Vlad,chestia e ca iubesc Latifa si pe multi dintre prietenii de aici.Imi sunt dragi si animalele prietenilor si sunt curioasa tot timpul sa vad ce se mai intampla.Ma gandesc ca poate cineva are nevoie de ajutor si poate pot sa-l ajut sau ma uit la pozele frumoase postate.Nu-mi place sa vad ca intra fel de fel de neaveniti care scriu numai prostii,dau sfaturi aiurea sau creeaza panica la unele simptome sau stari ale pasarilor si mai imi sare mustarul asta e.....De la prima fraza poti sa-ti dai seama ce-i poate capul cuiva.Tot timpul sunt noi veniti care poate vor ceva sa afle sau se documenteaza.Insa tampeniile unora ma dau ,,gata''.Si pentru asta am primit peste nas ,in fine.....
In alta ordine de idei,gasca mea innaripata a primit astazi o portie de soare.Au iesit putin la aer,prea a fost frumos azi....Ce ciripit am avut prin curte..... :perusi:
Bianca, ,,dragutza '' aia de biancapoli,si-a scos cainele afara in plin ger.... :furios:
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: