10,001

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

flyaway70, ti-au mai ramas puiuti sau i-ai dat pe toti?

10,002

Octy .... daca il lasi prin camera mult timp nu e mica,daca il lasi putin timp afara atunci e mica smile

- Bianca

10,003

Aaa,pai nu stiu unde am citit ca prima oara sa ii lasam in cusca cateva zile sa se acomodeze cu ea si sa se obijnuiasca si dupa aceea sa ii dam drumul

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.
Nu te vom uita niciodata Johny :cry: !

10,004

normal,nu vorbeam acuma smile vorbeam in general

- Bianca

10,005

octy, mie mi se pare mica. dupa cum arata, pare ca aia acre o am eu de transport. cat a costat colivia ? daca e de aia la 30 lei sigur e de aia mica, si`i trebuie alta mare smile

10,006

octy, cum ti-ai dat seama ca motatul e baiat?

10,007

:floare: Octy e foarte frumos Paco! Sa-ti traiasca! Si mie mi se pare colivia foarte mica!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

10,008 (edited by flyaway70 19-04-2011 17:08)

Frumos motat Paco ! :pup: Si mie mi se pare cam mica colivia ...
Mary am sa vopsesc ouale lui Ally si o sa le pun pe masa !!! smile  smile Sa vad ce face ...

Am si eu o problema ! Astept si eu un raspuns de la tine , Mary ... Pun si eu poze cu copii mei si poate imi spui tu ce sex au ... pls  :pls:  :pup:
Eu banuiesc dar nu sunt sigura ! Vreau o confirmare ...

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

10,009

alkeu,a costat 70 de lei,dar nu este mica,oricum,acum este de capul lui prin casa,liber,se duce unde vrea,de transport clar nu este.

eufrosinela,mi-a spus acea doamna si se vede in obraji,petele sunt portocaliu aprins,si canta  wink  :nimfa:

Este bine daca ii dau VITA MIX +  ? Este cu ou,miere si fructe.Sau ce-mi recomandati ca ar fi cea mai buna mancarica pt. ei?Am auzit ca se pun in apa vitamine,asa e ?
Ce fructe pot sa ii mai dau?Mulumesc  :merci:

Animalutele mele: un Porcusor de Guineea pe nume :heart: Willy :heart: , 1 iepuras pe nume  Blanche,o nimfa pe nume  :heart: Paco :heart:  ,6 pisici,si 5 caini.

10,010

:floare: Casa nimfelor mele arata cam asa,si ce mi s-a aratat la shop ca ar trebui sa aiba 2 nimfe e exagerat de mare!

:heart: Copiii mei:  Alexa si Paco Marele Alex, :nimfa: 2 Nimfe Pusi si Kiki , :iepure:  2 iepurasi Maxi si Mitzi, o veverita siberiana cu dungi Del, :caine: Tori mini yorkshire terrier :floare: 2 :hamster: :hamster: hamsterici Lilo si Stitch

10,011

woow,iunia...bine acolo e altceva decat aici...aici vanzatorii spun ca una de pentru nici macar 1 perus e buna pentru o pereche de nimfe...

e super colivia nimfelor tale smile

offtopic,am si eu o rugaminte la tine smile ai putea la topicul de iepurasi sa pui o poza cu cusca lor smile te rog mult,mersi  :pup:

- Bianca

10,012

Ma puteti ajuta?Am vazut ca nimfului meu ii tremura burta,de ce face asa?In casa nu este frig dar vad ca a inceput sa tremure  :cry: .Asa fac ei sau are ceva?

10,013

chiar aveti o cusca mare!au acolo loc nimfutele tale,tot din Austria este cusca? :pup:  :heart:

-Ioana-

10,014

Octy,asta este printre cele mai bune,are toate semintele necesare(vezi poza) si vitamine din astea ii dau(vezi poza).Scrie pe cutie cum trebuie sa i le dai,atentie sa nu depasesti 6 zile consecutive.Poti sa ii dai patrunjel,paine integrala,morcov,mar,para(astea le mananca a mea)ele au o gama mai mare de unde poti incerca sa ii dai.

10,015

Ok,multumesc mult! :merci: O sa caut acea mancarica si acele vitamine  wink

10,016

:floare: Octy eu nu ma pricep asa bine dar poate saracutul e si el asa ca nu e obisnuit inca,l-ai lasat liber a zburat si poate a obosit poate e speriat!
Ioana 99 nu .asta am luat-o de acasa din cluj dar e mi-au dat-o la pret dublu fata de ce e aici,poate e da aur si n-am verificat big_smile
Biancadumi scriu la iepuri!

10,017

Pai statea pe laptop,de cam un sfert de ora si a inceput sa tremure,dar acum vad ca a trecut  wink

10,018

iunia_iunia, este impresionanta colivia, casa motatului meu pe langa colivie o reprezinta intregul apartament , cred ca l-am invatat f prost caci in ultimul timp considera colivia o inchisoare, devine asa agitat si galagios cand este in ea.

10,019

Daca zboara prin casa atunci normal ca e inchisoare colivia,tu esti libera si el nu big_smile Din pacate nimfele mele cand le-am lasat libere s-au batut de toti peretii si acum mi-e cam frica sa le las!

10,020

stai linistita,asa e la "primul zbor".ai mei se loveau de pereti si dupa cadeau dar nu pateau nimic.Poti sa-i lasi linistita,nu se intampla nimic, bineinteles lasa mutina mizerie.Prima saptamana e mai grea dar dupa se obisnuiesc ei.Mult succes cu ei! :pup:

-Ioana-

10,021 (edited by biancapoli 19-04-2011 20:04)

flyaway70 wrote:

Frumos motat Paco ! :pup: Si mie mi se pare cam mica colivia ...
Mary am sa vopsesc ouale lui Ally si o sa le pun pe masa !!! smile  smile Sa vad ce face ...

Am si eu o problema ! Astept si eu un raspuns de la tine , Mary ... Pun si eu poze cu copii mei si poate imi spui tu ce sex au ... pls  :pls:  :pup:
Eu banuiesc dar nu sunt sigura ! Vreau o confirmare ...

pot sa raspund eu ?
primul ar fi baiat(daca nu de nimfa din a doua foza caci nu prea se vede bine din codita) a doua femela ,la fel ca a treia si ultima banuies ca e nimfa din a doua poza.

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

10,022

iunia foarte frumoasa colivia.Mie niciodata nu mi se pare foarte mare.Cu cat e mai spatioasa casutza,cu atat mai bine.
octy,bun venit pentru Paco.sa te bucuri de el.Ai primit sfaturi bune in legatura cu mancarea,vitaminele....Padovan este un brand foarte buna.Insa colivia sa zicem ca e acceptabila in cazul in care cum spui tu,o sa-l lasi sa zboare si sa -si consume energia.Dar ,daca poti,scoate imediat betele si balansoarul ala din plastic.Incearca sa-i confectionezi bete si balansoar din lemn.E cel mai indicat pentru binele lor.In rest,ai timp sa inveti de toate aici.Dupa ce zboara sau se obosesc e posibil sa-si infoaie putin penele si sa le tremure burtica.N-a fost obisnuit sa zboare si pana se obisnuieste....

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

10,023

Stapanul nostru smile
Am trecut pe dieta de primavara: salata proaspata, frunze de salcie si crengute inflorite de corcodus. II place verde, nu s-a impacat prea bine cu morcovul, oul si marul.
Comportamentul e la fel de dificil. Ne iubeste cand si cat vrea el. Zboara toata ziua, dar nu face galagie. E ca un copil cuminte si putin capos. Daca are spatiul lui, e cel mai fericit.

- - - -
Pasarile canta dupa fiecare furtuna; de ce nu ar avea si oamenii puterea eliberatoare sa se bucure de putinul soare care le ramane?
Poze aici: http://andrita.sunphoto.ro

10,024

eu nu pot sa nu ma laud ... am mai facut o treaba ... am gasit prin casa o oglinda mai veche mare... si am puso pe perete in spatele coliviei smile)

10,025

Multumesc! :pup:
Pai pana maine o sa-i tin betele pana gasesc crengute ca sa nu stea pe jos   sad
Eu i-am luat "acoperisiul"sa se duca unde vrea  tongue