aleku wrote:Este de la Vitakraft iar pe punga este desenat un papagal nimfa, 1 kg -17 lei.
imi poate pune cineva o poza cu acest ambalaj? deoarece am gasit mai multe avriante de la Vitakraft de asta la 1 kg.
1. Punga mare e de mancare,eu la al meu ii pun in hranitoare de 2 ori pe zi cate o lingura plina( daca face coji nu le mai mananca asa ca i pun mai putin)...acum depinde si al tau cat mananca de mult. Ai grija sa nu sari ratia, au ceva miere in ele si cum le place dulce, o sa manance mult si o sa constati ca ii vin boabele inapoi. De asta spun sa i dai ratii mici la inceput.
2. Cutiutza aia lunga are in ea 2 batoane pline de miere cu seminte,i am luat aseara si deja l a mancat jumatate.
Apoi in urmatorul plic sunt semintele vitaminizate care se dau o lingurita rasa pe zi in mancare.
In celalalt plic este un nisip din scoici care cica ajuta la digestie - 2 lingurite rase pe saptamana in mancare (una intr o zi, urmatoarea peste 3 zile). Chiar daca cele vitaminizate au desenati perusi pe ele si le sunt destinate, sa stii ca totusi sunt bune si petru nimfe. ( astea i le iei tu daca le vrei, si consideri ca ar trebui sa i mai creasca penele, deocamdata noi suntem la tratamentul cu fulgii dar sa stii ca se mai gasesc si alte sortimente pentru alte nevoi) - facultativ.
3. Stranutul. Al meu stranuta seara, imediat dupa ce isi aranjeaza fulgii, se scarpina pe nas, stranuta. Nu cred ca e nimic grav, mai stranuta si el de la puf.
Adaugat: 23-03-2011 08:52
Apropo Maestru si Ioanaa, sa va traiasca puisorii si sa creasca mari si frumosi. Ai tai Maestru sunt haiosi foc, au niste gusulitze asa mari.... Al ioanei imi place cel inchis la culoare,ala mai cafeniu-negru...Sunt curios cum o sa arate cand va fi mare.