Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
si ne`am catarat.... o scarita facuta tot de mien din paie de suc, sfoiara pe verticala, nailon de pescuit pe orizontala si nasturi. ) dar tot mai mult ii place pe cercuri
)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
si ne`am catarat.... o scarita facuta tot de mien din paie de suc, sfoiara pe verticala, nailon de pescuit pe orizontala si nasturi. ) dar tot mai mult ii place pe cercuri
)
Face alpinism.... :hihi: Se vede ca e ok,cel putin in ultimele poze nu mai e infoiat.Acuma ca are atata treaba ,nu mai are timp de cucait si nu se plictiseste.Bravo,ingenioasa idee.... :bravo:
mersi. da cred ca il trasese curentul l`am mutat din dreptul usii in celalalt colt de camera... acum nici in colivie nu mai sta doar sus. ) am inceput sa`i dau si vitaminele Multiitaminico de la Padovan care vad ca bea apa, chiar daca mie mi se pare ca are un miros oribil si el nici nu se stramba. sper sa se vada diferenta in cateva zile. dar a devenit mai tacut. nu mai tipa dimineata, nici ziua. nici nu canta. doar caraie cand ma apropii de el .. dar se suie pe deget, sta pe umar. dar daca vreau sa`l mangai sau ma apropii de el ncepe sa caraie. nici nu ciupeste. defapt chiar daca ar vrea nu are muscatura puternica, nici nu simti cand ciupeste serios.
))
frumosi si toti puiutii de ep aici.
Misu sa-ti traiasca "ghemotoacele" ! :pup:
Ramona chiar imi era dor de motatii tai ! :heart: :hug: Poate o prinzi si pe Silverina in vreo poza ... odata ! :hihi:
Aleku esti tare indemanatic ! Se vede ca il iubiti mult pe motat daca ii faceti toate poftele ! :pup: :hug:
Ieri cand am venit acasa de la munca am vazut ca puiul grey schioapata ! Nu l-a vazut nimeni ce a fcaut ... poate s-a lovit de ceva ... L-am luat si am verificat , dar nu se observa nimic ! Nu are sange si nici macar o zgarietura ... Vad ca nici acum nu sta pe el ... Il pune jos , dar nu sta mult pe el ... si pe bat sta mai mult intr-o parte . Cred ca il doare de nu il pune jos ! Ce sa ii fac ???
Ajung sa cred ca nu exista tura de pui in care sa nu pateasca un puisor ceva !
Poze noi in camera lor
care mai de care..motati si frumosi..ba sportivi,ba flamanzi..de la mari la mici..sunt toti minunati... :pup: :pup:
nimfa185, ce papica le dai acolo ? al meu iar nu vrea sa se atinga de out, cred ca atunci cand a fost molesit a fost ca a mancat out prea cu pofta, simplu ... si ma gandesc ca de asta nu vrea sa se mai atinga de el :-?? rontaie numai seminte, de frucate si legume nici nu se atinge. banana, portocala, mar, ananas, mango, morcov, patrunjel radacina... nimic....
Pai ou fiert si mancarea lor normala. mai le dau si morcov ras cu pesmet,mananca de rupte pamantul ca au puisorii si trebuie sa ii hraneasca
eu daca le amestec ou cu amestec de seminte de ala ce mananca el ... alege doar semintel;e care`i plac si atat .. ramane oul cu pleava si semintele care nu le mananca))
ma gandesc sa`i fac batoane dupa reteta aia de era pe forum ep aici, dar n`am miere deocamdata si e greu pe vremea asta cu mierea:)) poate asa o manca toate semintele... daca ii va place batonul ))
Misu sa-ti traiasca "ghemotoacele" ! :pup:
Ramona chiar imi era dor de motatii tai ! :heart: :hug: Poate o prinzi si pe Silverina in vreo poza ... odata ! :hihi:
Aleku esti tare indemanatic ! Se vede ca il iubiti mult pe motat daca ii faceti toate poftele ! :pup: :hug:Ieri cand am venit acasa de la munca am vazut ca puiul grey schioapata ! Nu l-a vazut nimeni ce a fcaut ... poate s-a lovit de ceva ... L-am luat si am verificat , dar nu se observa nimic !
Nu are sange si nici macar o zgarietura ... Vad ca nici acum nu sta pe el ... Il pune jos , dar nu sta mult pe el ... si pe bat sta mai mult intr-o parte . Cred ca il doare de nu il pune jos ! Ce sa ii fac ???
Ajung sa cred ca nu exista tura de pui in care sa nu pateasca un puisor ceva !![]()
exact asa arata puiu meu...are 6 saptamani.
al tau?
Al meu are 4 saptamani si 6 zile ! E mai mic ca al tau ! :heart:
Buna la toti,felicitari pentru puiuti,am o nelamurire,anu trecut,a intrat pentru prima oara in calduri,a depus 6 oute,anul acesta a intrat iar in calduri de la inceputul anului dar nu a mai facut oua,a avut necesarul de minerale,calciu,vitamine.De cateva zile vad ca nu mai intra in calduri.E posibil ca un an sa imi depuna 6 oua si peste un an sa numai faca niciunul?
tot am vazut ca pentru nimfe e buan si iarba si semntele de iarba. acum vin si intreb ce fel de iarba? care iarba? )) ca eu consider iarba cam tot ce e verde pe jos
) gazonul si semintele de gazon nu sunt bune ?
) nah tot iarba e , nu ?
)) daca ati mai dat voi pana acum la motati, luminati`ma si pe mine
Adaugat: 10-04-2011 15:17
am deslusit misterul ierbii. acum am venit de fara si amc ules iarba si am gasit si ceva gazon, papadia inca nu a aparut sau n`am gasit eu. vad ca e destul de incantatd e iarba.
acum intrebare: pot sa`i dau si tocata simpla sau tocata cu malai si cu putina apa ca la puii de gaina?
Misu sa nu spui ca ai winterfage? Eu asa vad. Chiar ma bucur din suflet sa stii. Seamana cu bunicul lui( ei) Puf. :k: Uite ca tine Doamne Doamne si cu tine. Ti-ai dorit si ai al tau. Bravo. Asta pt ca ai mare grija de ei. :bravo:
Aleku , eu stiu de papadie. De iarba nu am auzit pana acum. Patrunjelul e bun dar nu in exces.
Flay e super trupa.
Ramona ma bucur sa-mi vad motatii alintati de tine. Dupa cum mai spuneam , esti singura persoana la care pot ramane nimfele mele in cazul in care sar intampla ceva Doamne fereste.
@Mary Uite ca am , cat de mult mult imi doream whiteface si cu timpul poate de la el nimeresc o nimfa alb sau silverini lui Ramona...Cateva poze cu mititei,si mai revin mai tarziu cu o serie de poze ca sunt multe sa nu pun tot odata
se pare ca defapt iarba nu`i prea place... nici macar sa stea in ea ) i`am dat si intreaga, si tocata cu malai si seminte pisate... nimic ... azi am gasit papadie si i`am adus.. se pare ca`i place mai mult decat iarba. i`am tocat marunt si i`am amestecat cu painita uscata uscata. dar deocamdata a ales putina painica si a zburat la hranitoarea cu seminte
)) am baut si putin suc de portocale
Aleku, citricile sunt interzise nimfelor. Provoaca aciditate. Poate de la asta se simtea el rau atunci. Nu?
dupa 6 saptamani dupa ce a iesit din ou Coco, astazi a depus nimfa mea primul ou... cand au inceput sa se imperecheze nici nu iesise puiul din cuib de asta am lasat cuibul si odata ce au inceput sa se imperecheze iar deja am considerat k e prea tarziu..in fine... azi am vazut oul si femela era cu Coco cel mic in cuib iar masculul afara... inca mai cere mancare la parinti dar mananca si singurel...apa mai putin nu l`am vazut sa bea singur pana acum. sper sa fie bine si dupa ce ies astia micii sigur o sa scot cuibul
am totusi o intrebare nimfele mele sunt...femela galbena masculul gri..exista posibilitatea k vreun pui sa fie cum vad la voi whiteface sau altfel decat parintii?
deyseby, nu papase citrice atucni .. si nici acum nu a baut mult. poretocala nu papa asa fruct. acum am bagat la cuptor tava cu reteta de pe forum de aici pentru batoane. revin cu detalii dupa ce e gata sa vedem daca papa.
A doua serie de poze promise,le-am făcut un copăcel,azi cel whiteface a dat o tură de zburat mâine vă arăt un videoclip
din ce e copacelul ala ? si nu e bine sa`l lasi cu tot cu coaja ? :-?
Păi nu vezi că este curăţat 2 ore mi-a luat...
vad ca e curatat ... dar ma gandeam ca poate asa ti`a venit tie de design ) si ma gandesc ca in libertate nu sta nimeni sa le cojeasca crengile :-s
Misu,imi place grozav copacelul..... :bravo: Vad ce deja cerceteaza noile ,,taramuri''.Si copacelul meu e decojit,nu stiu ,asa m-am gandit si eu ca e mai bine.Cei din libertate nu au asemenea pretentii,sunt sigura,Aleku... :hihi:
nu au pretentii, dar ma gandeam ca si cei din casele noastre trebuie sa aiba ocupatie, si prefera sa roada singuri coaja aia asta bineinteles daca nu le face rau coaja, desi din pomii permisi nu stiu de ce le`ar face rau
a papat putin baton din ala facut acasadar deocamdata nu pare asa incantat, tot semintele normale sunt mai bune. cred ca am pus si un pic prea multa faina. data viitoare pun doua linguri rase ca acum le-am pus potrivite )
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus