Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Al meu Pico a inceput sa imite putin cioara am ramas
dimineata la 5.30 cand a inceput sa cante si sa observ printre trilurile noi un nou sunet
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Al meu Pico a inceput sa imite putin cioara am ramas
dimineata la 5.30 cand a inceput sa cante si sa observ printre trilurile noi un nou sunet
banuiesc..le aude pe afara..al tau e mai matinal dupa cum se pare vad ca pe TIMI il apuca gelozia
ciupeste puiul ..DIA e a lui :furios:
da, le aude pe afara. dar nu ar putea sa bage si el la cap cum canta pasarelele, cum canta turturelele. Exact cioara si`a gasit sa o imite )
poate caraitul ei e mai accesibil..si s-a gandit ca-ti place si tie :wis:
Rau nu suna ) combinat cu trilurile lui dar ..
)) ciudat
Aleku poti sa le dai biscuiti, dar sa fie simplii si fara crema, sa nu contina in compozitia biscuitelui ciocolata sau alte chestii, ci sa fie facut biscuitul cu ingrediente simple si naturale
ok. multumesc
Va pup pe toti ! :pup:
Nici nu stiu cu ce sa incep ... Saptamana trecuta am avut 2 incidente ... Vineri , unul din puii mici , cel grey cu galben a cazut de pe usa de la balcon . Nu a fost prima data , dar acum nu se mai ridicase . Acum este bine , poate sta in picioare sprijinit in coada si merge ce merge si iar sta pe codita ... Ally nu a mai vrut sa il hraneasca si a trebuit sa incerc eu sa il fac sa manance la lingurita . Asta este un incident ... Al doilea este ca puiul mic grey a plecat de langa noi sambata seara si este acum cu Printisorul :angel: ... Nu avea nimic :cry: ... Zbura si inca il hranea Ally si Sonny ! Si nici nu am fost acasa cand s-a intamplat ... eram la munca ! V-am spus eu de el ... credeam ca este mai puturos sau ca ii era frica si mergea mai mult "pe vine" ... In ziua aceea imi spusese la telefon sotul ca cel mic se plimba mai mult pe jos ... Daca stiam ... Am ajuns acasa seara si el deja il ingropase in gradina , aproape de Printisor ...
Bianca , am sa pun si poze , dar cred ca maine sau poimaine ... In weekend-ul asta sunt libera !
Al meu Pico a inceput sa imite putin cioara
am ramas
Asa si Paco,nu stiu de unde a invatat sa imite curca pt. ca nu avem curci
Cateva poze cu Paco facute acum jum. de ora
Scuzati pt. neclaritatea pozelor,nu sunt facute cu aparatul foto...
LAURA..IMI PARE RAU..TE ATASEZI DE MICUTI .. :cry: soarta nu e asa cum o astepti :cry: TIMI o imita pe DIA..dar cu o volum maxim.. :music: unde se baga PACO in penultima poza??
LAURA..IMI PARE RAU..TE ATASEZI DE MICUTI .. :cry: soarta nu e asa cum o astepti :cry: TIMI o imita pe DIA..dar cu o volum maxim.. :music: unde se baga PACO in penultima poza??
Pai e un fel de castronas in care ii pun semintele desfacute si cred ca mai sunt si unele nedesfacute si se tot baga sa manance si l-am pozat.
Alta poza in care puteti sa vedeti unde se baga el :hihi:
o sa-i ramana motul acolo..
Vai D-na Laura ce rau imi pare Acum e un ingeras :angel:
:nani:
o sa-i ramana motul acolo..
![]()
Da!
In poza aia l-am prins cand aproape era afara din castronas :hihi:
O data a si cazut acolo de i se vedea doar o mica parte din coada
salut ma ajutati si pe mine am si eu un papagal nimfa (baiat) nul am de mult timp dar de fiecare dat cand ma apropi de colivie face ca o pisca adica suiera imi puteti spune din ce cauza ms anticipat
te atentioneaza ca -i invadezi teritoriul .. nu e obisnuit cu tine..si al meu face asa cateodata..
Poze noi
Laura, i-mi pare rau.
Misu, e canicula si la voi?
Normal ca da,murim de caldura
Laura,imi pare rau de micutz.Se mai intampla si lucruri pe care nu le dorim,din pacate.
La ce canicula e ,cred ca toti ne-am arunca in apa,sa ne racorim.....
cavalerul meu a intrat matinal la dus..vad ca incepe sa-i placa.. :bravo:
Stiu ca viata nu este dreapta ! ... Incercam sa ii facem fata !
Ce minunatii ai acolo , Misu ! :pup:
Dana , cine nu vrea acum sa faca un dus ? :hihi:
Ce caldura infernala este aici ! Mai ca iti vine sa intri din 5 in 5 minute la dus !
Am reusit sa le fac poze ! Acum sa vedem care este fata si care baiat ...
Sper sa fie amandoi baieti
Sunt frumosi foooc :heart:
Multumesc, si inca ceva.....ghici?...puisorii
sa-ti traiasca MISU..LAURA..a plouat si a batut vant..in unele locuri din SUCEAVA.a batut gheata.. :cry:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus