9,401

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

shadowdinasty wrote:

:pup: Sa ne tii la curent cu starea lui!

tocmai ce le-am pus nisip. intre timp a coborit sa pape, mai roade la osul de sepie si roade si gratiile de la colivie si cutiutele alea de mancare (adica tot ce vede prin colivie roade). oricum acum e mai vesel, nu mai pare a fi suparat.
ma gandesc ca eu ieri le-am dat drumul din colivie exact dupa ce au papat si poate n-o fi avut timp sa digere mancarea... nu stiu, oricum o sa-i urmaresc excretiile sa vad cum evolueaza
multumesc mult de sfaturi, va mai tin la curent

masteru wrote:

Nu cred ca e obligatoriu sa le dai nisip..eu am nimfele de mult timp si nu le-am dat niciodata nisip big_smile

persoana de la care i-am luat le dadea si nisip si ma gandesc ca poate organismul lor s-o fi invatat cu nisipul si daca eu nu le-am mai dat... nu stiu...

Nimfa 185 nici eu nu cred ca e problema daca nu au mancat mult.

flyaway70 sper sa fie toti sanatosi, sa creasca mari si sa aiba parinti care sa-i iubeasca mult (asta daca o sa ii dai)  :pup:

:grey: Tzuki

9,402

Felicitari, Laura!Sa dea Dumnezeu sa fie toti sanatosi !  :pup:

"Inteligenta fara ambitie, este ca pasarea fara aripi." (Salvador Dali)
--Bianca--

9,403

Femela mea si-a revenit cu ceaiul de musetel si astazi i-am facut si o baie..cum a stat mult timp in cuib era foarte murdara..acum sta in cusca si se curata pana i se usca penele mai bine..puii deja au cam 12 zile si de cand a iesit femela si a facut baie nu a mai intrat nimeni la ei..cam de 20 de minute.. nu cred ca le este frig (sunt 20 de grade in casa)..si oul care a mai ramas inca nu a iesit nimic din el..l-am luat azi in mana .. era rece si cam alb..ar trebui sa il arunc sau sa il mai las?

9,404 (edited by flyaway70 06-03-2011 13:38)

Daca oul are mai mult de 28 zile de cand l-a facut sigur nu mai iese pui ! Poti sa il arunci doar daca au trecut cele 28 zile !
Va multumesc la toti ! :heart:  :hug:

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:
Printul & Kid :angel: :angel:

9,405

Au trecut cam 25 de zile...si puii patesc ceva daca nu sta pe ei? femela mai are inca coada uda si nu intra in cuib..cred ca sta pana se usca

9,406

Mai lasa cateva zile oul ... Acum puii sunt destul de maricei ca sa mai stea toata ziua sa ii incalzeasca ! Nu e o problema ! wink

:fluture: _ LAURA _ :fluture: Ally :nimfa: + Sonny :grey: + 4 puiuti + Maya :perus: + Tisa :pisica:

9,407 (edited by masteru 06-03-2011 14:42)

Femela s-a uscat si a intrat la ei big_smile..acum a iesit iar afara sa manance ..M-am uitat de cateva minute in cuib cand erau puii singuri si nu mai stateau ca de obicei unul peste altul asa pe jos.. amandoi erau in picioare cu capul ridicat si umblau  :hihi:

9,408

Laura ai niste mogaldete minunate :pup:  Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi  :hug:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

9,409

buna sunt si eu noua si imi doresc foarte mult sa imi cumpar un pui de nimfa pana in 2luni nu stiu exact de unde sa cumpar daca de la crescatorie sau nu daca ma putei ajuta o sa raman datoare

9,410

Daca precizezi din ce oras esti, poate te putem ajuta

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

9,411

Buna! m-am gandit sa va pun o poza cu mancaciosii mici big_smile

9,412 (edited by Misu85 06-03-2011 16:26)

Da roxana vino la mine am 5 oute si trebuie sa iasa daca esti din Bucuresti e si mai bine
P.S ce haiosi sunt, sa iti traiasca  big_smile

http://nimfa185.sunphoto.ro My Nymphs Pacolina :nimfa: Paco  :grey: Silver :grey: Dodo :caine:
==>Misu<==

9,413

ioanaa wrote:

Sa-ti traiasca sunt foarte frumosi big_smile..cate zile au?
Eu am reusit sa fac o poza cu ai mei cand stateau in cuib si hraneau puii..cuibul e putin rontait pe dinauntru dar am pus in afara un strat de plastic ca sa nu il gaureasca  big_smile

9,414

Multumesc, intradevar sunt niste scumpi comici big_smile ... care deja se agata cu ghearele de mine si de prosopel. Pai au 17, 14,12 zile.  Stai linistit masteru, acum nu vor mai sta asa mult cu puii in cuib, la mine nu mai stau deloc ziua, decat noaptea sta mami cu ei. Si eu am avut probleme cu excrementele parintilor si inca mai am din cand in cand... cred ca e putin normal avand in vedere ca regurgiteaza multa mancare sa le dea puiutilor...poze cu puiu mare si mijlociu... cu puiu mic nu au iesit bine... neutral

9,415

ioanaa frumusei foc, sa-ti traiasca  :pup:

la ai mei le-am schimbat papica, am cumparat meniu de la Vitakraft si ciugulesc intr-una de vreo 2 ore. au cam terminat ce le-am pus si acum ciripesc la mine sa le mai pun.
se invart in colivie, se urca pe stinghie si apoi coboara inapoi jos... ce sa le fac? le dau drumul afara?

9,416

puii au crescut mari acum,ataşez nişte poze.................   tongue   wink ,primul din stânga şi al-2-lea din dreapta sunt puii ( mavro si aspro  :hihi: )
@flyaway70,felicitări pentru micii tăi membrii..........  wink

prieten adevarat este cel care,cu toate ca stie totul despre tine,te iubeste

nimfele mele : Kiri-fata ; Stevie-baiat ; puii - Mavro si Aspro

9,417

:bravo: S-au facut niste frumuseti !  :pup:
Multumesc de urari !  :hug:

9,418 (edited by masteru 06-03-2011 20:09)

silviu wrote:
masteru wrote:
ioanaa wrote:

Sa-ti traiasca sunt foarte frumosi big_smile..cate zile au?
Eu am reusit sa fac o poza cu ai mei cand stateau in cuib si hraneau puii..cuibul e putin rontait pe dinauntru dar am pus in afara un strat de plastic ca sa nu il gaureasca  big_smile

masteru, daca nu iti permiti sa iei un cuib din pet-shop, de ce nu le confectionezi tu unul? Nu conteaza aspectul, sa fie el rezistent!

Nu e vorba ca nu imi permit dar nu am luat si nu am mai facut altul pentru ca mi-a fost frica in caz ca le schimb cuibul poate nu o sa-l mai recunoasca si nu o sa mai aiba grija de pui si de oua.. ei l-au aranjat asa de la inceput si nu l-am mai schimbat   wink

9,419

Doamne ce minunatii aveti cu totii  :hug:  Sa va traiasca  :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

9,420

puiutii mei la plimbarea de seara pe pat  tongue

9,421

salutare..as avea nevoie de cateva pareri..asta micu al meu sta in ultimul timp  pe fundul coliviei intr un colt..poate cineva sa mi dea un sfat  ce se intampla cu el?..multumesc anticipat..chiar imi fac griji

9,422

iullyy86 wrote:

salutare..as avea nevoie de cateva pareri..asta micu al meu sta in ultimul timp  pe fundul coliviei intr un colt..poate cineva sa mi dea un sfat  ce se intampla cu el?..multumesc anticipat..chiar imi fac griji

Poate e obosit..cam de cat timp il ai? al meu in primele zile era agitat , nu doarmea noaptea si ziua era obosit si statea pe fundul custii..

9,423

masteru wrote:
iullyy86 wrote:

Poate e obosit..cam de cat timp il ai? al meu in primele zile era agitat , nu doarmea noaptea si ziua era obosit si statea pe fundul custii..

..il am de 2 saptamani..noaptea nu pot spune daca doarme ca il acopar..sta cam trist nustiu ce e cu el..de cand l am luat nu a scos prea multe sunete doar cate ciripeli slabe...ms

9,424

Acum cateva minute am observat  ca un pui incepe sa isi deschida ochii..are un ochi putin deschis in mijloc..cat un punct.. cam cate zile mai dureaza pana se deschid mai tare ca sa poata vedea?

9,425

vreo 3-4 zile