826

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

cine pune poze cu nimfele? as vrea sa va vad puiutii

827

Eu n-am nimfe, dar mi-ar placea sa am! :music:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

828

sau sa organizam un concurs???

Adaugat: 21-12-2008 10:05

si daca vrea latifa poate spune care ii cea mai reusita poza

829

da eu la saraci papagali ce poze sa le fac mai interesante smile) ca eu numai in colivie smile)

830 (edited by State 21-12-2008 23:37)

Buna tuturor sunt nou pe site si de vineri mi-am luat si eu o nimfa dupa cate am citit pe net si dupa cum sa manifestat in oglinda ar fi mascul...
As avea si eu nevoie de ajutor si cred ca in prima zi am facut o greseala am incercat sa il iau in brate si ma muscat putin,normal ca nu mam potolit dupa aceasta muscatura si a 2 zi iam deschis usa la colivie si dabea lam bagat la loc....
[cam asta sa intamplat de cand lam luat]
Am cateva probleme cu el ii dau mar si morcov dar nici nu le atinge,la fel si cu apa...
mananca doar seminte si cred ca odata lam vazut sa bea apa.
Ati putea sami spuneti cum sa fac sal apropi de mn cand e sa vin langa el ma scuipa.

a si era sa uit cum imi dau seama cate zile luni ani are?

Sau vreau cam multe din primele 3 zile /:) /:) ??

Help Please

831

smile=)=) State nu te scuipa da semn ca ar vrea sa te muste si sa nu tr aprpoi pt ca e teritoriul lui asa face si al meu dar al mau are deja 3 ani si nu mai pot face nimic musca ff rau al tau dac e tanar ai sanse mari sa il dresezi poti sa il invezi si sa vb :merci:

832

Da, foloseste metoda de imblanzire a pasarilor recent achizitionate de pe site-ul www.4animale.ro! Functioneaza, stiu mai multe cazuri! :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

833

pai ar fi trebuit sal lasi cateva zile sa se acomodeze... si daca are coada viu colorata ii femela daca are numai o culoare ii mascul big_smile

Adaugat: 22-12-2008 13:05

sar putea sa manance pe ascuns si tu sa nul vezi :wow:

834

dar iei pe la varsta de 6 luni cum musca??pe mn cand ma muscat doar mia luat putin pielea dar asta nu dintro simpla muscatura,a ros cam 4 secunde

835

Al meu la 3 ani musca de itzi face gaura in deget sau deunde te apuca si porma inzi da sangele nuj pe la varsta de 6 luni musca desutl de tare ca si cantatoru meu are 3 luni si musca nu tare da musca
big_smile

Adaugat: 22-12-2008 17:29

State pune niste poze cu nimfa ta sa vedem si noi pote te ajutam sa vedem daca e fata sau baiat
:merci:

836

doamne a meu musca da nu tare mai mult sa ma sperie da deloc tare :ironic: hmm

837

Sandryta ce frumoa e nimfa ta semana cu amea :heart:

Adaugat: 23-12-2008 10:30

Da faza e ca al meu nu ma musca ca sa ma sperie sa sa ma piste putin musca de nu se mai staura nici nu te apropii bine de el si deja incepe sa muste:furios:

838

de unde lai luat ca daca de la piata sar putea sa fi fost batran :wow:

839

State wrote:

Buna tuturor sunt nou pe site si de vineri mi-am luat si eu o nimfa dupa cate am citit pe net si dupa cum sa manifestat in oglinda ar fi mascul...
As avea si eu nevoie de ajutor si cred ca in prima zi am facut o greseala am incercat sa il iau in brate si ma muscat putin,normal ca nu mam potolit dupa aceasta muscatura si a 2 zi iam deschis usa la colivie si dabea lam bagat la loc....
[cam asta sa intamplat de cand lam luat]
Am cateva probleme cu el ii dau mar si morcov dar nici nu le atinge,la fel si cu apa...
mananca doar seminte si cred ca odata lam vazut sa bea apa.
Ati putea sami spuneti cum sa fac sal apropi de mn cand e sa vin langa el ma scuipa.

a si era sa uit cum imi dau seama cate zile luni ani are?

Sau vreau cam multe din primele 3 zile /:) /:) ??

Help Please

nu-ti face griji ca nu mananca fructe/legume.nici pakita nu a mancat in viata ei fructe/legume si e perfect sanatoasa.
iti poti da seama dupa mai multe aspecte cate luni are da mai bine arata-ne o poza ca iti zic eu. wink

You and me are friends...you smile,I smile...you hurt,I hurt...you cry,I cry...you jump off a bridge,I'm gonna miss you

840

(STATE)  Manca el(a) daca pana sa obisnuieste cu locu si bine ai face sa nu o muti din locul unde ai pos prima data ca sa se obisnuiasca mai repeder .

841

auziti e semn rau a inceput sa i se exfolieze ciocul???ce a patit???si poze o sa incerc sa va pun cat mai curand

842

aaa nu si la a meu i se exfoliaza de cand il am si nu are nimic ii dau eu aia care ii cade si are cioc nou big_smile si sta deci nu doare

843

Ce frumoasa e nimfa ta Sandryta :pls:

844

ms :rusine: il cheama shadow si ii fff bland

Adaugat: 27-12-2008 14:33

si a ta ii ff frumoasa si is la fel amandoi big_smile

845

aham ms mult dar la mn e mai greu sa io dau eu jos dabea ma apropi de el ca fuge...
a facut o saptamana de stat in colivie non-stop si iam dat drumu...parka sa mai obisnuit
dar e cam uituc..in colivie lam facut sa stea pe un betisor si statea sal plimb cu batu prin colivie dar acum afara zboara imediat

Adaugat: 27-12-2008 15:39

datzimi si mie id-urile voastre de skype sau yahoo in special posesori de nimfe :X:X sa vorbim wink

846

am  si skype si mess dar nus prea sigura de asta

Adaugat: 27-12-2008 16:06

a si nimfa ta nici nam vazut-o mam referit la cea a lui 3vale... :ironic:

847 (edited by State 27-12-2008 17:28)

stiu...eu am zis ''aham ms mult''pt ca miai zis mai sus ca exfolierea ciocului nu e semn de ingrijorare...shi de ce nu esti sigura in legatura cu id-urile??

848

singura cn siar da idul??? :wow:

Adaugat: 27-12-2008 18:25

si cu placere

Adaugat: 27-12-2008 18:26

pune si tu o poza cu motatu tau

849

id me :yo.andrei76 si cand intrati lasati mai intai un mesaj pe latifa ca sa ti pe cn bag in lista
:pls:

850

eu teas baga dar ma mai gandesc (nu prea am straini) cum te cheama deadevaratelea?

Adaugat: 28-12-2008 21:32

team bagat in mess