10,776

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

poate ai patit ca mine cu TIMI..neavand programul obisnuit de iesit afara si-a ros penele de la ambele aripi[am scris pe aici]..mama le dadea drumu afara??ii creste inapoi si eu am luat vitamine pentru pene si apa speciala..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

10,777

de care vitamine ai luat ? si ce apa ?  i`am zis mamei sa`i mai lase afara, dar chiar nu stiu daca i`a lasat :-??

10,778

apa vitaminizata .am cerut vitamine pentru pene si mi-a dat un plic mic  pe care l-am pus in 2 ture in boabele lui..

10,779

eu am multivitaminico de la padovan si niste seminte vitaminizate pentru pene de la vitakrat dar nu se ating de semintele astea ... sunt niste seminte rotunde, marisoare si maronii inchis ... neutral

10,780

ale mele aratau ca meiul dar mai deschise la culoare..vad ca le-a mancat..

10,781

pai eu de alea am gasit doar pentru perusi. alea le mananca si ale mele ... dar asta intrebam, daca sunt bune si pentru penajul nimfelor smile

10,782

eu asa i-am dat ..nu stiu ce rau ar putea sa-i faca..vezi cine mai raspunde ce zice..

10,783

Salut tuturor nu stiu dak postez bine aici dar as dorii sa cumpar si eu un puiut de nimfa,de preferat o fetita.am deja un perus scump si cuminte dar imi doresc tare mult si o nimfa....sunt innebunita dupa aceste pasari dragalase insa m am ferit mereu sa cumpar de la petshopuri deoarece vanzatorii spun,deobicei,tot ce vrei sa auzi k sa scape cat mai repede de "marfa".nu am vrut sa risc sa iau o pasare bolnava,salbatica sau batrana,de aceea apelez la mandrii crescatori de pe acest site.dak ma poate ajuta cineva va rog trimite ti mi raspuns.va multumesc anticipat.

10,784

scrie si in ce oras locuiesti..poate ai noroc..

10,785

Eu as avea cum 3 baietei de nimfa. Ceva mai salbaticuti. Nu sunt crescuti la mana. Numai ca nu mai pot asigura transportul.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

10,786

asa ca TIMI al meu ..il pupacesc pe mot de-o sa ramana fara el..si-mi face o cantare matinala in loc de ceas desteptator.. :ok:  imi vine sa-l mananc atunci cand apleaca capul la peruse sa-l scarpine.. :ok:

10,787

sunt din bucuresti

dyseby cred ca am vazut poze cu puiutii tai sunt foarte scumpi sa fie sanatosi atat ei cat si parintii lor as fi foarte fericita sa am unul de la tine dar din pacate esti prea departe de mine si nu am cum sa ajung la tn imi pare foarte rau sincer si multumesc pentru oferta sper sa gasesti cate un camin iubitor si calduros pentru motati.

10,788

Buna ella,io mi-am luat o fetitza, pui de nimfa acum o saptamana aproape,desi as fi vrut un baiat dar nu a avut la momentul respectiv.Daca esti interesata,este un crescator care vinde nimfe atat pui cat si adulti,cel putin asa sustine.Totusi can m-am dus la el nimfa mea era de scoasa la inaintare si n-am reusit sa le vad si pe celelalte spunandu-mi ca acesta este singurul pui.Din ce am inteles urmeaza sa mai vanda o serie de pui in viitorul apropriat.
Acetsa este linkul: http://bucharestcity.olx.ro/crescator-vand-papagali-iid-178436559  . Ai aici numarul de telefon.Io am fost la el acsa si pare ok are mai multe tipuri de pasari si pare un om dedicat din cate am vazut.Poti incerca smile

10,789

buna..am un nou venit in familie... azi am fost plecata si cand m-am intors in colivie langa pycolina era o alta nimfa .. am ramas  :wow:  initial am crezut k era o oglinda mare pusa acolo ... mi-a spus cumnata mea ca l-a vazut afara pe Kyco ( cum l-am botezat pe musafir) si s-a speriat crezand ca e pycolina asa k l-a adus in casa. e foarte bland nu sta la prins dar sta la mangaiat dupa capusor si nu musca, e in stare foarte buna a papat si a baut apa. De cateva zile cred ca e liber ca il auzeam din casa si "vorbea" pycolina cu el .. am crezut ca se aude de pe la un vecin care are si el nimfa. Poate cineva sa-mi spuna cam ce varsta are? e mai mare decat pycolina sigur si cred ca e baiat ca e mai roshu in obrajori si a calcat-o pe pycolina ...si pycolina ii canta non stop dar baietelu sta timid deoparte

10,790

multumesc costy am sa vorbesc chiar akm cu persoana respectiva si...cine stie poate maine imi voi lua si eu un motat...nimfa ta,din cate vad este frumoasa si ingrijita ceea ce imi spune ca cel de la care ai luat o a avut grija de ea...dak voi constata ca este om serios sigur am sa mi iau si eu una...sotul meu deabia asteapta.de cand am postat aici ma intreaba mereu daca am gasit pe cineva este mai nerabdator decat mine  big_smile  tongue
oricum astept in continuare si alte sugestii just in case  wink

10,791

bafta,tine-ne la curent tongue

10,792

am vorbit cu respectivul akm 2 ore urmeaza sa merg maine cu sotul pe la el sa vad ce nimfe are si dak sunt bine intretinute pasarile poate ii iau si ofetita perusului meu sa nu mai fie asa singur ca prea vorbeste mereu cu oglinjoara lui smile
va zic maine ce am facut ...akm astept sa iasa pizza din cuptor sa iau doua 3 guri si la somn...nici nu cred ca o sa dormim de nerabdare  noapte buna tuturor  :nb:  :nb:

10,793

ce parare avetzi despre  :nimfa: papi al meu?:X

10,794

seamana cu cavalerul meu.. :ok:

10,795

seamana cu Zuzu a mea .. mie imi pare a fi fetita tongue

10,796

aleku wrote:

seamana cu Zuzu a mea .. mie imi pare a fi fetita tongue

mi-a spus ca e baiat :-?

10,797

nah .. mie asa imi pare, si seamana leit cu Zuzu.... acum nah ... mai pot fi si exceptii smile

10,798

buna seara tuturor tin sa va anunt k de astazi s au alaturat familiei mele 2 fetite  superbe
o minunata perusa galbena si cea mai scumpa nimfulita din lume.sunt cea mai fericita!!
inca de cand si a vazut noua gagica cocolino al meu ii tot da tarcoale si ii tot canta,fetita in schimb este foarte tacuta si cuminte.elly,nimfa,este si ea cuminte,putin cam curioasa,si mai se alinta din cand in cand.mor dupa ea ca face ca un puisor de gaina cand se culcuseste sub mama lui.
sunt foarte multumita de ele,sunt cuminti si nu sunt sperioase,nu se feresc de noi si sunt foarte atente cand le vorbim.
nu am ce sa i reprosez persoanei de la care le am luat,sunt curate,hranite bine si nu par sa le fi lipsit nimic din alimentatie.
acum astept sa se mai acomodeze si sa inceapa sa manance si sa bea apa...ce sa va mai spun?sunt foarte fericita  :heart:  :heart:

10,799 (edited by george89 07-08-2011 19:37)

mihai_ella, dorim poze cu noile achizitii daca se poate    :elefant:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

10,800

deocamdata nu le am facut dar cum ii pozez le si postez promit! :angel:  :angel: