hihi: se vede doar cand au motzu ridicat

10,842

Am si eu o problema cu nimfa mea sad de ceva timp cred k o mananca pielea pentru ca se scarpina destul de mult si isi face rani pe una din aripi, i-au cazut si penele in locurile respective. Mi s-a spus ca poate avea probleme cu digestia si ca s-ar rezolva dak ii dau nisip dar sunt foarte ingrijorata. Ati intalnit asa ceva pana acum?

10,843

Nu inteleg ce lagatura are digestia si nisipul cu scarpinatul si ranile. Ce tampenii pot spune unii.Posibil sa aiba paraziti si are nevoie de o deparazitare si un tratament. Nu am avut probleme de genul asta pana acum dar intra si citeste la paraziti pe site. Uite ceva ce te poate ajuta . Este un sfat de pe Latifa.2. Dupa ce ati dezinfectat colivia si accesoriile, inainte sa introduceti pasarea din nou in colivie, este necasara si deparazitarea pasarii. In acest scop, aveti nevoie de pulbere de diatomit (pamânţel) care se poate gasi la florariile si magazinele care vand pamant de flori. Diatomitul este o roca naturala non-toxica, care este bine cunoscuta pentru proprietaile sale antiparazitare. Scuturati aceasta pulbere deasupra pasarii, de la gat in jos pe toata lungimea corpului, in asa fel incat pulberea sa poata patrunde in pene. Este necesar sa repetati aceasta actiune la fiecare cateva zile pentru o perioada de 3 saptamani, pentru a va asigura ca ati distrus toti paduchii si larvele lor.

Prevenire

- Mary-

10,844

Motzatzii mei ....si bonus Pink.  :heart:

http://img825.imageshack.us/img825/5305/dscn0029d.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,845

parca stiu ca trebuie sa stea toti cuminti pentru poze  :k:  sunt niste scumpi.. :pup:

10,846

Portret de "familie" intre motati  smile  Pink iese in evidenta chiar daca este micut  smile

-Lory-   :heart: *Nu exista psihiatru mai bun pe lume decat un catelus care te linge pe fata.*
:floare: *Cainele este singura fiinta dupa pamant care te va iubi mai mult decat te iubesti tu insuti.*

10,847

Da. Toate motucurile sunt la sedinta foto.  :pup:

- Mary-

10,848

O mini sedinta foto:

Paco :heart:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

10,849

ne rasfatam la martisor..vedem emisiuni noi de pe televizor..

10,850

buna,fetelor!! am probleme multiple cu ninfa mea....are 4 luni si de cand am adus-o nu i s-a dezvoltat prea mult penajul....ink manank cu seringa,ce e drept acu f putin....se tot scarpina cu ciocul pe gusa,pe picioare .inainte incepea sa raspunda la cateva comenzi,venea in zbor cand o chemai,vad ca are pe picioruse si pe gusa niste coji ca matreata...e ffff slab,nu mananca si nu scoate mai nici un sunet...dar cel mai mult ma deranjeaza ca mai toata ziua doarme..TOATE ASTEA SE INTAMPLA DE VREO 3  SAPTAMANI....vad ca nu isi suporta inelul de la piciorus...se  tot scarpina si pare ca i DESCUAMEAZA PIELEA DE PE PICIORUSE....CE I-AS PUTEA INTRODUCE IN ALIMENTATIE ...ARE SEMINTE USCATE DAR MAI CA NU SE ATINGE DE ELE...ARE SI NISIP...IAR PENAJUL NICI NU MAI SPUN...PARE O CIOARA PLOUATA IN PERMANENTA sad  INAINTE II PLACEA SA ZBOARE, ACUM UNDE O PUI ACOLO STA -.... VA ROG AJUTATI-MA