9,651

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Este de la Vitakraft iar pe punga este desenat un papagal nimfa, 1 kg -17 lei.

imi poate pune cineva o poza cu acest ambalaj? deoarece am gasit mai multe avriante de la Vitakraft de asta la 1 kg.

sdi inca ceva, am observat ca din cand in can, mai stranuta, 2-3-4 la rand si apoi ii trece, nu des .. din cand in cand. nu il tin in curent, sau frig sau alte chestii de genul asta. e vreo problema? ar trebui sa`i dau ceva?

9,652

aleku wrote:

Este de la Vitakraft iar pe punga este desenat un papagal nimfa, 1 kg -17 lei.

imi poate pune cineva o poza cu acest ambalaj? deoarece am gasit mai multe avriante de la Vitakraft de asta la 1 kg.

1. Punga mare e de mancare,eu la al meu ii pun in hranitoare de 2 ori pe zi cate o lingura plina( daca face coji nu le mai mananca asa ca i pun mai putin)...acum depinde si al tau cat mananca de mult. Ai grija sa nu sari ratia, au ceva miere in ele si cum le place dulce, o sa manance mult si o sa constati ca ii vin boabele inapoi. De asta spun sa i dai ratii mici la inceput.

2. Cutiutza aia lunga are in ea 2 batoane pline de miere cu seminte,i am luat aseara si deja l a mancat jumatate.
Apoi in urmatorul plic sunt semintele vitaminizate care se dau o lingurita rasa pe zi in mancare.
In celalalt plic este un nisip din scoici care cica ajuta la digestie - 2 lingurite rase pe saptamana in mancare (una intr o zi, urmatoarea peste 3 zile). Chiar daca cele vitaminizate au desenati perusi pe ele si le sunt destinate, sa stii ca totusi sunt bune si petru nimfe. ( astea i le iei tu daca le vrei, si consideri ca ar trebui sa i mai creasca penele, deocamdata noi suntem la tratamentul cu fulgii dar sa stii ca se mai gasesc si alte sortimente pentru alte nevoi) - facultativ.

3. Stranutul. Al meu stranuta seara, imediat dupa ce isi aranjeaza fulgii, se scarpina pe nas, stranuta. Nu cred ca e nimic grav, mai stranuta si el de la puf.

Adaugat: 23-03-2011 08:52

Apropo Maestru si Ioanaa, sa va traiasca puisorii si sa creasca mari si frumosi. Ai tai Maestru sunt haiosi foc, au niste gusulitze asa mari.... Al ioanei imi place cel inchis la culoare,ala mai cafeniu-negru...Sunt curios cum o sa arate cand va fi mare.

9,653

tot sear inainte de culcare stranuta si al meu deobicei smile

despre batoanele din comert peste tot (pe forumul asta) am inteles ca nu`s bune, contin chimicale. nisip de scoici am, dar nu`i pun in mancare, i`am pus o cutiuta separat, asa m`ia zis crescatorul, ca`si ia el cat are nevoie.

chiar am sa`i iau pentru pene, ca abia dupa ce am ajuns acasa am observat ca pe ceafa, in spoatele motului e chel, se vad cativa tulei iesiti, acum nu stiu daca e ca nu i`a crescut inca ori ca a fost ciugulit de ceilalti. dar nu are rana acolo, nimic. tongue

mersi de informatii.

9,654

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7VS0aUOw5as[/youtube] sper ca am scris corect. Aici sunt originile animalutzelor noastre de companie big_smile

9,655

i`am luat amestecul de la VitaKraft, vitaminele pentru pene si inca un ameste vitaminizat cu iod si vitamine.  vitaminele i le dau zilnic tot timpul ? sau e doar un feld e tratament pe o perioada limitata ?

9,656

Poza promisa smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,657

Mary sa iti traiasca puiutii ! Sper sa fie 4 din 4  :succes: ! Sau 4 X 4 ? :hihi:
Misu sunt frumosi micutii tai ! Pupam cioculetele ! :pup:
Aleku eu le dau la ai mei in fiecare zi vitamine pentru pene ... Nu cred ca se dau ca un tratament , ci ca amestecul lor de seminte .

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,658

Ce bine ca aveti puisori si ii invatati cu voi de mici. smile
O intrebare, cei care v-ati facut voi colivie pentru copilasi, din ce le-ati facut si cum. M-ar bate si pe mine un gand, sa ii fac o vila golanului meu, dar nu ma duce capul din ce sa ii fac.

Multumesc si sanatate copilasilor!  :pup:

9,659

aleku wrote:

i`am luat amestecul de la VitaKraft, vitaminele pentru pene si inca un ameste vitaminizat cu iod si vitamine.  vitaminele i le dau zilnic tot timpul ? sau e doar un feld e tratament pe o perioada limitata ?

Zilnic,tot timpul...acopera doza zilnica de vitamine care n o acopera in totalitate mancarea. II pui zilnic cate o lingurita rasa din mancare, alternant, azi iod, maine pene, poimaine iod si tot asa. Asteptam rezultatele in urmatoarea luna

9,660

pitzigoi wrote:

Zilnic,tot timpul...acopera doza zilnica de vitamine care n o acopera in totalitate mancarea. II pui zilnic cate o lingurita rasa din mancare, alternant, azi iod, maine pene, poimaine iod si tot asa. Asteptam rezultatele in urmatoarea luna

deci trebuie alternate? o zi una si o zi una? eu pana acum le-am pus pe ambele zilnic  hmm

:grey: Tzuki

9,661 (edited by flyaway70 23-03-2011 21:16)

Se pot pune si impreuna , nu e nici o problema ! Dar trebuie cumparate mai multe ! Asa ... o zi una , o zi alta e mai ieftin ! wink

Adaugat: 23-03-2011 20:51

Avem si noi cateva poze ...
Puiul mare e mai tupeist ! tongue Azi a urcat 2 trepte la scarita !

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,662

monna3 wrote:
pitzigoi wrote:

deci trebuie alternate? o zi una si o zi una? eu pana acum le-am pus pe ambele zilnic  hmm

Monna, eu mi am facut prieten un tip de la un pet shop de unde cumpar mancarea. Mi a zis sa respect doza, faci cum crezi dar pe spatele plicului scrie cantitatea...are suficiente vitamine si hrana cu semninte...cred ca e suficient o lingurita pe zi si am zis sa le alterneze ca sa acopere aportul

9,663

pitzigoi unde te trezesti?! De ce ai reactionat atat de urat, ca nu ai niciun motiv! Nu te-a jignit nimeni, in schimb tu ai umplut mesajele de venin! Ban 10 zile sa te linistesti!
Am sters eu mesajele care contineau jigniri.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

9,664

chiar o idee buna asta cu alternatul. sunt iefine pliculetele dar acolo e pt cateva zile smile

Frumosi pui flyaway70.

9,665

Felicitari tuturor pentru puiuti sunt superbi !!! :pup:  :pup:  :pup:

9,666

Nu a raspuns nimeni??? Totusi mai astept, poate si-a facut cineva colivia singur.
Merci

9,667

silviuof wrote:

Nu a raspuns nimeni??? Totusi mai astept, poate si-a facut cineva colivia singur.
Merci

poate voliera colivie nu stiu sa fi facut cineva singur

9,668

scz ca n-am mai intrat dar am fost internata!acum avem 3 oute si Doli le cloceste fericita.acum 3-4 minute le-am pus morcovel si ceva marar!se pare ca e sezonul outelor.

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,669

"Marar"??? tu le dai verdeata? in perioada asta daca tot le dai,de ce nu le pui si trifoi?...scuze nu vreau sa te jignesc dar "Marar"??

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,670

flyaway70 puiutii tai sunt niste scupi, cate zile au?
la noi puiul mare nu prea mai mananca nici de la mine nici de la parinti fiindca mananca singur seminte si le decojestie, se urca si pana in varful coliviei si si-a perfectionat zborul acum aterizeaza unde doreste si are 35 zile. Puiului mijlociu da si el din aripioare si se catara dar abea acum ii ies alte pene la aripioare de unde le-a smuls freddy pe celelalte si mananca mei decorticat, are 32 zile. iar puiul mic se preface ca mananca mei decorticat si seminte, se catara si el destul de bine si da din aripioare dar nu-si ia inca zborul.
Va pun o poza cu puiul mijlociu care a intrat in borcanul cu ovomix.

9,671

Laura  :heart:  :heart:  pup cioculetele dulci
Ioanaa pai de ce sa se chinuie asa... merge direct la sursa si se serveste smecherul  smile  felicitari pt progresele puiutilor.
pitzigoi eu n-am zis ca nu ai dreptate in ceea ce spui... eu asa am facut pana acum pt ca nu am stiut. o sa le alternez si eu de-acum.

:grey: Tzuki

9,672

defapt patrunjel , am gresit eu .si de ce sa nu le dau ?app am incercat sa le dau si putina para si au papat.

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,673

Din cate stiu nu le face bine....

==>Misu<==

9,674

Buna tuturor. Imi pare rau ca am lipsi ieri. Bobo avanseaza incet dar sigur. Sa va traiasca puisorii si va pup dulce  pe toti.

- - - -
Pasarile canta dupa fiecare furtuna; de ce nu ar avea si oamenii puterea eliberatoare sa se bucure de putinul soare care le ramane?
Poze aici: http://andrita.sunphoto.ro

9,675

Ședința foto, o familie mare.

==>Misu<==