10,801

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

ma bucur pentru tine..si tu sa te bucuri de minunatiile aduse acasa ..si de celelalte existente deja.. :ok:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,802

am fost la un petshop unde vanzatori sunt niste medici veterinari. le`am cumparat motatilor niste seminte vitaminizate de la Kiri-kiri de alea pentru perusi, dar arata si nimfe pe cutie si niste picaturi de la JBL Papageno special pentru pene care se administreaza 5 pc/20ml timp de 2-3 luni. Vanzatoarea mi le-a recomandat si a zis ca sunt foarte bune. Acum sa vedem. Si a mai zis ca e posibil sa`si fi smuls penele de dorul meu :-s :">

10,803

Felicitari pentru noile achizitii big_smile.In caz ca trece prea mult timp fara ca nimfa sa manance incearca sa o dirijezi tu spre mancare,la mn a functionat smile

10,804

Mihai- ella, ma bucur sa vad ca ti-ai gasit o nimfa pe placul tau. Te rog sa pui numele tau la semnatura si orasul de unde esti la avatar. E mai usor de comunicat. Sa te bucuri de motata si asteptam poze cu nimfa.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

10,805

Revenim cu poze noi

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

10,806

:merci:

johnny90 wrote:

ce parare avetzi despre  :nimfa: papi al meu?:X

e tare dragut, sa-ti traiasca seamana cu tutu al meu smile

Adaugat: 08-08-2011 16:44

costid30, cum se numeste varietatea de culoare  nimfei tale?

10,807

Stiu ca exista mai multe varietati dar sincer nu stiu diferentele dintre ele  :rusine:  :rusine:  si nici n-am reusit sa gasesc pe net o descriere la fiecare in parte...este galbuie si cu putin gri pe aripi big_smile...cinnamon probabil ??? tongue

10,808

scrii.. mutatii ale papagalului nimfa..eu am gasit vreo 17 poze  are LATIFA ARTICOL SI-TI APARE..

10,809

Eu cred ca este o mutatie ADMPied (Pied, Harlequin) "Portiuni din penajul gri sunt inlocuite cu penaj galben. Ochii sunt inchisi la culoare.", am vazut ca exista un rasp dsp aceasta mutatie si la pag 61 a forumului.

10,810

gaby poti sam spui cam ce este fetita sau baietel

10,811 (edited by gaby354 09-08-2011 18:47)

Nu prea ma pricep sincer doamna Mary o sa iti spuna mai bine. Dar din poze eu zic ca e baietel!

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

10,812

am si eu o nimfa de 4-5 luni, si inca n-am reusit sa o dresez e ff incapatanata  :furios:  i-am dat drumu din colivie uneori trb sa-l bag eu, altadata intra de unul singur, nu i-am dat o perioada drumu si cand a iesit nu mai vroia sa intre in colivie:| , a stat in camera aproapre 1 zi cand l-am bagat eu era mort de foame si oboseala, eu ii dau de mancare, ii schimb apa si alte chesti, dar cand ma apropri de el, cred ca se simte amenintat si incepe sa sasaie si vreau sa muste:-w,,, voi cum ati reusit sa-l imblanziti sa-l mangaiati si alte chesti niste sfaturi pls!!! :grey:  :angel:  :angel:

10,813

pe intuneric e mai docil.. tongue   asa fac eu .sta la mangaiat motul..sta pe deget. nu ma musca...mai ma sasaie..ma sasai si eu[sa nu creada ca eu nu pot.. :wis: ]..de intrat in colivie singur nu am reusit nici eu dar macar mai sta la prins..si cand il prind il pup  :pup:

10,814

johnny90 wrote:

am si eu o nimfa de 4-5 luni, si inca n-am reusit sa o dresez e ff incapatanata  :furios:  i-am dat drumu din colivie uneori trb sa-l bag eu, altadata intra de unul singur, nu i-am dat o perioada drumu si cand a iesit nu mai vroia sa intre in colivie:| , a stat in camera aproapre 1 zi cand l-am bagat eu era mort de foame si oboseala, eu ii dau de mancare, ii schimb apa si alte chesti, dar cand ma apropri de el, cred ca se simte amenintat si incepe sa sasaie si vreau sa muste:-w,,, voi cum ati reusit sa-l imblanziti sa-l mangaiati si alte chesti niste sfaturi pls!!! :grey:  :angel:  :angel:

si eu am un papagal tot ca al tau care era la fel de salbatic si poate ma credeti sadica, dar eu ca sa-l imblanzesc i-am taiat aripile si il tineam f mult timp pe langa mine, pana cand s-a obisnuit cu mine, acum suntem prieteni smile

10,815

poate s-a pune baiatul sa taie aripile..ca nu alea se taie ci varful penelor cele mari[3-4]  ca apoi nenoroceste pasarea. :cry:   desi nu e o metoda prea recomandata.. :nani:

10,816

dana1 wrote:

poate s-a pune baiatul sa taie aripile..ca nu alea se taie ci varful penelor cele mari[3-4]  ca apoi nenoroceste pasarea. :cry:   desi nu e o metoda prea recomandata.. :nani:

da scuze m-am exprimat eu gresit smile)) nu am avut de gand sa-l pun sa faca o supa din aripi de papagal smile)

10,817

Fiindca la mine in oras nu am gasit,rog pe cei din alte orase daca ma pot ajuta cu achizitionarea unui os de sepie mare (16cm).Plata o efectuez in avans.Multumesc  big_smile

Adaugat: 11-08-2011 17:33

Se poate observa din prima poza de ce am nevoie de os de sepie de 16 cm plus cateva poze cu fetele meel

10,818

buna ziua si va multumesc tuturor ptr. urari...fetele mele s au acomodat foarte repede si mi canta toata ziua.perusa a mancat din prima seara, motata a inceput mai greu dar akm nu mai am treaba cu ele.perusii ii tin in bucatarie si fiindca sunt 2 nu prea au nevoie de companie,in scimb pe elli am invatat o numai afara,ca am vazut ca este blanda(ca si cealalta,de altfel)si akm nu vrea deloc sa stea singura.sta numai pe langa mine si sotul meu.ba chiar din a doua seara am tinut o pe deget si am pupat o pe cioc.e o rasfatata dar murim amandoi dupa ea.le  am facut poze la toti 3 dar fiindca am fost la munca nu am avut timp sa le scot dar in weekend,va promit,ca am sa pun poze cu ei.ok?
tongue  tongue  tongue

10,819

Foarte frumos,esti norocoasa daca sta pe deget si nu se sperie etc etc.Nimfa mea nu sta sa pun mana pe ea si nici nu vine la mn si ma indoiesc ca se va putea imblanzi pana la punctul in care sa pot pune mana pe ea .Probabil a fost crescuta de mica de om si de aceea e asa blanda banuiesc.In viitorul apropiat am sa pun si niste poze cu nimfa mea  poate reusim sa i stabilim sexul cu certitudine deaorece as vrea sa mai iau una pt a face o pereche smile

10,820

costid30 wrote:

Foarte frumos,esti norocoasa daca sta pe deget si nu se sperie etc etc.Nimfa mea nu sta sa pun mana pe ea si nici nu vine la mn si ma indoiesc ca se va putea imblanzi pana la punctul in care sa pot pune mana pe ea .Probabil a fost crescuta de mica de om si de aceea e asa blanda banuiesc.In viitorul apropiat am sa pun si niste poze cu nimfa mea  poate reusim sa i stabilim sexul cu certitudine deaorece as vrea sa mai iau una pt a face o pereche smile

ai fi avut noroc mai mult daca ai fi luat un puiut de pe grup....

10,821

Crescatorul mi-a spus ca inca se poate imblanzi,ramane de vazut smile

Adaugat: 11-08-2011 20:18

Apropo ella, pana la urma de unde ai cumparat nimfa ? de la acel crescator pe care ti l-am recomandat sau din alta parte ?pentru ca as vrea sa l cumpar pe urmatorul din acelasi loc poate nimeresc unu la fel de bland big_smile

10,822

costid30 wrote:

Apropo ella, pana la urma de unde ai cumparat nimfa ? de la acel crescator pe care ti l-am recomandat sau din alta parte ?pentru ca as vrea sa l cumpar pe urmatorul din acelasi loc poate nimeresc unu la fel de bland big_smile

Mai bine cumpara un puiut de pe forum, parerea mea, sa nu crezi ca am vreun interes, ti-o zic cu draga inima, am o prietena care si-a cumparat tot asa o nimfa de la un crescator si i-a dat o nimfa f batrana si cand s-a apropiat de ea era sa ramana cu degetul prietenei mele in cioc.

10,823

Cel care l am acum nu e batran stiu sigur dupa motz,se vede ca nu e complet dezvoltat tongue dar nu prea e bland smile.Momentan nimeni nu vinde pui pe forum din cate vad.I-am dat un pm utilizatorului nimfa185,ultimul cu un anunt de acest gen dar inca nu mi-a raspuns sad

10,824

costid30 wrote:

Cel care l am acum nu e batran stiu sigur dupa motz,se vede ca nu e complet dezvoltat tongue dar nu prea e bland smile.Momentan nimeni nu vinde pui pe forum din cate vad.I-am dat un pm utilizatorului nimfa185,ultimul cu un anunt de acest gen dar inca nu mi-a raspuns sad

mai asteapta, nu te grabi, un pui se ataseaza mult mai rpd de tine, primul papagal mi l-a dat vecinul meu de pui si crede-ma ca nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma imprietenesc cu un papagal, unde ma duc vine dupa mine, parca e un catel, si ii place tare mult sa stea in capul meu, cateodata ma purica asa in cap, iar cand cineva vine acasa il simte de la lift si incepe sa cante.

10,825

Sa va arat cat de mari sau facut si frumosi

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==