9,451

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Am vrut sa-i scriu Biancai inainte de a vedea mesajul lui Vladut. Ma doare sufletul sa vad ca nimfele sunt atat de chinuite. Parintii tai sunt constienti de ceea ce faci tu? Nu intra nici unul sa se intereseze de tampeniile tale?   :furios: 
De asta nu prea mai vreau sa dau sfaturi celor de aici ca nu stii cine citeste si face ce-l taie capul ca pe tine.  :sol:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

9,452

Poate ca parintii ei nu se pricep si o lasa pe ea sa faca ce vrea cu saracutele nimfe :furios: .Trebuia sa se gandeasca ca papagalii trebuie ingrijiti corespunzator si nu ii manevrezi cand vrei tu.Cuibul trebuia scos pt ca acuma saracutele nimfe se vor inghesui in cuibul ala mic :furios:

9,453

biancapoli wrote:

vesti bune : Doli a mea a depus un ou !  big_smile  dar pacat ca am racit si nu pot sa ma bucur :ill: ! dar e doar unul ! mai depun dintr-o zi in alta sau...?e lichid,credeti ca e asa doar pentru ca este depus azi?

ca sa avem iar mesajul ei primul. Deci,scoate cuibul la nimfe,sau iale colivie mare.In acea colivie minuscula nu incap nici macar ei,daramite cu 3-4 pui ... cuibul si el e MINUSCUL ... numai chinuii pasarele daca n-ai conditii dale!

- Bianca

9,454

papagalul meu este  racit ce sa ii fac?

9,455 (edited by dana1 10-03-2011 19:37)

, :nimfa: are doar parinti indiferenti..si eu sunt parinte dar verific ce face copilul..pasarile stau in casa e si raspunderea lor...daca ma luam dupa copii aveam catel in casa dar stiind ca nu pot sa-i ofer totul le-am explicat si lor acest lucru....roaga-ti un parinte sa citeasca  poate invata si ei cum sa aiba grija de pasari..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

9,456

Deja stau si ma crucesc...cand unul sare la celalalt ,cand altul  il mustruluieste pe celalalt si asta se intampla intre useri deja mai vechi.Silviu,ma mira atitudinea ta,cand stii foarte bine in ce conditii ii tine.Dar ca si Mary ma voi abtine sa tot dau sfaturi in van si sa scriu mai dur celor care sunt total pe langa,ca iar ma trezesc pusa la punct de ...te miri cine.Nu e topicul potrivit pentru asemenea polemici....
wiskey exista Bronchipur care se administreaza la pasari sau Doxivit ,in caz de raceala.Trebuie tinut la cald,fara sa stea in curent de aer.Papagalii rezista mai degraba la temperaturi mai scazute decat la curent.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

9,457

D-na Ramona:Va admir pt ca va puteti tine calmul. :bravo: Eu cateodata imi sar din pepeni big_smile Faceti un lucru inteligent

9,458

Se bucura ca ia scos un ou ???? dar se bucura oare ca ii chinuie ? Stii foarte bine ca au mai fost probleme cu ea si la sectiunea de caini pentru ca a legat cainele cu lant sau numai stiu ce a facut ... daca iti iei animal mai intai ii iei o colivie in care va sta fie ca toata ziua il lasi liber,seara se intoarce in acea minuscula colivie. Acei pui care se vor naste vor fi extrem de chinuiti si numai din vina ei,eu n-am de gand sa termin,pentru ca atata timp cat vine lejer pe forum si anunta ca a depus un ou,in acea colivie minuscula si acel cuib minuscul mi se pare ca nu tine deloc la ei,ca nu ii pasa de ei si ca vrea doar puiuti.Acel cuib cred ca nici pentru perusi nu ea,daramite pentru nimfe ...

- Bianca

9,459 (edited by suana 10-03-2011 22:43)

Vlad,chestia e ca iubesc Latifa si pe multi dintre prietenii de aici.Imi sunt dragi si animalele prietenilor si sunt curioasa tot timpul sa vad ce se mai intampla.Ma gandesc ca poate cineva are nevoie de ajutor si poate pot sa-l ajut sau ma uit la pozele frumoase postate.Nu-mi place sa vad ca intra fel de fel de neaveniti care scriu numai prostii,dau sfaturi aiurea sau creeaza panica la unele simptome sau stari ale pasarilor si mai imi sare mustarul asta e.....De la prima fraza poti sa-ti dai seama ce-i poate capul cuiva.Tot timpul sunt noi veniti care poate vor ceva sa afle sau se documenteaza.Insa tampeniile unora ma dau ,,gata''.Si pentru asta am primit peste nas ,in fine.....
In alta ordine de idei,gasca mea innaripata a primit astazi o portie de soare.Au iesit putin la aer,prea a fost frumos azi....Ce ciripit am avut prin curte.....  :perusi:

Bianca, ,,dragutza '' aia de biancapoli,si-a scos cainele afara in plin ger....  :furios:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

9,460

Serios? Au cantat afara? Iubitii lui mama. Si la mine Puf scoate niste triluri fantastice. Mor de dragul lui. Perluta are deja oute. Nu m-am uitat sa vad cate si nici nu ma bag deloc la ei. Ce imi place cel mai tare, este ca dimineata cand iese din cuib ,fuge in bucatarie sau prin casa sa nu o vada Puf. Altfel nu mai sta pe oua si o lasa tot pe ea. Este foarte inteligenta. Nu i-am mai inchis de aproape un an, deloc. Fac ce vor ei. Cuibul il au in dulap la inaltime si seara daca am treaba in balcon, Perluta iese cu o viteza din " fundul dulapului" si isi desface aripile si ma scuipa sa plec. E o dulceata. Si o pup pe cioc. Sta nu fuge. Asa de tare ma tem de ea ca o mananc toata.  :pup:  Ma intreba Seby intr-o zi: mami! tu chiar iubesti asa de mult papagalii astia? Si mie imi sunt dragi, dar tu te certi cu toata lumea pt ei. Daca lasa cineva geamul deschis sau daca e rece afara le dai vitamine si de toate.
Mai nou am gasit mancare pt nimfe la carefour. Sunt tare multumita de ea. Are de toate. Are o denumire ciudata. O firma cu produse pt catei. Cred. Am aruncat cutia ca le tin mancarea in altceva. Alta cutie cu capac.  tongue

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

9,461

Buna! pun si eu niste poze cu piticotii... dupa ce am facut in dimineata asta curatenie si le-am dat de papa...pozele sunt in ordinea: puiu mare, mic si mijlociu

9,462

cred ca ma indragostesc de motatii vostri [de toti] :ou:  :ou:

9,463

Grupa mica,Ioana....Sa-ti traiasca......  :pup:

9,464

salutare la toata lumea...sa va spun ce mi s a intamplat azi cu asta micu.  :dans:  :dans: cand am ajuns acasa pentru a 2 oara nu am mai gasit apa si cred ca  bagabontu asta mic a facut baitza cu apa de acolo... :hihi:  :hihi:  :hihi: cand ii pun caditza nici macar nu se uita la ea... :sanatate: ce imi recomandati.multumesc

9,465

ioanaa wrote:

Buna! pun si eu niste poze cu piticotii... dupa ce am facut in dimineata asta curatenie si le-am dat de papa...pozele sunt in ordinea: puiu mare, mic si mijlociu

Ai niste puisori grey frumosi foc.Doar 3 ti-au mai ramas?

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,466

Adapatorul e un lucru cu care e obisnuit ,din el band apa.Caditza probabil nu a asociat-o cu apa sau cu baia.Cand va iesi afar poti sa pui caditza langa si sa-l stropesti cu apa din ea.Va invata singur ca acolo se va putea scalda.Acum ca se anunta vreme mai calda,baile vor fi mai dese.

9,467

suana wrote:

Adapatorul e un lucru cu care e obisnuit ,din el band apa.Caditza probabil nu a asociat-o cu apa sau cu baia.Cand va iesi afar poti sa pui caditza langa si sa-l stropesti cu apa din ea.Va invata singur ca acolo se va putea scalda.Acum ca se anunta vreme mai calda,baile vor fi mai dese.

probabil ca nu s a obisnuit cu caditza ..nici cu jucariile nu se joaca ..e la inceput..e mai timid de fel..ms de informatii

9,468

Vreau si eu o nimfa . Sunt din pitesti . Imi puteti spune adresa unui petshop potrivit ? Imi puteti spune noutati despre nimfe ?? :nimfa:  :nimfa:  :iubareti:

:perus: Iubesc Papagalii Perus

O pereche : Niki  :heart:  Riki  :perus:

9,469 (edited by klausn 11-03-2011 18:46)

Ce fel de ''noutati'' despre nimfe? wink)

My Pets:
-Piti (hamster pitic rusesc)

9,470

nimfa185 wrote:
ioanaa wrote:

Ai niste puisori grey frumosi foc.Doar 3 ti-au mai ramas?

Da exact grupa mica... dar galagioasa.
Da din pacate doar 3 au ramas... puiutul care era cel mai mic ,cel de-al 4 lea a murit cand avea 3 zile, iar 2 oua nu au fost fertile.

9,471 (edited by Misu85 11-03-2011 20:10)

asa sa intamplat si la mine anul trecut la prima serie si am ramas cu 2 puii din 3,la mine murise unul cel mai mare din ei..si unu mic de 1-2 zile si ou nu a mai iesit..numai la tine ai reusit cu 3 puii din prima serie smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,472 (edited by masteru 12-03-2011 11:35)

Astazi am cumparat pentru nimfe niste discuri din grau expandat si am pus unul in cusca ..au inceput sa manance si am observat ca le place foarte mult si l-am lasat acolo..pot sa continui sa le dau big_smile?

EDITE:Puii au 18 si 17 zile si au amandoi ochii deschisi , vad , si daca pun mana pe ei in cuib ma ciupesc de mana big_smile..incep sa le creasca penele si creasta si azi i-am si cantarit ..cel mic are 36 de grame si cel mare 39 de grame cred ca e normal pentru varsta lor ..

9,473

acel caine s-a intors inapoi,dar acum nu-l mai am deoarece a decedat ! si tocmai acum 3 secunde i-am intrebat pe parinti daca imi iau si ei (tata cel mai mult) au zis ca nu mai dau nici un ban pentru ei!am si eu economii dar ce colivie si cuib poti cumpara cu 23 de lei ?unul de jucarie?ei nu mai vor si chiar i-am implorat pe parinti!

Bianca-am 12 ani -data de nastere:23 ianuarie-am :iubareti: ,2 :ou: ai lor si 1 :caine:  si I :heart: them !-http://biancapoli.sunphoto.ro/

9,474

Atunci dale,nu le chinui ...

- Bianca

9,475

BIANCAPOLI..ce animale mai ai in afara de nimfe..am inteles ca stai la casa..?