Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
vai ce scumpi, al meu nici nu se atinge de altceva inafara de amestecul de seminte, pana si pe alea le alege si nu mananca decat doar 2 feluri dintre ele. :ironic:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
vai ce scumpi, al meu nici nu se atinge de altceva inafara de amestecul de seminte, pana si pe alea le alege si nu mananca decat doar 2 feluri dintre ele. :ironic:
Ședința foto, o familie mare.
Foarte frumosi ..ce le-ai pus de mancare? morcov
?
nimfa185 foarte frumoasa sedinta foto :k:
Multumim de aprecieri !
Misu frumoasa sedinta !
Ioanaa ala este un loc foarte bun de a lua masa ! :hihi:
Bafta tuturor cu outele si puiutii ! :succes:
Astazi puiul cel mare a ajuns la 4 trepte , dupa care s-a dezechilibrat si a cazut inapoi ! Si ceilalti 2 pui dau de zor din aripi , pana si cel mai mic ! :hihi: Am reusit sa il prind pe cel mare inainte sa cada ... Nu mai nimeream aparatul si nici bateriile , ca erau la incarcat !
ce incarcata e colivia aia (asa pare in poze )... ce dimensiuni are ?
Va Multumesc,da morcov cu pesmet
pai am inetels ca nu e bine sa dai paine la papagali. in ideea in care pesmetul e defapt paine uscata, acesta de ce e bun ?
Noi poze de ieri. Puii s-au indragostit de maimutoiul mei si dupa aceea au facut o sedinta de catarat pe bete in colivie.aaa si azi de dimineata a zburat si puiul mic, din pacate cel mijlociu sta si se uita ca abea acum ii cresc penele pe aripi fiindca atunci cand era micut i le-a smuls freddy ,si cresc albe.
tocmai le-am pregatit papagalilor mei morcov ras si sa vedem daca le mananca! si in prinvinta cu colivia si cuibul am eu un plan!
tocmai le-am pregatit papagalilor mei morcov ras si sa vedem daca le mananca!
si in prinvinta cu colivia si cuibul am eu un plan!
Bianca noi suntem alaturi de tine atat timp cat ingrijesti bine nimfele si nu le chinui. Nimfa si eu le dau papagalilor ou fiert tare cu morcov ras si pesmet , date prin blender cu apa fiarta si racita. Pui putin calciu in ea si le dai. Ai mei mananca foarte bine si al lui Misu. Nu le da nimic legume si fructe acum. In perioada asta ei fac moale si fructele le pot provoca diaree.
Misu sa-ti traiasca puii. Laura si Ioanna , pozele sunt super si puii mari. O sa va ajungem si noi din urma cu sotiile . :k:
ok!ms de sfat!
Bianca, ce idee ai in legtura cu cuibul si colivia? Asta e cel mai important.
ideea e sa fiu mai buna la romana ! tocmai deaia am raspuns acum , am facut 5 exercitii la romana!adik sunt prea mici si o sa-mi cumpere mai mari!
aha! deci merge faza cu invatatul bine[stii tu la ce ma refer] :hihi: ce boala ai avut?
am avut pleumonie!si da,stiu la ce te referi!
in cazul asta i-ti urez SANATATE si SPOR la invatat..cat de curand sa aud vesti bune!! :k:
asa va fi si cu cuibul si cu colivia si cu invatatul !PROMIT! :k: si ms pentru urari!
Adaugat: 25-03-2011 11:23
noutati mai sunt?ca vad ca de la 11 nu a mai scris nimeni!
Revenim cu sedinta foto
Vai ce mici si frumosi sunt :X:X:X Adorabili, sa-ti traiasca
sa nu fie deochi ce multi puisori ai ! sa`ti traiasca!
azi zuzumik a iesit din cuib...cand am venit de la facultate l`am gasit pe jos in colivie..acum l`am pus inapoi in cuib... ce fac?
va pun si eu pozici cu evolutia lui. duminica face 4 saptamani
in amestecul de seminte si mancare , ala de la Vitaktaft, am gasit si niste bucatele mici de pietricele albe, e normal ? sau o fi vreo magarie la astia sa traga la cantar ) ori s`au strecurat cand s`a facut mixul ? :-? :ironic: :wow:
Progresam pe zi ce trece ! Astazi a stat sus , la gura coliviei si mami l-a pupat , dar nu am fugit ! Vad ca s-au obisnuit cu mine ! :bravo: Nici de mana nu fuge ! A venit si tati si i-a dat papa si s-a razgaiat cu "ea"... cred ca este fata ! Restul puilor falfaie in colivie ! :hihi:
Adorabili,Laura. :hug: :pup: Ce au crescut.....
Misu,de mici sunt sunt vedete.....Pupam micutzeii. :pup:
laura ce copilasi frumosi ai:x
Sa-ti traiasca! :hug:
Multe multumiri !! :heart: :hug:
Abia astept sa iasa toti afara , la zbor! Parca nu mai am rabdare ! Si sunt sigura ca este fata ! Urmatorul pui are "obrajii" mai rosii si este baiat ... cred ! Al treilea pui este tot negru ... Asta nu stiu ce este
iar cel mic inca nu se vede bine ... Vom vedea ... :angel: :angel:
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus